Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

avantaj net angajeaza programator php / mysql
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
avantajnet

Data înscrierii: 16/Aug/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Sep 14, 2005 10:49 am    Titlul subiectului: avantaj net angajeaza programator php / mysql  

avantaj net este una dintre cele mai bune agentii de webdesign de pe piata romaneasca. Cu o vechime de 4 ani jumatate avantaj net se poate mandri cu clienti de top.

Cerintele postului:
- PHP, MySQL
- HTML, CSS, JS
- W3C valid markup experience is a plus

Se ofera salariul motivant + lucrul intr-o echipa dinamica.

trimite-ti email cu CV-ul la marius.dosinescu@avantajnet.ro + o lista de proiecte realizate.

Bafta,

Marius - Avantaj Net
Sus  
oiganSTUDIOS

Data înscrierii: 22/Oct/2004

Trimis: Joi Sep 15, 2005 9:59 pm    Titlul subiectului:  

Sper sa nu va suparati pe mine, dar .. la modul general vorbind:

Mor cand aud/vad astfel de anunturi:

Salariu motivant, sau ... bonusuri .. sau .. posibilitati de avansare ..

Nu stiu, am impresia de expresii .."murdare" ! Este doar parerea mea ?

De ce angajatorii nu au curajul sa spuna: pt incepatori salariu atat, pt +15 ani vechime atat, etc ?

Pe de alta parte la interviu, daca nu oferi info complete deja ai si pierdut postul !! Eu daca vin si spun ca stiu php "asa si asa" voi, ca angajatori, ce intelegeti ? Ma puteti evalua ok dupa astfel de raspunsuri ? Cred ca nu... Sau Ma intrebi ce am lucrat pana acum.. Iar eu iti spun : "E, cate ceva pt unu, cate ceva pt altu..." Dar am pretentia sa ma platesti cu 1000 E ! Pai ai fi nebun sa ma angajezi...

Chiar daca voi sunteti cunoscuti, si omu' stie la ce se baga, eu unul nu as aplica doar din cauza formularii folosite de voi .. Cel putin asa sunt eu, sau cat timp am "de lucru" nu ma intereseaza "salariile motivante", si "bonusurile" ...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Pagina 1 din 1