|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
zeltera
Data înscrierii: 18/Mai/2005
|
| Trimis: Mar Aug 30, 2005 1:54 am Titlul subiectului: Trimiterea de date de la un formular prin java la php |
|
|
Salut
Pote ma ajuta cineva:
Am un formular banal.... <form action....> bla, bla
care are in el niste butoane tip radio.
Userul tre sa selecteze un buton (fiecare buton are un ID propriu) si apasa pe un buton submit.
Problema e asa: vreau ca fereastra in care sa se deskida pagina in care se face submit sa o controlez din java, si anume: vreau sa aiba o anumita dimensiune, vreau sa nu aiba bara de status.. etc. comanda care face asta este urmatoarea:
<input onclick="window.open('add_cat.php','Add_category','width=400,height=700,resizable=no')" type="button" style="background-color: #cccc66; border: solid #A08850 1px;" value="Add new category" />
Problema e ca daca folosesc proprietatea onclick in noua fereastra nu mi se trimit datele din formulat.
deci, daca as folosi <input type="submit" value="Submit This Form"> atunci scriptul definit in eticheta <form> sa prelucreze rezultatul ar primi valoarea POST trimisa, respectiv ID-ul corespunzator butonului radio selectat de user.
Are cineva vre-o idee cum se face? Cred ca e pb mai mult de java decat de php... dar ma enerveaza de ceva timp.
Eventual... daca stiti.... cum pot sa pun butoanele radio descrise mai sus intr-un frame si butonul de submit in alt frame????
Merci mult.... |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Mar Aug 30, 2005 8:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Intai de toate, citeste te rog cate ceva de-aici.
Apoi citeste aici si aici.
Fa submit-ul normal, iar in script-ul nou, adaugi event-ul onload la tag-ul body, adica asa:
Cod: <body onload="schimbaFereastra()">
Unde schimbaFereastra() e functie JavaScript si poate arata cam asa:
Cod: function schimbaFereastra()
{
window.resizeTo(400,700);
// alte operatii cu fereastra, daca vrei
}
} |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot