Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Probleme upload 3x.ro
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Lucian

Data înscrierii: 02/Oct/2002
Locație: Bacau

Trimis: Joi Aug 07, 2003 5:47 pm    Titlul subiectului: Probleme upload 3x.ro  

Am incercat sa fac upload printr-un formular HTML si obtin urmatoarea eroare:

"Warning: copy() [function.copy]: open_basedir restriction in effect. File(/var/tmp/phpGi1Guy) is not within the allowed path(s): (.) in /home/hosting/.../products.php on line 462

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: open_basedir restriction in effect. File(/var/tmp/phpGi1Guy) is not within the allowed path(s): (.) in /home/hosting/.../products.php on line 468

Warning: move_uploaded_file(/var/tmp/phpGi1Guy) [function.move-uploaded-file]: failed to create stream: Operation not permitted in /home/hosting/.../products.php on line 468

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/var/tmp/phpGi1Guy' to '/home/hosting/.../produse/amphion.gif' in /home/hosting/.../products.php on line 468"

Stie cineva despre ce e vorba?
Sus  
cristi

Data înscrierii: 26/Mai/2002
Locație: Timisoara

Trimis: Vin Aug 08, 2003 11:00 am    Titlul subiectului:  

Nu ai drepturi de scriere ... in /var/tmp/ doar in /home/hosting/....
Sus  
marian2003

Data înscrierii: 29/Iul/2003

Trimis: Mar Noi 04, 2003 1:10 pm    Titlul subiectului:  

Incearca sa cauti un alt host mai serios. Eu am avut site la ei si m-am trezit fara el. Uite monstra : http://microbyx.3x.ro :cry:
Sus  
zeratul

Data înscrierii: 16/Noi/2003

Trimis: Dum Noi 16, 2003 3:14 am    Titlul subiectului:  

eu am facut un site la 3x si apar uneori probleme la refresh-uri!!!
oare unde au astia sediul ...intr-un subsol....ca tare prost mai merge uneori..si php-ul lor e de kkt ca nu am reusit niciodata sa instalez nimic
offffff!
atat am avut de spus
Sus  
marian2003

Data înscrierii: 29/Iul/2003

Trimis: Lun Noi 17, 2003 4:20 pm    Titlul subiectului:  

Citat: eu am facut un site la 3x si apar uneori probleme la refresh-uri!!!
oare unde au astia sediul ...intr-un subsol....ca tare prost mai merge uneori..si php-ul lor e de kkt ca nu am reusit niciodata sa instalez nimic

asa este, acum am siteul la http://micro2000.dap.ro gazduita de www.dap.ro si e tot gratuit. :wink:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Pagina 1 din 1