| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
programatori_php
Data înscrierii: 13/Sep/2005
|
| Trimis: Mar Sep 13, 2005 2:37 pm Titlul subiectului: php freelancers needed |
|
|
Caut programatori php cu experienta in oscommerce.
Lucrul va fi project based, iar 90% dintre proiecte vor fi bazate pe engine-ul osc/creloaded..
Plata se va face la sfarsitul fiecarui proiect. In functie de volumul de munca realizat se poate ajunge la peste 30 mil. pe luna; cel putin aici in Romania venitul este cat de cat motivant din punctul meu de vedere.
Trimite-ti va rog portofoliul (legat de osc, cu descrierea in detaliu a aportului dvs.) la programatori_php@yahoo.es
Cerinte obligatorii:
- php oop
- structura generala, functii, clase a osc |
|
| Sus |
|
johnny
Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Sep 13, 2005 2:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: In functie de volumul de munca realizat se poate ajunge la peste 30 mil. pe luna;
asta suna a reclame cu data entry/gathering unde poti sa castigi in functie de volum mii de dolari.
Normal ca poti sa-l platesti cu 2$/ora si daca lucreaza 20.83 zile (24/24) castiga 1000$. Dar asta e un pic cam imposibil...
cred ca era o informatie utila pretul/ora sau un pret de referinta (si fara exprimari de genu: plata in functie de performate si alte expresii ambigue) |
|
| Sus |
|
programatori_php
|
| Trimis: Mar Sep 13, 2005 3:21 pm Titlul subiectului: php freelancers needed |
|
|
:D de fapt chiar programatorul isi va pune pretul pe munca lui. Pretul este negociabil.
Iar chestia cu plata cu ora este relativa, un expert osc poate scrie un modul de plata in 4-6 ore(cel mai rau caz), iar un programator bun/f bun care nu stie nimic de osc intr-o saptamana (cel mai fericit caz). De asta am spus PLATA PE PROIECT.
(un modul de plata osc = 60-350$)
1000$ am calculat asa: 20 zile lucratoare * 50$/zi (4-6 ore pentru un programator care stie binisor osc - dar cum am spus pentru ce-i care doar au impresia ca stiu php poate dura mai mult). Cand am lucrat si eu, atat castigam, deci e perfect posibil.
Nu astept guru, dar cerinta obligatorie e sa mai fi lucrat cu oscommerce (de asta am cerut portofoliu referitor la PROIECTELE REFERITOARE NUMAI LA OSC). |
|
| Sus |
|
lllgrklll
Data înscrierii: 12/Sep/2005
|
| Trimis: Mie Sep 14, 2005 10:56 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sunt doar curios, in ce localitate e valabil anuntul? |
|
| Sus |
|
programatori_php
|
| Trimis: Mie Sep 14, 2005 7:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| oricare |
|
| Sus |
|
programatori_php
|
| Trimis: Joi Sep 15, 2005 1:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu prea se inghesuie lumea pe acest forum, se pare ca venitul nu este de ajuns... hmmm Sunt curios, si voi deschide un nou topic in acest sens, cat castigati si cat ati castigat la inceput ca programatori php? (part time/full time/ project based) |
|
| Sus |
|
yokozona
Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei
|
| Trimis: Joi Sep 15, 2005 1:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu se inghesuie lumea pentru ca nu toti au lucrat la vre un oscommerce.
Asta a fost cerinta de baza pe care ai specificat-o.
Daca era vorrba de altceva ma bagam si eu (cel putin la tratative).
Bafta. |
|
| Sus |
|
programatori_php
|
| Trimis: Joi Sep 15, 2005 1:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mersi pentru raspuns. ar trebui sa va apucati de osc , n-o sa va para rau... E totusi cel mai bun engine la ora actuala.... |
|
| Sus |
|
coditza
Data înscrierii: 23/Ian/2004
Locație: cluj-napoca
|
| Trimis: Joi Sep 15, 2005 7:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
oscommerce as in scripturile alea de rahat care nu mai sunt dezvoltate de ceva ani
sau
oscommerce as in general? |
|
| Sus |
|
programatori_php
|
| Trimis: Joi Sep 15, 2005 9:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand va multumesc de raspuns.
In al doilea, pe ce te bazezi cand spui ca sunt scripturi "de rahat"? Din punctul meu de vedere e unul dintre cele mai flexibile shopping cart-uri si crede-ma ca stiu ce spun (am aprox. 4 ani experienta numai cu osc).
Daca stii osc in general e de ajuns, trimite-mi pe mail ce ai facut legat de osc, sa-ti certifici cunostintele te rog. |
|
| Sus |
|
stealth
Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Joi Sep 15, 2005 10:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| OSC este folosit in proportie mai mare doar pentru ca exista deja foarte multe mod-uri pentru el. nu pentru ca este mai flexibil decat altele si bineinteles pentru ca este gratuit. |
|
| Sus |
|
coditza
Data înscrierii: 23/Ian/2004
Locație: cluj-napoca
|
| Trimis: Vin Sep 16, 2005 1:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
programatori_php a scris:
In al doilea, pe ce te bazezi cand spui ca sunt scripturi "de rahat"? Din punctul meu de vedere e unul dintre cele mai flexibile shopping cart-uri si crede-ma ca stiu ce spun (am aprox. 4 ani experienta numai cu osc).
Pentru ca asa sunt. iti trebuie register_globals = on, e scris cu picoarele, nu stie de tempalteuri (ca sa schimbi look-ul siteului muncesti de-ti ies ochii), are probleme pe la modulele de payment (poti trece de ele usor) etc.
Nu o sa-ti trimit nimic pe email pentru ca ma zgaraie pe creier ideea de a lucra iarasi cu oscommerce. Si ca n-am timp :P |
|
| Sus |
|
real_ender
Data înscrierii: 17/Sep/2005
|
| Trimis: Lun Oct 10, 2005 12:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu m-am jucat destul de mult cu osc... Portofoliu... hm... e mai complicat, pt ca am colaborat cu o firma... insa pe privat as putea spune...
Astept contact. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|