Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

WebTech 2006
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Conferinta de web development
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
aurelian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Oct 14, 2005 8:58 am    Titlul subiectului: WebTech 2006  

In Bulgaria s-a anuntat "Call for Papers", cu aproape 9 luni inainte de Conferinta propriu-zisa.

http://wtconferences.com/ si http://news.php.net/php.mirrors/29570
Sus  
yokozona

Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei

Trimis: Vin Oct 14, 2005 9:52 am    Titlul subiectului:  

Salu all!
Ok vrem conferinta ! - Bun - atunci care sunt lucrurile care ne impiedica sa fixam o data, si sa alergam dupa sponsori.
Haideti sa stabilim o locatie, si apoi sa cautam un spatiu.
Sondajul referitor la locatie nu trebuie sa fie prioritar luat in consideratie!

Mediatizarea: ar trebui sa alergam dupa ceva puternic, ma reefer aici la o televiziune sau ceva semanator dar la nivel national.

Cred ca Realitatea TV ar fi postul de televiziune cel mai potrivit. (parerea mea)
Dar totusi sa nu uitam ca TVR se implica in multe asemena evenimente si poate fi trecuta in capul listei - ca partener media.

La sponosri eu ma gandesc ca ar trebui contactati furnizorii de telefonie mobila sau fixa, au bani multi si investesc in asa ceva.

Mai cred totusi ca ar trebui facute invitatii firmelor de succes care activeaza in domeniu.

In urmatoarea perioada o sa ma interesez mai in amanunt la partea de mediatizare la nivel national.
Pentru zona Dambovita - eu garantez mediatizare atat Radio cat si TV.
Sus  
contact_bogomil

Data înscrierii: 24/Iun/2002
Locație: Sofia, Bulgaria

Trimis: Lun Oct 17, 2005 6:12 pm    Titlul subiectului: re  

Buna,
You can join us for a big balkan event !

Cu senciritate
Bogomil
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Conferinta de web development
Pagina 1 din 1