Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Caut WEB DEVELOPER (Php/MySQL)
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Sep 09, 2005 1:40 pm    Titlul subiectului:  

tu oi fi vorbit cu celalalt (threadu' care suna cam asa: "suna-ma! sunt fierbinte")
Sus  
emy75

Data înscrierii: 10/Noi/2004

Trimis: Vin Sep 09, 2005 8:34 pm    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris:

daca ai gasit in US de ce apelezi la RO ?
suntem mai ieftini nu-i asa ? :)
(de fapt indienii-s mai ieftini ...)

Sunt ieftini si chiar fac lucruri de calitate.
Stii cat ia o persoana care nu are experienta (ma refer la experienta in US) la Microsoft? Doar 16$/ora si asta inainte de taxe, dupa taxe ramane cam cu 12$. Daca faci un calcul simplu intr-o luna castiga cam 2200, iar cheltuielile lunare sunt de 1800-1900. Multi indieni sunt adusi cu contract de munca si lucreaza ca niste sclavi pentru ca nu pot sa plece de la Microsoft, iar Bill isi inmulteste miliardele :D
Nu apelez la ei pentru ca sunt roman si cred (inca) ca programatori romani sunt foarte buni.

Proiect de mai sus se va face intr-o luna. Nu imi spune mie ca 800$ intr-o luna sunt putini bani si mai ales pentru RO. Si nu imi spune ca un site cu anunturi este greu de facut. Nu ai nimic de introdus, nu e magazin virtual, totul se introduce apoi de utilizatori.
Chiar pe HOTSCRIPTS sunt destule clase cu PayPal, dar eu nu am facut asa ceva pana acum si nu ma bag la ce nu stiu.
Daca toti aveti joburi si bani chiar ma bucur pentru voi.
Cine are nevoie de un ban in plus sa trimita CV.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Sep 09, 2005 10:39 pm    Titlul subiectului:  

well pot sa-ti spun ca unchiul meu nu lucreaza pentru microsoft si primeste cam de 5 ori mai mult acolo ... :D (programator asp , sta 6 din 8 ore cam degeaba)

sigur traiesti pe acolo ? :D
Sus  
strategy

Data înscrierii: 19/Noi/2004
Locație: Oradea

Trimis: Vin Sep 09, 2005 11:23 pm    Titlul subiectului:  

nu stiu cum sa spun emy75 da am facut un web directory si nu am primit atata de putin pe el .. de aia mi se parea mie .. vb voastra .. odd ..

si ii tin partea la oriceon .. cum poti sa afli de la om ce vrei daca nu printr-o discutie cel mai bine live .. daca nu instant chat sau telefon .. whatever ..

<offtopic>
https://www.sandbox.paypal.com/
un account si jucati-va .. o sa vedeti ca nu ii greu deloc
</offtopic>
Sus  
emy75

Data înscrierii: 10/Noi/2004

Trimis: Sâm Sep 10, 2005 6:32 am    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris: well pot sa-ti spun ca unchiul meu nu lucreaza pentru microsoft si primeste cam de 5 ori mai mult acolo ... :D (programator asp , sta 6 din 8 ore cam degeaba)

sigur traiesti pe acolo ? :D

Ce gluma :D
Sigur unchiul tau este in US? Auzi la el, 6 ore sta degeaba.
Cred ca ai vazut prea multe filme cu America.
Si eu cand era in RO si imi spuneau rudele (care sunt de 26 ani aici) ce bine e si cat castiga ei, ii credeam.
Cand am ajuns aici am vazut realitatea.
Ce iti spune unchiul tau, poate chiar castiga atat desi ma indoiesc, este lauda si minciuna.
Tu chiar crezi ca in America te plateste cineva sa stai 6 ore degeaba?
Priveste putin pe site-urile de specialitate (cu joburi) din US sa vezi ce salarii sunt aici.
Eu am spus salariul pentru inceput, daca ai peste 5 ani experienta poti castiga 7-8.000$, dar la inceput nu ai cum.

Ce imi place cum vedeti voi America, la fel eram si eu :D
Sus  
oriceon

Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta

Trimis: Sâm Sep 10, 2005 10:55 am    Titlul subiectului:  

Si eu cand v-am spus sa scriem o telenovela .. sau o carte.. voi nu m`ati luat in seama. Piri, te ocupi tu? ... :) :)
Sus  
aolex

Data înscrierii: 17/Dec/2004

Trimis: Sâm Sep 10, 2005 11:10 am    Titlul subiectului:  

ce anume trebuie sa cuprinda site-ul acesta ? doar un site de anunturi ? ceva
gen anunturi-gratuite.ro ? vezi si da un raspuns :)
Sus  
arond

Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1

Trimis: Dum Sep 11, 2005 1:38 am    Titlul subiectului:  

oriceon, ai sarit calul. Omul si-a dat date de contact si o oferta clara. Te simti in stare s-o faci ? Cere specificatii (si alea nu se dau la telefon, sau folosind instant messaging) - iti convine, accepti, nu-ti convine, nu. Care e problema ? Ca nu se intinde cu tine la povesti pe chat (pardon, instant messaging) ?

pirahna, nu generaliza experienta unchiului tau. Nu zic ca nu e posibil (desi $120.000/an e mult), dar te asigur ca e un caz izolat si ca nu va dura mult, one way or the other - intr-un mediu competitional cum sunt US, o companie care isi permite sa plateasca un "programator" de ASP cu $250/h (2h pe zi, $10.000 pe luna) da faliment cat se poate de iute. Nu de alta, dar concurenta va plati indianul cu $25/h - si sa nu-mi spui ca indianul e de 10 ori mai putin productiv decat unchiul tau..

