Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Voi cat dormiti ?
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mar Aug 16, 2005 11:42 am    Titlul subiectului: Voi cat dormiti ?  

noah ... incep sa ma consider un individ foarte ciudat
(desi inca n-am ajuns la stadiul ala foarte avansat de geek(adica mai ies si eu la o bere , la o fata , la un parc/club/whatever) sa stau 1 an intreg fara sa parasesc tastatura) ...

so ...
voi cat reusiti sa dormiti in timpul proiecteleor / in timpul "liber" ?
:)
Sus  
lostone

Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall

Trimis: Mar Aug 16, 2005 11:43 am    Titlul subiectului:  

pai sincer.... putin/putin oricum as da-o so.... io creca la mine e ceva din nascare... damn! :D
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Aug 16, 2005 11:51 am    Titlul subiectului:  

Chiar nu ai ce face, probabil ai insomnii :lol:

Eu lucrez la proiect atat cat imi propun, cand am probleme cu un script ma opresc si fac altceva pentru o perioada si cand revin de obicei gasesc mai repede rezolvarea...

Ca sa combat cele 12-16 ore de stat pe scaun ma plimb cu bikla cate 50-80 km... in ce priveste somnul, tine mai mult de felul de a gandi, de psihic, eu daca imi propun sa dorm, in 5 min dorm, daca imi propun sa dorm iepureste, atunci dorm dar simt orice in jur... tine de antrenament si de psihic mai mult... iar de odihnit, cand sunt stresat cum am mai spus, ma opresc o perioada din ce fac si ma apuc de altceva ca sa ma relaxez...
Sus  
Pirahna

Trimis: Mar Aug 16, 2005 11:51 am    Titlul subiectului:  

poi deobicei eu stau treaz 36-40 de ore in timpul proiectelor si apuc sa mai sforai si eu 5-6-9 ore ...

si in timpul "liber" dorm cat pot :)
(genul 10-18 ore)
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004

Trimis: Mar Aug 16, 2005 11:57 am    Titlul subiectului:  

Pai in loc sa dezbateti teme atat de arzatoare pe forumuri IT ati putea sa dormiti mai mult.

Mi se pare mie sau forumul asta incepe sa miroase? Sper sa fie doar o parere de-a mea insa, in ultimul timp, vad prea putine interventii tehnice (se pare ca cei care au ridicat acest forum s-au retras in liniste intervenind foarte, foarte rar). In schimb balast exista la greu: offtopic, discutii de tramvai, concerte, reclama moka in sectiunea ce se vrea evaluare, ...)
Sus  
Birkoff

Trimis: Mar Aug 16, 2005 11:57 am    Titlul subiectului:  

aha, tu ai bioritmul celor de pe jupiter nu? parca acolo ziua e de 36 de ore...
Sus  
Birkoff

Trimis: Mar Aug 16, 2005 12:00 pm    Titlul subiectului:  

em@il a scris:

Mi se pare mie sau forumul asta incepe sa miroase? Sper sa fie doar o parere de-a mea insa, in ultimul timp, vad prea putine interventii tehnice (se pare ca cei care au ridicat acest forum s-au retras in liniste intervenind foarte, foarte rar). In schimb balast exista la greu: offtopic, discutii de tramvai, concerte, reclama moka in sectiunea ce se vrea evaluare, ...)
Sunt de acord cu tine, dar poate cand adminii or sa vina din concediu o sa puna alti moderatori la forum si se rezolva problema... i-am zis si eu asta lui cristi mai demult dar nu a raspuns...
Sus  
Pirahna

Trimis: Mar Aug 16, 2005 12:05 pm    Titlul subiectului:  

-> em@il ...

aici scrie Discuții generale ...

si vad ca macar la o tema atat de arzatoare lumea chiar raspunde ...
te las pe tine sa-ti dai seama de ce :D

eu macar incerc sa creez o atmosfera mai placuta ...
but nooo ... let's all be serious and sa postam la php avansati si sa asteptam ajutor ...

-> Birkoff ...

dap , Discuții generale

general != php din cate stiu , chiar daca este un forum de IT ...

so ... Lighten up will u ?
eu ma duc sa ma culc ... :P
Sus  
carco

Trimis: Mar Aug 16, 2005 12:15 pm    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris:
si vad ca macar la o tema atat de arzatoare lumea chiar raspunde ...
te las pe tine sa-ti dai seama de ce :D

Acu' nu stiu cata matematica ai apucat sa inveti tu (din cauza varstei normal), insa, matematica mea (si este destula) imi spune ca 2-3 membri (ce nu au somn ;) ) din 1K+ nu reprezinta "lumea"

Pirahna a scris:
eu macar incerc sa creez o atmosfera mai placuta ...

Nici o problema... eu nu vorbeam strict de acest thread ci in general. Din pacate asemenea posturi se regasesc si in alte sectiuni nu numai in "discutii generale".

