Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Comparatie intre A si B
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
egroeg

Data înscrierii: 16/Iun/2005
Locație: Exilat in marea \"metropola\".

Trimis: Dum Sep 11, 2005 8:41 am    Titlul subiectului: Comparatie intre A si B  

Nu sunt site-urile mele dar m-ar interesa parerea voastra referitoare la orice parte din urmatoarele 2 site-uri

A: http://www.onesti.com.ro/online.aspx

B: http://www.onestionline.ro

Voi pentru ce varianta ati opta?

Va multumesc anticipat.
Sus  
oiganSTUDIOS

Data înscrierii: 22/Oct/2004

Trimis: Dum Sep 11, 2005 9:20 am    Titlul subiectului:  

Ca si aspect (desi nu este stralucit nici unul) as opta pt primul ..

Ca si functionare din primele apasari de butoane am obtinut:

Cod: Server Error in '/' Application.
The resource cannot be found.

La alt buton am gasit:

Cod: The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Mai mult nu are rost sa spun ..

Succese..
Sus  
egroeg

Trimis: Dum Sep 11, 2005 9:23 am    Titlul subiectului:  

erorile de care zici sunt la primul site sau la al 2-lea?
Sus  
oiganSTUDIOS

Data înscrierii: 22/Oct/2004

Trimis: Dum Sep 11, 2005 10:07 am    Titlul subiectului:  

egroeg a scris: erorile de care zici sunt la primul site sau la al 2-lea?

www.onesti.com.ro/online.aspx
Sus  
aolex

Data înscrierii: 17/Dec/2004

Trimis: Dum Sep 11, 2005 10:55 am    Titlul subiectului:  

nu , sunt de la IIS :lol: :lol: :lol:
nu prea am (din) ce alege dar varianta 1 as zice si eu :)
Sus  
mariusdima

Data înscrierii: 11/Sep/2005
Locație: Kristiansand, NO

Trimis: Dum Sep 11, 2005 11:09 am    Titlul subiectului: Ce_cauta_onestiul_pe_net?  

Salutare la PHP Romania,
spre rusinea "mia" stiu ca sunt niste bug-uri care au aparut la incercarea de a pastra din 2 versiuni ce e mai bun. M-am cam grabit si iata ca mai da si cu virgula... Voiam sa-l salut pe George si sa ii multumesc ca a deschis acest subiect de discutie. Am deschis si un chestionar online care se doreste o "evaluare la sange" a ceea ce exista deja pe net:

http://www.onesti.com.ro/ce_cauta_onestiul_pe_net/

Marius 8O

PS. Onesti.com.ro s-a dorit un "portal comercial" iar partea de "promovare" a orasului se lasa in seama autoritatilor...cel putin asha mi se pare corect. Voi ce credeti?
PS2. A trebui sa fac un site cu administrare in php cu mysql ... si a fost foarte utila aceasta comunitate cand am cautat un raspuns.
Sus  
egroeg

Trimis: Lun Sep 12, 2005 6:18 pm    Titlul subiectului:  

aolex a scris: nu , sunt de la IIS :lol: :lol: :lol:
nu prea am (din) ce alege dar varianta 1 as zice si eu :)

desi ma enerveaza si pe mine iis-ul la culme si in perioada asta cand la serv lucrez pe asp.net imi da o gramada de batai de cap, nu inseamna ca site-urile de pe iis nu merg de felul lor

Marius: npc
Sus  
aolex

Data înscrierii: 17/Dec/2004

Trimis: Lun Sep 12, 2005 7:09 pm    Titlul subiectului:  

egroeg , exista intotdeauna apache si php ... functioneaza impecabil ;)
Sus  
mariusdima

Data înscrierii: 11/Sep/2005
Locație: Kristiansand, NO

Trimis: Mar Sep 13, 2005 7:37 am    Titlul subiectului: Stiu ca o sa imi sariti in cap...  

Many people reckon that it's Microsoft's way of controlling the Internet, which is false. .NET is Microsoft's strategy of software that provides services to people any time, any place, on any device. An accurate definition of .NET is, it's an XML Web Services platform which allows us to build rich .NET applications, which allows users to interact with the Internet using wide range of smart devices (tablet devices, pocket PC's, web phones etc), which allows to build and integrate Web Services and which comes with many rich set of tools like Visual Studio to fully develop and build those applications.

http://www.startvbdotnet.com/dotnet/dotnet.aspx
Sus  
egroeg

Trimis: Mar Sep 13, 2005 8:17 am    Titlul subiectului:  

aolex a scris: egroeg , exista intotdeauna apache si php ... functioneaza impecabil ;)
sunt total de acord cu tine... insa din cat am lucrat pana acum in .net are si el avantajele lui (si o gramada de buguri, chiar, unele din cate am inteles recunoscute si de mircosoft si pomenite in msdn-uri). si don't get me wrong... la cum ii vad pe colegii mei de birou ca se chinuie cu .net-ul dragostea mea pt apache si php creste, ca sa nu mai zic ca un coleg la auzirea faptului ca din mysql 5 se introduc procedurile stocate, a zis ca trece la php. totusi disputa intre php si asp va mai fi ... dar parca subiectul topicului era altul :)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1