|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
adi
Data înscrierii: 19/Iul/2005
|
| Trimis: Vin Aug 05, 2005 12:45 am Titlul subiectului: Are rost un astfel de proiect? |
|
|
Salutare.
Acum vreo doua saptamani mi s-a pus pata sa invat PHP,MySQL. Asa si?! Sa fii sanatos! veti spune. :lol: Nici de HTML nu prea aveam habar dar am zis sa incerc.
Cautand tutoriale pe net, am dat o arhiva, ce continea o groaza de linkuri catre feed-uri RSS. Dupa un moment de 'inspiratie' :P, m-am apucat de citit materiale didactice :wink:, de scris cod, intr-un final obtinand: http://www.yoproject.lx.ro
Intrebarea mea catre voi este urmatoarea: Credeti ca ar starni vreun interes un website (bineinteles cu un aspect adecvat, cu 'toate' functiile de rigoare, cautari, sortari; utilizatorii sa poata adauga feed-uri, baza de date sa fie completa, ingrijita; si ce-ar mai trebui pentru o informare eficienta) care sa tina o evidenta a resurselor RSS de pe net?
S-ar putea sa zambiti spunand ca mai intai trebuia sa-mi pun intrebarea de mai sus si in functie de raspuns sa ma apuc de treaba. :lol: Dar joaca respectiva a fost ca un exercitiu, mi-a servit pentru a invata.
Va multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
iepurec
Data înscrierii: 30/Iun/2003
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Vin Aug 05, 2005 9:30 am Titlul subiectului: |
|
|
| Mai exista asa ceva rss.mioritics.ro Oricum eu citesc rss-urile din Outlook. Dar cred ca ar fi un bun exercitiu pentru tine. |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Aug 05, 2005 3:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma amuza pagina ta, toata in engleza in afara de stirile de la softpedia :))
O idee, creaza posibilitatea de a sorta rss in functie de domeniu, limba, rating etc... De eexemplu poate pe mine ma interesau doar rss in romana din domeniul sf-ului de exemplu cum le gasesc la tine acolo fara sa le iau la mana pe toate? |
|
| Sus |
|
stealth
Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Dum Aug 14, 2005 4:32 am Titlul subiectului: |
|
|
ar mai fi o idee.
Ideal ar fi sa memorezi intr-o baza de date toate feed-urile pentru ca rezultatul unei cautari sa fie mai consistent. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|