| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
eyecon
Data înscrierii: 05/Noi/2002
|
| Trimis: Dum Sep 04, 2005 12:35 pm Titlul subiectului: Flexy si Smarty |
|
|
vreau sa cer opinia subiectiva despre cele doua sisteme de sablonare. Voi pe care le-ati folosi? Intreb asta pentru ca vreau sa renunt la sistemul meu de sablonare si sa folosesc unul dezvoltat de o comunitate.
Daca nu ati folosit unul din sisteme va rog sa nu spuneti nimic despre el :). Vreau o opinie despre cel folosit.
Multam. |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Dum Sep 04, 2005 4:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Folosesc Smarty de aprox. 1 an si sunt foarte multumit de el. Unii spun ca stie prea multe pentru un template engine si ca pe langa toate limbajele folosite, mai trebuie sa inveti si limbajul Smarty.
De invatat, Smarty se invata intr-o ora (facilitatile de baza), dupa care manualul iti devine cel mai bun prieten pentru a descoperi alte giumbushlicuri in Smarty. :)
Compatibil cu PHP4 si PHP5, Smarty e un template engine pentru care se ofera suport din partea unor pachete Pear (Quickform, de ex.).
Nu am lucrat cu Flexy, dar Smarty imi indeplineste toate nevoile si de multe ori ma surprinde cu cate-o chestie noua pe care-o descopar, asa ca nici macar nu doresc sa lucrez cu alt template engine. |
|
| Sus |
|
iepurec
Data înscrierii: 30/Iun/2003
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Lun Sep 05, 2005 9:47 am Titlul subiectului: |
|
|
| De acord cu ExcalIbvr |
|
| Sus |
|
PCPbSlack
Data înscrierii: 23/Noi/2003
Locație: Ploiesti
|
| Trimis: Lun Sep 05, 2005 10:55 am Titlul subiectului: |
|
|
| Trebuie sa fiu de acord cu ExcalIbvr, cu o mica nemultumire totusi: chestiile recursive. Nu am gasit nimic in Smarty (cu alt template engine nu am lucrat ce-i drept) pentru recursivitate. Folosesc Smarty de 1 an. |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
|
| Trimis: Lun Sep 05, 2005 11:27 am Titlul subiectului: |
|
|
| Recursivitatea o faci in PHP pentru ca tine de logica. Ce treaba are Smarty cu asta, cand el e facut pt. prezentare? |
|
| Sus |
|
PCPbSlack
|
| Trimis: Lun Sep 05, 2005 11:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Normal ca recursivitatea o faci in PHP, nici nu am sustinut ca o faci in Smarty. Asta ar fi chiar culmea! :)
Insa eu ma refeream strict la partea de prezentare. Sa zicem ca vii din PHP cu un array multidimensional pe N nivele, obtinut evident folosind functii recursive si vrei sa il afisezi folosind Smarty. Aici era de fapt problema.
Adaugare: Stiu ca se poate folosi PHP in Smarty cu {php} cod php {/php} dar nu este foarte elegant. |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
|
| Trimis: Lun Sep 05, 2005 11:39 am Titlul subiectului: |
|
|
| Mda. Noroc cu tag-ul Smarty {php} ca mai poti pune si cod PHP in cazuri extreme. :D |
|
| Sus |
|
copot
Data înscrierii: 06/Apr/2005
Locație: Undeva departe
|
| Trimis: Lun Ian 09, 2006 12:12 pm Titlul subiectului: o solutie de recursivitate in smarty |
|
|
| http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?p=26185#26185 |
|
| Sus |
|
PCPbSlack
|
| Trimis: Lun Ian 09, 2006 1:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| M-am uitat un pic pe solutia ta, si pare ok. Insa te intreb ce se intampla daca ai foarte multe nivele. Am facut ceva asemanator si am constatat ca nu este foarte performant ca si timp de incarcare. Oricum am sa testez si solutia ta in cazul la care am avut eu nevoie, si am sa revin cu o concluzie. |
|
| Sus |
|
beeuser
Data înscrierii: 20/Mai/2004
|
| Trimis: Lun Ian 09, 2006 1:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ar mai fi o posibilitate, pe care eu o folosesc. phpsavant.
www.phpsavant.com
Da o geana. Merge fain. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|