Inca ceva, intr-un proiect de felul asta poti negocia si pretul, dar justificat. Faceti voi frumos un project timeline, evidentiati cat se munceste (oameni*h), stabiliti un tarif pe ora si veniti cu un pret. Daca poti argumenta pretul, poti negocia. Singurul loc unde nu se intampla asta e la piata, la pepeni.

A, si inca ceva legat de pret (bataie la strategy): nu intereseaza pe nimeni cu cat ati fost platiti la alte proiecte or whatever. Justificati pretul prin volumul de munca si aveti un point :)..

Numa' bune.
Sus  
strategy

Data înscrierii: 19/Noi/2004
Locație: Oradea

Trimis: Dum Sep 11, 2005 7:54 am    Titlul subiectului:  

around, tu ai face proiectu asta pentru banii oferiti?
Sus  
oriceon

Trimis: Dum Sep 11, 2005 1:45 pm    Titlul subiectului:  

arond a scris: oriceon, ai sarit calul. Omul si-a dat date de contact si o oferta clara. Te simti in stare s-o faci ? Cere specificatii (si alea nu se dau la telefon, sau folosind instant messaging) - iti convine, accepti, nu-ti convine, nu. Care e problema ? Ca nu se intinde cu tine la povesti pe chat (pardon, instant messaging) ?

Ma sictiriti si va las impace cu forum`ul fostru cu tot si gata.

Eu am zis ca prefer sa discut termenii si ceea ce vrea mai detaliat prin instalt mess.. adica sa discutam cumva NEINTRERUPT...

Mai du`te incolo daca tu faci treaba primind doar informatii pe mail.. si preferi sa discuti asa, asta este problema ta, problema mea este ca vreau sa am totul lamurit, sa discut cu o persoana inainte de a ma apuca de cur si a sari in sus.

Rog un moderator sa inchida acest topic care a degenerat intr`o prostie imensa din partea tuturora.

Da, omul a postat o oferta, eu am vrut sa accept si sa discut cu el INSTANT, nu prin mail, si cu asta BASTA!

....
Sus  
arond

Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1

Trimis: Dum Sep 11, 2005 2:12 pm    Titlul subiectului:  

strategy a scris: around, tu ai face proiectu asta pentru banii oferiti? Acum nu, fac cu totul altfel de lucruri. Daca as fi in foame, cu siguranta.

Repet, daca ai o problema cu banii, incerci sa negociezi. Dar negocierea pleaca de la o baza reala: suma pe care o ceri trebuie s-o justifici, si nu prin "pai eu la un proiect anterior am primit $10000 stand de pomana", ci argumentat cu volumul de munca.

La urma urmei, nu te obliga nimeni sa faci nimic... nu-ti plac banii pe care-i ofera, il lasi pe om in pace sa-si gaseasca vreun doritor.

oriceon a scris: Ma sictiriti si va las impace cu forum`ul fostru cu tot si gata. Asta e o amenintare ? I'm shaking in my boots...

Cand o sa fii in stare sa discuti in termeni civilizati, argumentat si fara sa pufnesti pe nari ca o fata mare, vei fi binevenit. Repet, poate n-ai inteles: omul ti-a raspuns civilizat, intr-o conversatie privata, refuzand un lucru care din punctul lui de vedere (si al meu, btw) e pierdere de vreme.

Reactia ta (de puber, sa-mi fie cu iertare) a fost sa faci spumite la gura, facandu-l de doi lei, complet nejustificat. Daca nu intelegi ca ai sarit calul, din partea mea numai de bine.

Si inca ceva: orice discutie live (telefon, instant messaging, whatever) e inutila fara un subiect. Iar subiectul sunt specificatiile de care vorbeam, scrise, structurate si pusa parafa pe ele. Daca mai ai nedumeriri de cum se desfasoara o relatie contractuala intre un contractor si cel care-i da de lucru, intreaba, nu e nici o rusine. Dar trebuie sa intelegi ca nu vinzi CD-uri la coltul strazii.

Si inca ceva, pentru ca vad ca s-au inmultit reactiile de felul asta.

Un semn elementar de buna crestere si de atitudine civilizata este ca o discutie privata, intr-un asemenea context, sa ramana privata. Discuti cu omul, nu cadeti de acord asupra banilor/modalitatilor de colaborare/etc... nu e nici o suparare. Dar ce ati discutat ramane intre voi (de altfel, orice contract serios in lumea buna e acompaniat, aproape intotdeauna, de un NDA - Non Disclosure Agreement - care spune sa nu mai spui si la altii una-alta :))..

Numa' bune.
Sus  
aolex

Data înscrierii: 17/Dec/2004

Trimis: Dum Sep 11, 2005 4:18 pm    Titlul subiectului:  

arond , te excita "termenii civilizati" ? sa lasam totusi cearta la o parte , mi se
pare si mie ca mail-ul e o metoda "primitiva" de colaborare . insa daca cel care
a cerut un programator vrea asa , asa sa fie .

pana la urma , asta e ce vrei ? un site de anunturi cu motor php/mysql ?
Sus  
oriceon

Trimis: Dum Sep 11, 2005 5:55 pm    Titlul subiectului:  

Vorba lui aolx.. email cam invechit.. ma rog.. FIECARE cu ideile si cu parerile lui.

Eu am sa`mi dau si adresa de acasa, ca sa imi trimiteti scrisori.. daca se poate cu cererile de proiecte..

Inchid acest topic deoarece a degenerat in offtopice si cearta fara rost.

Daca sunteti interesati de cererea lui emy75, contatati-l pe EMAIL ! ;) ...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2