Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Confirm custom
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
w31rd0

Data înscrierii: 15/Mar/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Joi Sep 15, 2005 9:57 am    Titlul subiectului: Confirm custom  

As vrea sa fac un confirm custom, adica ma intereseaza sa schimb labelurile butoanelor de OK si CANCEL, cele clasice.

Am reusit sa suprascriu metoda confirm a obj window, dupa un exemplu gasit pe net pt alert, insa problema este ca nu pot opri executia scriptului, pana la apasarea unuia dintre cele 2 butoane (ok sau cancel).

Se poate face asa ceva?
Ma intereseaza in mod deosebit ca executia sa se opreasca.
Sus  
strategy

Data înscrierii: 19/Noi/2004
Locație: Oradea

Trimis: Joi Sep 15, 2005 10:14 am    Titlul subiectului:  

function check()
{
var name=confirm("Doriti sa continuati?")
if (name==true)
{
document.form.submit();
return(true);
}
else
{
return(false);
}
}

sper ca am inteles io bine ce vrei
Sus  
w31rd0

Data înscrierii: 15/Mar/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Joi Sep 15, 2005 11:34 am    Titlul subiectului:  

Nu, nu e asta, am mai sapat pe net si se pare ca nu se poate, se poate cu Vbscript dar nu ma incalzeste :).

Ideea era sa schimb caption-urile unui confirm, adica in loc de Ok si Cancel sa scrie altceva. Dupa ceva "sapaturi", am gasit un exemplu care suprascria metoda alert, afisand un div. Mare diferenta pt confirm nu este, defapt nu este deloc, problema era ca in momentul in care apare un alert sau confirm in codul de javascript, executia se opreste asteptandu-se reactia userului.

Cum se poate face asta in Javascript? Eu nu am descoperit.

Se poate face prin chemarea regulata a unei functii, si verificarea unei stari, dar pe mine nu ma ajuta asta.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Pagina 1 din 1