| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
bobostyle
Data înscrierii: 10/Mai/2003
|
| Trimis: Vin Iul 25, 2003 10:49 am Titlul subiectului: temporizare in executie |
|
|
Am de expediat mesaje la cei din mailing list (cateva mii).
Exista o functie care sa temporizeze executia scriptului -(ex. sa trimita cate 200 cu pauza de cateva secunde? Imi recomandati alta metoda? Am vazut discutia legata de cron.. e ceva nou pt mine. Nu stiu in ce masura am drepturi de folosire a acestuia pe server. |
|
| Sus |
|
Constantin
Data înscrierii: 20/Sep/2002
|
| Trimis: Vin Iul 25, 2003 7:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca nu foloseste la nimic aceasta temporizare.
Serverul de email va fi cu siguranta mult mai bun in gestionarea cozii create, este specializat in asa ceva. |
|
| Sus |
|
lupuleine
Data înscrierii: 18/Iun/2003
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mar Iul 29, 2003 9:27 am Titlul subiectului: |
|
|
| orice isp in momentul in care tu o sa incerci sa trimiti prin serverul lor cateva mii de mail-uri o sa-l considere spam si o sa te ia la intrebari |
|
| Sus |
|
Constantin
|
| Trimis: Mar Iul 29, 2003 9:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Depinde.
Noi furnizam hosting. Avem clienti care trimit newslettere saptamanal la ~ 10.000 de adrese de mail. Legitime, nu spam, cu politica ferma de abonare/dezabonare.
Daca vorbesti inainte cu furnizorul de servicii, si gasesti intelegere la el, e OK.
Si daca nu gasesti intelegere, oricum nu ajuta la nimic pauza de cateva secunde :) |
|
| Sus |
|
bobostyle
Data înscrierii: 10/Mai/2003
|
| Trimis: Mar Iul 29, 2003 1:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am sa incerc asa sa vad daca merge. daca nu mere vad unde se opreste. acestia sunt abonatii nostri asa ca nu vad vreo problema legat de spam. ISP-ul se sesizeaza daca exista reclamatii de spam, altfel nu trebuie sa imi afecteze activitatea. Daca apar perturbatii la ei, discutam. Platim un abonament si avem un contract, asa ca... interesul este ca totul sa mearga in ambele parti. |
|
| Sus |
|
Constantin
|
| Trimis: Mar Iul 29, 2003 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Absolut corect.
Parerea mea e totusi sa lasi serverul de mail sa se ocupe de coada, o va face mult mai bine decat un script php. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|