Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

>NET developers
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
doinaosman

Data înscrierii: 27/Sep/2005

Trimis: Mar Sep 27, 2005 2:54 pm    Titlul subiectului: >NET developers  

Software Development Company wants to find Romanian developers specialsied in .NET on a project in Belgium for the period November - December 2005.
The payment is preferable as free-lancer. Belgium Company will arrange for flight ticket, accomodation, local transportation and everythings which needs to work in Belgium.
In case you are interested for this opportunity please post a detailed CV in English, in the attention of Doina Osman to the following e-mail address : doinaosman@yahoo.com .
Deadline 28.09.2005
Sus  
yokozona

Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei

Trimis: Mar Sep 27, 2005 3:01 pm    Titlul subiectului:  

Astai calomnie, zau asa !
Spamist-o, potoleste-te, mergi la sectiunea adevata, adik Oferta/Cere proiecte.
Cineva sa mute thread-ul asta
Sus  
johnny

Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Sep 27, 2005 3:54 pm    Titlul subiectului:  

Stimata doamna Doina TUTA OSMAN,

Cateva amanunte pe care se pare ca le-ati ignorat:
- acest site este dedicat developerilor php. PHP != ASP
- ati postat in sectiunea gresita
- informatiile mentionate in oferta sunt vagi, fara a specifica cerinte, informatii despre proiect, plata, etc.
- adresa de email furnizata, putea fi nume.prenume@nume_companie.com, si atunci oferta parea mai serioasa, asa, (parere personala) credibilitatea si seriozitatea ofertei diminuata.

Va multumesc.
Sus  
doinaosman

Data înscrierii: 27/Sep/2005

Trimis: Mar Sep 27, 2005 4:10 pm    Titlul subiectului:  

Buna ziua Jonny !

Mi-am permis sa postez o e-adresa fara "dot" pentru separarea numelui de pronume gandidu-ma ca oricum semnele de punctuatie nu au importanta pentru tine dupa modelul diacriticilor.
Moderatorul a fost amabil si a mutat un mesaj de al meu unde ii era locul. Voi invatza eu pana la urma sa nu mai gresesc chiar daca ma grabesc.
Numai PHP ?? !!! :roll: Java ! am citit multe prin acest forum .....
Daca zici ca mi s-a diminuat seriozitatea asa o fi ! Avantajul meu ar fi ca incep sa seman cu ceilalti din jurul meu ( care stiu numele meu complet...) si pana la urma nu voi mai suferi din cauza incompatbilitatii.

Toate cele bune,
Doina

johnny a scris: Stimata doamna Doina TUTA OSMAN,

Cateva amanunte pe care se pare ca le-ati ignorat:
- acest site este dedicat developerilor php. PHP != ASP
- ati postat in sectiunea gresita
- informatiile mentionate in oferta sunt vagi, fara a specifica cerinte, informatii despre proiect, plata, etc.
- adresa de email furnizata, putea fi nume.prenume@nume_companie.com, si atunci oferta parea mai serioasa, asa, (parere personala) credibilitatea si seriozitatea ofertei diminuata.

Va multumesc.
Sus  
johnny

Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Sep 27, 2005 5:46 pm    Titlul subiectului:  

/offtopic
Java - de fapt javascript, si este folosit pentru partea client side, la fel cum este folosit HTML, CSS, s.a. si exista o sectiune dedicata pentru discutiile aferente

Java in loc de Javascript este un termen folosit de incepatori sau persoane care nu fac deosebirea intre cele 2 tehnologii.

Nu incerc sa fiu ironic, doream doar sa fac aceasta remarca.

Toate cele bune.
Sus  
whooper

Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON

Trimis: Mar Sep 27, 2005 6:23 pm    Titlul subiectului:  

Daca doamna lucreaza la un departament de "resurse umane" este de inteles. O metoda in a evita ambiguitatile este ca persoanele de la HR sa primeasca fisa postului respectiv de la persoana care va superviza noul angajat. Heh .. dar lumea e mare ..

johnny, in general testele de angajare cu "resursele umane" se bazeaza pe cateva cuvinte cheie, autorul testelor nestiind ce se afla in spatele lor. Exista aplicatii care compara lista de cuvinte cheie cu continutul CV-urilor primite si returneaza un MATCH exprimat in procente.

Testele HR nu sunt facute sa testeze cunostintele aplicantului, ci sa trieze aplicantii veniti la primul interviu. Ele nu se ocupa cu intelegerea posibilitatilor oferite de un anume individ, ci cu inlaturarea celor care nu corespund tipului de individ considerat necesar in firma. In etapa asta, confundarea Java cu JavaScript sau cu JScript este foarte frecvent intalnita oriunde in lume. Testele respective sunt facute de psihologi si au ca scop micsorarea numarului de aplicanti care ajung la un interviu tehnic, nicidecum trierea aplicantilor pe criterii tehnice. Asta urmeaza ..

Oricum in cazul unui anunt la modul GENERAL (cum a fost cel de fata), datorita email-ului, un departament de resurse umane poate primi mai mult de 2000 de CV-uri zilnic, pe care le proceseaza automat. Dupa o saptamana de anunt postat in diferite locuri, 8000-10000 de CV-uri trebuie sortate. Rezulta maxim 30-50 de candidati care in saptamana urmatoare trec prin interviul psihologic. Doar 3 pana la 8 dintre ei se vor prezenta la interviul tehnic .. din care va fi ales foar unul singur.

Din pacate anunturile de genul asta, fac munca de sortare a CV-urilor o activitate care cere destul de mult timp. Daca cei de la departamentul HR sunt multumiti cu activitatea pe care o au ("Am procesat 10 mii de CV-uri saptamana asta sefu' .. merit si eu o marire de salariu, nu?") asta nu inseamna ca rezultatele muncii lor sunt intr-adevar apreciate de aplicanti. Poate doar de cei care au norocul sa obtina postul respectiv .. pentru ca doar printr-un noroc chior ajungi acolo ..
Sus  
strategy

Data înscrierii: 19/Noi/2004
Locație: Oradea

Trimis: Mie Sep 28, 2005 2:08 pm    Titlul subiectului:  

whooper .. ai lucrat ca si psiholog la human resources ? :D am o prietena .. da aia isi stie meseria.
Sus  
sponge001

Data înscrierii: 06/Mar/2005

Trimis: Mie Sep 28, 2005 2:16 pm    Titlul subiectului:  

strategy a scris: whooper .. ai lucrat ca si psiholog la human resources ? :D am o prietena .. da aia isi stie meseria.

stiti de ce imi plac mai toate forumurile daca pui ceva se iau de tine... oare e asa de greu de raspuns nu ne intereseaza oferta asta si cu asta e tot daca te intereseaza scrie pe mail...
Toate cele buna
Astept sa ma luati pe sus :D
Sus  
amazing_andr3

Data înscrierii: 04/Mar/2005
Locație: Pitesti

Trimis: Sâm Oct 01, 2005 1:59 am    Titlul subiectului:  

sunt total de acord cu johnny. nu as trimite cv la @yahoo.com chiar daca oferta ar fi altfel tentanta
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Pagina 1 din 1