| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
phpweb
Data înscrierii: 29/Mar/2005
|
| Trimis: Mar Sep 20, 2005 9:14 am Titlul subiectului: Cum prelungesc un domeniu international ? |
|
|
Daca detin un domeniu international de tip com/net/org/biz cum pot sa-l prelungesc pentru mai multi ani si care este perioada maxima cu care-l pot prelungi.
Poate nu sunt prea clar : vreau ca dupa un an de zile sa folosesc in continuare acelasi domeniu pentru o pagina web. |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Mar Sep 20, 2005 9:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Ar trebui sa primesti un e-mail de la cei de la care ai achizitionat domeniul, e-mail in care te atentioneaza ca mai ai xx luni/zile sa faci plata pentru prelungirea lui.
Daca nu primesti acest mail cu vreo 2 luni inainte de expirare, intra la www.domreg.ro sau www.edomenii.ro pentru a-l prelungi. |
|
| Sus |
|
phpweb
|
| Trimis: Mar Sep 20, 2005 12:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am intrat pe domreg.ro si imi spune ca "Ne pare rau, numele de domeniu concurs.biz
a fost deja inregistrat de alta persoana." Dar acea persoana sunt eu. Ce pot sa fac in sistuatia asta ? |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Mar Sep 20, 2005 12:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cand expira domeniul?
Vei fi notificat pe mail de la domreg cu vreo 2 luni inainte. |
|
| Sus |
|
coditza
Data înscrierii: 23/Ian/2004
Locație: cluj-napoca
|
| Trimis: Mar Sep 20, 2005 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai trebuie sa intrii la cei de unde ai inregistrat domeniul. Normal ca la domreg.ro iti spune ca e deja inregistrat, pentru ca ei nu au de unde sa stie ca e al tau.
E ca si cum ai cumpara un hdd de la flamingo si te duci la ultrapro sa-ti rezolve garantia. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mar Sep 20, 2005 8:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
coditza are dreptate ...
(misto comparatia ... felicitarile mele)
uhm ... nu ar fi inteligent sa vorbesti cu cei care ti-au dat domeniul in the first place ?? (sau de la care l-ai cumparat ... tot dracu ala e ...) :P |
|
| Sus |
|
phpweb
|
| Trimis: Mie Sep 21, 2005 8:00 am Titlul subiectului: |
|
|
| Pai de unde l-am cumparat nu ofera si posibilitatea de prelungire, iar de expirat expira la sfarsitul anului adica peste vreo 100 de zile. |
|
| Sus |
|
aolex
Data înscrierii: 17/Dec/2004
|
| Trimis: Mie Sep 21, 2005 5:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
il transferi la un provider care permite transferarea lui si il prelungesti de acolo .
la al meu (namealerts) merge :) |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|