Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Trimiterea de date de la un formular prin java la php
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
zeltera

Data înscrierii: 18/Mai/2005

Trimis: Mar Aug 30, 2005 1:54 am    Titlul subiectului: Trimiterea de date de la un formular prin java la php  

Salut
Pote ma ajuta cineva:

Am un formular banal.... <form action....> bla, bla

care are in el niste butoane tip radio.
Userul tre sa selecteze un buton (fiecare buton are un ID propriu) si apasa pe un buton submit.

Problema e asa: vreau ca fereastra in care sa se deskida pagina in care se face submit sa o controlez din java, si anume: vreau sa aiba o anumita dimensiune, vreau sa nu aiba bara de status.. etc. comanda care face asta este urmatoarea:

<input onclick="window.open('add_cat.php','Add_category','width=400,height=700,resizable=no')" type="button" style="background-color: #cccc66; border: solid #A08850 1px;" value="Add new category" />

Problema e ca daca folosesc proprietatea onclick in noua fereastra nu mi se trimit datele din formulat.

deci, daca as folosi <input type="submit" value="Submit This Form"> atunci scriptul definit in eticheta <form> sa prelucreze rezultatul ar primi valoarea POST trimisa, respectiv ID-ul corespunzator butonului radio selectat de user.

Are cineva vre-o idee cum se face? Cred ca e pb mai mult de java decat de php... dar ma enerveaza de ceva timp.

Eventual... daca stiti.... cum pot sa pun butoanele radio descrise mai sus intr-un frame si butonul de submit in alt frame????

Merci mult....
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Mar Aug 30, 2005 8:13 am    Titlul subiectului:  

Intai de toate, citeste te rog cate ceva de-aici.

Apoi citeste aici si aici.

Fa submit-ul normal, iar in script-ul nou, adaugi event-ul onload la tag-ul body, adica asa:
Cod: <body onload="schimbaFereastra()">

Unde schimbaFereastra() e functie JavaScript si poate arata cam asa:
Cod: function schimbaFereastra()
{
   window.resizeTo(400,700);
   // alte operatii cu fereastra, daca vrei

}
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1