| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Aug 24, 2005 7:41 pm Titlul subiectului: Permisivitate |
|
|
http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=3241&start=15
johnny a scris: @offtopic:
Limbajul folosit de Devil4U este inaceptabil... parca phpBB avea cuvinte cenzurate, dar se pare ca nimeni nu a completat lista, sau a lasat-o default...
Chiar daca e "Discutii generale", e un forum de programare...
Limbajul lui Devil4U mai e cum mai e, nu poti avea pretentii de civilizatie de la toti userii unui forum, trebuie sa mai fie si nesimtiti.
Mie mi se pare inacceptabila EXISTENTA acestor mesaje si la aceasta ora. Pe forumurile pe care le (mai) frecventez eu ar fi zburat si mesaj si autor fara ca macar sa i se anunte acest lucru.
Ce mi-as dori sa vad eu pe acest forum (e pacat sa se "mIRCeasca" dupa atatia ani in care s-au purtat discutii civilizate:
- completarea acelei liste cu cuvinte cenzurate
- adaugat mod-ul care permite ignorarea anumitor useri (s-ar elimina astfel discutii inutile, te deranjeaza posturile lui X? Ii dai ignore si la revedere)
- moderare mai stricta. Tot ce e offtopic, atac la persoana, limbaj vulgar... sters si atentionat / banat luzerul. (este un mod ce permite "atentionari")
P.S. Din acest motiv spuneam in topicul lui Piri cu "cat dormiti" ca nu mi se par bune aceste discutii (chiar daca forumul are sectiune de "Discutii generale"). Oameni care in alte sectiuni nu-s in stare sa articuleze 3 cuvinte, pe subiecte "de pahar", considera ca e normal sa-si etaleze limbajul dobandit dupa blocuri, ca doar ii cafenea nu? |
|
| Sus |
|
bond
Data înscrierii: 15/Dec/2004
|
| Trimis: Mie Aug 24, 2005 7:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| I'm with you em@il |
|
| Sus |
|
arond
Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1
|
| Trimis: Mie Aug 24, 2005 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Me too.. |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
|
| Trimis: Mie Aug 24, 2005 7:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
La "moderare mai stricta", am uitat sa adaug si "vizibila". Adica user-ul ce calca-n strachini sa fie atentionat direct pe forum (+ editarea posturilor). Sunt convins ca sunt atentionari prin mesaje private insa, cand un user vede un post "offtopic"/nesimtit nesanctionat va crede ca e permis acest lucru si va continua pe aceasi linie.
Later, inca ceva: pentru discutarea anumitor subiecte mai arzatoare, balacareala, stat la un pahar de vorba ... poate nu ar fi rau sa se inregistreze un canal (IRC) pe Freenode. |
|
| Sus |
|
aurelian
Data înscrierii: 01/Iun/2003
|
| Trimis: Mie Aug 24, 2005 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| normal ca si eu sunt de acord, din pacate insa in ultimul an se pare ca partea administrativa a forumului nu isi mai face simtita prezenta. |
|
| Sus |
|
oiganSTUDIOS
Data înscrierii: 22/Oct/2004
|
| Trimis: Joi Aug 25, 2005 5:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| Are dreptate em@il ... Ar trebui sa fiti "neinduratori" cu astfel de nesimtiti ... Am ramas surprins sa vad "discutia" respectiva, cum se afisa ea in toata splendoarea, nestingherita si voioasa ... Pacat ... |
|
| Sus |
|
punctweb
Data înscrierii: 24/Mar/2004
|
| Trimis: Joi Aug 25, 2005 8:30 am Titlul subiectului: |
|
|
De multe ori mai functioneaza o strategie... si anume ignoranta... daca respectivului "rasculat" nu i se da atentie (a se citi "apa la moara"), acesta se va retrage singur...
Avand in vedere ca este un forum recomandat de php.net si care se vrea serios, poate ca ar trebui revizuit modul de inregistrare al userilor... adica validare manuala a contului respectiv... |
|
| Sus |
|
yokozona
Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei
|
| Trimis: Joi Aug 25, 2005 9:25 am Titlul subiectului: |
|
|
ok, subscriu la cele prezentate mai sus.
Dar cum putem scapa de astfel de specimene?
ban pe IP - nu cred ca merge ! (sunt solutii pentru asta.)
Cred ca ignoranta e cea mai buna solutie. |
|
| Sus |
|
arond
Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1
|
| Trimis: Joi Aug 25, 2005 10:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Solutia e simpla: moderare, eventual sarcinile distribuite printre userii respectati.
Un exemplu bun de comunitate mare romaneasca, bine moderata, este computergames.ro. E remarcabil cu atat mai mult cu cat subiectele abordate acopera un spectru larg.
Numa' bune. |
|
| Sus |
|
stealth
Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mar Aug 30, 2005 11:34 am Titlul subiectului: |
|
|
| ban pe IP nu este o solutie permanenta, dar este un inceput. |
|
| Sus |
|
yokozona
Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei
|
| Trimis: Mar Aug 30, 2005 12:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
stealth ban pe IP pentru mine nu reprezinta o solutie. Se poate conecta print-un proxi si gata.
Cel mai bine s-ar proceda ca unul din admini sa ii dezactiveze temporar contul.
Bafta. |
|
| Sus |
|
stealth
Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mar Aug 30, 2005 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bineinteles ca si dezactivarea contului ... ban/IP fara asta este o masura inutila. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mar Aug 30, 2005 1:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
ban pe username ... :D
that's good :P |