Pirahna a scris:
general != php din cate stiu , chiar daca este un forum de IT ...

Totusi... fiind un forum de IT ar fi de preferat ca discutiile generale sa aiba cat de cat tangenta cu IT-ul sau... sa fie de interes GENERAL. (cel putin asa as prefera eu insa e treaba adminilor sa stabileasca regulile nu a mea).

Pirahna a scris:
eu ma duc sa ma culc ... :P
In sfarsit un post intelept ;)
Noapte buna!
Sus  
oriceon

Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta

Trimis: Mar Aug 16, 2005 12:51 pm    Titlul subiectului:  

Va mai certati mult?
Tot timpul cand se pune SI probleme TEHNICE, lumea este ajutata si se raspunde la topice.

Discutiile generale sunt facute pentru DIVERTISMENT, pentru cei ce nu au somn.. :) (Piri), pentru cei ce vor sa isi mai faca un POST in +, FOR FUN.

Daca stau sa ma uit, si tu ai puse offtopice prin topice tehnice :wink:

So hai sa nu ne mai certam si sa facem lucrurile sa mearga MAI bine... in loc sa facem un circ pe o discutie chiar foarte interesanta.

Tu stii care este orarul de dormit recomandat de medici ?
Tu stii cand si CAT trebuie sa dormi ?
Sus  
yokozona

Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei

Trimis: Mar Aug 16, 2005 1:03 pm    Titlul subiectului: Uite un raspuns simplu.  

Eu dorm de pe la 0.00 pana la 6.30.
Asta exceptand zilele de weekend in care poate mai imi fac de cap si dorm mai putin.
Incerc sa recuperez duminica.
Cred ca asa trebuia raspuns la acest topic !
Sus  
carco

Trimis: Mar Aug 16, 2005 1:26 pm    Titlul subiectului:  

oriceon a scris:
Daca stau sa ma uit, si tu ai puse offtopice prin topice tehnice :wink:

Nu-ti cer link insa te rog sa calculezi procentul... E normal sa pui putina sare/piper pe ici pe colo...nu suntem roboti, insa... in fine, suntem offtopic in sectiunea offtopic.

Pentru cei ce "nu au somn" sau "for FUN" ... iata o lista de posibile subiecte:
- cat lichid consumati pe caldurile astea?
- de cate ori mergeti la WC dupa ce consumati 2 beri?
- cand v-a rasarit ultima masea de lapte?
- cand ati facut (daca ati facut) * prima data?
- de cate ori faceti * pe zi/luna/an atunci cand lucrati la un proiect mare?
- sunteti casatoriti? Cum o/il cheama (varsta, statut, ...)
- ASL+JPG PLS
- mi-a iesit un cos pe oul stang, s-a mai intalnit cineva cu aceasta problema?
- ce putem face pentru conservarea stratului de ozon ?
- cate tigari fumati pe zi?
- Fumati in fata calculatorului?
-....

Dupa ce se posteaza aceste subiecte, propun SPAM pe celelate forumuri de divertisment sa vedeti useri ce or sa apara...

/me out de pe acest thread.
HAVE FUN!
Sus  
yokozona

Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei

Trimis: Mar Aug 16, 2005 1:50 pm    Titlul subiectului:  

em@il ar fi super tari astfel se subiecte
Cred ca ar avea mai multe posturi ca cele de interes pentru programarea in sine, sau cele legate de probleme tehnice.
Nu ar stica si astfel de subiecte.
Problema se pune ca nimeni nu e obligat sa raspunda, daca nu are placerea sa o faca.
Asa ca fiecare pe pielea lui.
Sus  
oiganSTUDIOS

Data înscrierii: 22/Oct/2004

Trimis: Mar Aug 16, 2005 11:59 pm    Titlul subiectului:  

nani de la 02:00 pana la 8, 8:30 max ... in rest cam 90% din timp sunt la monitor.. acasa sau la serv ... 2% masa, 4% tigare, 0.5% WC , iar restul pe Discovery ... 8O
Sus  
Devil4U

Data înscrierii: 15/Iun/2005

Trimis: Mie Aug 17, 2005 6:55 am    Titlul subiectului: :)  

daca suntem la Discutii Generale.. apoi despre ce vrem noi sa vorbim nuh? :) cat despre somn.. vorba lu Alex.. lucrez cat se poate la un proiect.. pana ma ia oboseala.. de obicei nu sar de pragul 00.00.. daca nu merge ceva.. las totul deoparte.. si a doua zi o iau de la capat.. atunci cand esti obosit.. unele chestii nu le observi.. a doua zi daca o iei de unde ai ramas.. imediat gasesti bug-urile si totul merje struna :) asta e in cazul meu.. nush cum e pe la voi.. dar nici sa exagerati nu e bine.. gen piri.. :) multa bafta.. stocuri de cafea, bere, suc.. tigari si de rontzait :) cu astea langa calculator.. totul mere struna si timpul se strecoara pe nesimtite :P)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2