Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Freelancers online
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
browser

Data înscrierii: 18/Oct/2005

Trimis: Mar Oct 18, 2005 9:09 pm    Titlul subiectului: Freelancers online  

Am pus la cale "Comunitatea freelancerilor din Romania".

Este un proiect ambitios pe care aveam de gand sa-l materializez de ceva vreme incoace.

Totul a inceput, cu vreo trei, patru luni in urma cand cautam pe Google, resurse gratuite pentru freelanceri. Tot atunci am constatat ca nu avem inca, o astfel de comunitate si m-am hotarat sa construiesc una.

Iata ce a iesit: webdynamics.zoom.ro.

Scopul meu a fost sa creez un site care sa cuprinda informatii diverse, din sfera informaticii (programare, webdesign, arta, muzica si multe altele), la care sa aiba acces toti freelanceri autohtoni, fara a mai fi nevoiti sa caute "vreme indelungata" pe net.

Ma opresc cu povestea aici.

Ceea ce am vrut, de fapt, sa transmit este ca avem nevoie de tot sprijinul necesar pentru a putea duce la bun sfarsit, acest proiect. Vreau sa subliniez, de asemenea, faptul ca avem nevoie de moderatori pentru forum si membri care sa participe la imbogatirea continutului comunitatii prin adaugare de linkuri, stiri, downloads.

Toate sugestiile, criticile, ideile voastre sunt bine venite.

Sus  
aolex

Data înscrierii: 17/Dec/2004

Trimis: Mar Oct 18, 2005 9:56 pm    Titlul subiectului:  

e php nuke , nu-mi place :roll:
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Oct 19, 2005 12:21 am    Titlul subiectului:  

daca tu de 3 luni lucrezi la ala inseamna ca esti boss
Sus  
aurelian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Oct 19, 2005 8:33 am    Titlul subiectului:  

1. cred ca ar fi bine sa renunti la sectiunea de resurse, pentru ca nu isi are rostul pe un astfel de site, combini aiurea varza cu capra.

2. nu ar trebui postate stiri ce nu au legatura cu activitatea siteului, gen connex nu stiu ce a facut.

3. deschizi prea multe pagini in fereastra noua, cu toate ca linkurile puncteaza in acelasi site. din cauza asta m-am enervat de vreo doua ori si am inchis browserul.

4. cand dau click pe stiri, mai exact: http://webdynamics.zoom.ro/modules.php?name=Submit_News layoutul se deformeaza in mod ciudat (galeon).

5. forumul are prea multe sectiuni, utilizatorii or sa fie derutati si nu vor stii clar unde sa posteze, sugestia mea este sa incepi cu 3, maxim 4 sectiuni si sa le dezvolti pe parcurs, ca oricum nu ai moderatori pentru moment (vezi forumul phpromania unde sunt tz sectiuni aiurea si unde se posteaza care pe unde apuca).

6. siteul nu este tradus in intregime in romana, si este amuzant sa gasesti propozitii si in romana si in engleza pe aceiasi pagina.

parerea mea este ca la acest moment siteul este de nota 3 din 10.
Sus  
yokozona

Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei

Trimis: Mie Oct 19, 2005 9:03 am    Titlul subiectului:  

1. Nu imi place tema (ai optiunea de a o schimba daca esti membru probabil dar..)
2. Se incarca greu (facand o comparatie cu alte situri)

Anyway idea de baza e buna, Spor ! :arrow:
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Mie Oct 19, 2005 9:20 am    Titlul subiectului: :)  

Eu cred ca este cool...design misto dar derutant..
banuiesc ca te intereseaza ce nu convine ...(restul fiind ok):
-este enervanta (cel putin pt mine) chestia cu cifrele la logare..nu are sa retina pass automat..eu de ex intru in site direct la o anumita categorie ...logandu`ma automat..
-nu poti pune un avatar din exterior
-la scriptul de votare lipseste anuntul acela.."gogule ai mai votat" sa nu zica baietii ca pot sa voteze mai mult..acuma se cunoaste dar mai tarziu...

mai in rest e 99% very good..si cum zicea si aurelian...traducerea...daca vrei te pot ajuta..

Cum ai de gand sa faci promovarea?

a...si inca ceva..sper sa faci tu ceva acolo la nivele sa nu se obtina in functie de cate postari ai facut ci in functie de neuronii detinuti..gasesti tu cum..hai ca te duce capul...
Sus  
browser

Data înscrierii: 18/Oct/2005

Trimis: Mie Oct 19, 2005 6:27 pm    Titlul subiectului:  

Am sa tin cont de toate sfaturile voastre, in vederea imbunatatirii continutului, in special de cele ale lui Mascka si Aurelian (imi sunteti de mare ajutor). Recunosc ca nu le stiu pe toate si de accea le accept cu placere. Altfel, multumesc mult pentru interes.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1