| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
oriceon
Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta
|
| Trimis: Joi Aug 04, 2005 1:07 pm Titlul subiectului: Cele mai tari extensii pentru FireFox |
|
|
Ad-Block - Super tare oameni buni, blocheaza iframe`uri, ADS-uri...... e super super frumos.. iti poti scoate toate reclamele. Uitati cateva exemple:
Ex 1 Explorer | Ex 1 Firefox | Ex 2 Explorer | Ex 2 Firefox
O alta extensie frumoasa este HTML Validator
Postati si voi aici extensiile pe care le folositi mai des si povestiti despre ele. |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Joi Aug 04, 2005 1:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| De departe cea mai buna extensie este web developer. |
|
| Sus |
|
whooper
Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON
|
| Trimis: Joi Aug 04, 2005 2:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am instalate 3 extensii care mi se par interesante :)
HTML Validator 0.5.9 (based on Tidy)
Image Zoom 0.1.7
MeasureIt 0.2.8 |
|
| Sus |
|
oriceon
|
| Trimis: Joi Aug 04, 2005 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
;) da, si eu am MeasureIt si mai sus am precizat si de validator..
De ad-block ce zici ? |
|
| Sus |
|
i0nutzb
Data înscrierii: 07/Iul/2004
|
| Trimis: Joi Aug 04, 2005 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu mai am și
colorzilla (un picker FOARTE draguț :P )
IE view pentru a putea să schimb doar cu un click browserul ;)
Tabbrowser preferences, fără de care, între noi fie vorba, firefoxul ar fi ceva mai nașpa :D
extended status bar care imi arata in status cum se încarcă o pagină (cam cum e și la opera)
g-mail notifier - no comment
validator html
si înca unul sa ma scuteasca de delayul de 3 sec cand vreau sa install extensie noua... :) |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Joi Aug 04, 2005 4:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
lol ... eu am ala cu weather (pe windows doar) , tabbrowser preferences si easyGestures instalate ...
in rest utilizez dreamweaver :P |
|
| Sus |
|
Emil
Data înscrierii: 16/Noi/2003
Locație: echo $REMOTE_ADDR
|
| Trimis: Vin Aug 05, 2005 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hihihi :mrgreen:.. uite si lista mea de extensii, of course, am exportat-o cu alta extensie, ListZilla (vezi mai jos).
Pe langa astea (nu apare in lista din ceva motiv obscur) am descoperit ieri un IEView modificat, care nu deschide o fereastra noua cu IE ci deschide un IE intr-un tab firefox (similar cu netscape 8 :) , detalii pe thread-ul asta
Generated Fri Aug 05 2005 16:21:57 GMT+0300
Enabled Extensions: (17)
BBCode 0.4.1.1 - Adds Formating (BBCode/HTML/XHTML/etc.) to the context menu for Blogs and forums like Mozillazine (PHPBB and others).
Feedview 0.9.7 - Make your news feeds nicer to read
Fitt's Back Button 0.1 - Makes the back button bigger
FlashGot 0.5.9.6 - Enables Mozilla Suite, Firefox and Thunderbird to handle single and massive ("all" and "selection") downloads using the most popular external download managers for Windows, Mac OS X, Linux and FreeBSD (dozens currently supported, see Extension's Home Page for details). FlashGot offers also a Build Gallery functionality which helps to synthetize full media galleries in one page, from serial contents originally scattered on several pages, for easy and fast "download all".
Foxylicious 0.4 - Integrates your del.icio.us bookmarks into your Firefox bookmarks.
Google Pagerank Status 0.9.4 - Display the google pagerank in your browser's status bar.
Google Suggest 1.0.0.2005070110 - Suggests Search Terms as you type
IE View (IE Tab) 1.2.4 - Open pages in IE via Firefox menus
ListZilla 0.5.1 - Outputs an alphabetical list of either extensions or themes to a text, vB code, or HTML file.
Live HTTP Headers 0.10 - View HTTP headers of a page and while browsing.
Page Update Checker 0.2 - Automatically checks to see if a web page has changed.
Paste and Go 0.4.1 - Lets you paste an URL from the clipboard and directly load it.
Resize Search Box 0.0.5 - Allows you to use a resize thumb to resize the search box. The resize thumb can be enabled by customizing the toolbar.
TestAssist 0.1 - Automate testing of web based applications
View Rendered Source 1.0.01 - Displays Color Coded and Styled Rendered Source
Web Developer 0.9.3 - Adds a menu and a toolbar with various web developer tools.
Zend Studio Toolbar 1.0.7 - Provides Zend Studio integration
Disabled Extensions: (6)
Advanced Search Sidebar 0.1.7 - Enjoy searching through multiple search engines with one query, sorting the results and having results conveniently listed in the sidebar again.
autositemap 2005.07.29 - Auto generate a folder structure of a website. Usage: View-Sidebar-AutoSiteMap
Beer oclock 1.0 - Beer oclock (ff funny).
Menu Editor 1.2 - Customize application menus
PDF Download 0.5.1 - Allows to choose whether you want to view a PDF file inside the browser (as PDF or HTML) or you want to download it! (BUGGY!!!)
Zhluk.com DevBoi 0.2.3 - Adds a sidebar with web-development documentations. |
|
| Sus |
|
oriceon
|
| Trimis: Vin Aug 26, 2005 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
O alta extensie super frumoasa mi se pare noscript.. dezactiveaza javascript-ul de pe paginile care nu au allow... :wink: ..
Adblock + NoScript = super protectie... :!:
Am mai gasit si o extensie superba care iti modifica download mannager-ul din ff.. "Download Manager Tweak"
GooglePreview = dupa cautare.. iti arata screeen mici cu paginile rezultate cautarii.. este super.
WebDeveloper = un toolbar dragut care are super multe facilitati... |
|
| Sus |
|
Pro-Design
Data înscrierii: 15/Iul/2005
Locație: I`m here
|
| Trimis: Vin Aug 26, 2005 7:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu stiti daca este o extensie pt FireFox care sa iti downloadeze downloadurile pe care le selectezi pe rand (eu sa selectez download-urile si el ia pe primul il downoadeza si dupa care trece la al doila etc... nu vreau sa le downloadeze pe toate deodata). Daca este va rog mult de tot sa imi spuneti si mie cum se numeste. |
|
| Sus |
|
johnutz
Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură
|
| Trimis: Dum Aug 28, 2005 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Suportul pentru downloads nu e f de incredere, mi s-a intamplat sa imi arate un download ca fiind terminat (desi era cam mare), si cand m-am uitat, fisierul era de dim zero.
Ar fi mai de nadejde flashgot.
Niste articole despre extensii firefox:
unu
doi
trei
patru |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007