| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
MasterPhoton
Data înscrierii: 06/Mar/2003
|
| Trimis: Joi Dec 22, 2005 1:29 pm Titlul subiectului: M**fucker Google |
|
|
Salut...
Am lansat o pagina acum 3 saptamani, cu text optimizat din plin... Problema e ca a ajuns in primul loc acum o saptamana, iar acum NU MAI ESTE ACOLO DELOC !!! Ce naiba se intampla bai frate?!?! Porcaria de pagina care e in locul meu acum NICI MACAR NU ARE TEXT!!! e doar o adunatura de poze....
ufff...
deci: cautarea pe google: "producator confectii textile" returna acum 3 zile "muntenia confectii" pe primul loc, iar acum...nici macar in pagina 20 nu o mai gasesc (m-am plictisit sa mai continui).
N-am facut nimic rau (keyword spamming, ...) - dovada si faptul ca m-a clasat pe primul loc, iar urmatoarele pagini de atunci erau tot asa, cu cuvinte multe...iar acum OHA...
So?!?!?!?!?!?!? :x |
|
| Sus |
|
beeuser
Data înscrierii: 20/Mai/2004
|
| Trimis: Joi Dec 22, 2005 2:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
You have been sand boxed?!??
http://www.freelance-web-design-india.com/what-is-google-sandbox.html
Edit: si asta
http://www.cre8asiteforums.com/forums/index.php?showtopic=8690 |
|
| Sus |
|
MasterPhoton
|
| Trimis: Joi Dec 22, 2005 2:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Saru'mana...
Eram super bucuros acum X zile, azi dimineata eram super frustrat.
Sper (de fapt, stiu) ca asta e explicatia....
Multumesc |
|
| Sus |
|
beeuser
|
| Trimis: Joi Dec 22, 2005 2:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Uite ce zice:
Sites with new domains have appeared at the top suddenly, and within a couple of weeks disappear. If you have a new site listing that was at the TopRank position, and has just seemed to disappear, don't panic, it is in an indexing state for six or seven months.
Most of us do not know, but it appears there is a relevant linking que that suspends all new web sites until they can prove they carry enough weight to keep them listed in the top ranks.
Asa ca vreo 6 luni cica pauza..nasol pentru siteurile noi. Sau dovedeste ca-l poti tine numarul 1. Optimizare la maxim.
Vii tare cu avant si astia ti-l taie tot. hehe. asta e. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Joi Dec 22, 2005 3:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai nu e bine ... :|
adica 6 luni fara google ? :)
eu am inceput incet incet si am urcat pe google , daca acum fac o clona site-ului meu (sau schimb subdomeniul) ce se intampla ?
stau si eu 6 luni degeaba ? :) |
|
| Sus |
|
MasterPhoton
|
| Trimis: Joi Dec 22, 2005 3:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
...nu chiar
Vezi ca exista un fel de "FAQ" pentru webmaster pe google, in care iti spune ce sa faci in cazul in care schimbi numele domeniului. Dar tu, piri, stiai deja asta ;)...
http://www.google.com/webmasters |
|
| Sus |
|
beeuser
|
| Trimis: Joi Dec 22, 2005 3:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stai degeaba...bagi bani in adwords
Google si-a schimbat de curand metodele de ranking.
Tre sa meriti sa fii in frunte. Continut, Legaturi inspre si dinspre, Actualizare continut.
De exemplu am citit undeva, ca siteurile care au fost optimizate pentru anumiti termeni, dar nu au nici o treaba cu domeniul respectiv, vor fi depunctate rau de tot...adica siteuri care apar in topranking dar nu au nici o treaba. mi se pare corect....cauti ceva si apar tot felu de tampenii care n-au legatura cu ce ai cautat... mda. |
|
| Sus |
|
MasterPhoton
|
| Trimis: Joi Dec 22, 2005 3:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va dati seama cat de ingrata e chestia asta? Sa incerci sa definesti un set de reguli care sa imite bunul simt :))
Ideea principala la SEO TREBUIE sa devina "faceti un site cu un continut de calitate", si totul o sa fie ok. Sooner or later. Better ... sooner ;) |
|
| Sus |
|
lixor
Data înscrierii: 10/Feb/2005
Locație: craiova
|
| Trimis: Joi Dec 22, 2005 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
sau optimizezi pt. cuvinte alterantive, sinonime... daca este vorba de termen(i) care returneaza sute de mii, milioane de rezultate in cautari
oricum nu este cazul pt. "producator confectii textile" asa ca nu o sa dureze mult timp sa ajungi pe prima pagina.
pune link-uri catre site avind anchor text-ul respectiv si o sa fie ok |
|
| Sus |
|
beeuser
|
| Trimis: Joi Dec 22, 2005 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, asta e ideea: Continut relevant, original.
Calitatea conteaza :)
Cool.
No more traficdublu.r0 sau care o fi si toate tampeniile de genul...
Ihaaaaa.!!!! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|