Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Internet Explorer 7 Beta
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Browsere
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
oriceon

Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta

Trimis: Vin Iul 29, 2005 10:04 pm    Titlul subiectului: Internet Explorer 7 Beta  

Imagine marita

Imagine marita

Imagine marita

Imagine marita

Aceasta versiune de Internet Explorer 7 cuprinte o serie de noi lucruri care vor for fi in totalitate functionale la finalul versiunii. Aceasta versiune are scopul de a permite programatorilor sa inceapa testul/testele pentru compatibilitatea noului browser cu creatiile lor.

Noutatile si preocuparile pentru Internet Explorer 7 beta 1 se focalizeaza asupra securitatii, prevenirea si protejarea de website-urilor prin care se produc fraude sau prin care se transmit virusi, toate acestea pentru a conferi utilizatorilor o mai buna navigare si siguranta a datelor si a calculatoarelor personale.

Dupa cum observati a fost introdusa si modalitatea de navigare prin TAB-uri..

E beta, so, are destule probleme insa.. enjoy la teste si la nervi intinsi la maxim, eu.. oricum raman FAN FIREFOX si nu renunt la ideea ca FIREFOX este si va ramane cel mai bun browser la ora actuala !

FireFox 1.0.6 sau Firefox 1.1 Alpha 2 RC
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Iul 29, 2005 11:08 pm    Titlul subiectului:  

HOPA ...

arata de-a dreptul superb ...
(unde o fi disparut menu bar ???)

anyway ... pare alt browser ...
it may be good pana la urma ... :P
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Sâm Iul 30, 2005 1:55 am    Titlul subiectului: Re: Internet Explorer 7 Beta  

oriceon a scris: Aceasta versiune are scopul de a permite programatorilor sa inceapa testul/testele pentru compatibilitatea noului browser cu creatiile lor.

Oare cand se va trece la compatibilitatea cu standardele W3C, stiut fiind ca MS cam sare calul cand vine vorba de standarde si incearca sa le impuna pe ale lor???
Sus  
Pirahna

Trimis: Sâm Iul 30, 2005 2:05 am    Titlul subiectului:  

no ... watch this !!!

http://www.getinternetexplorer.com/

:P
Sus  
johnutz

Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură

Trimis: Sâm Iul 30, 2005 9:02 am    Titlul subiectului:  

http://www.getinternetexplorer.com/ a scris: Copyright © 2005 getinternetexplorer.com (and a lot of shit stolen from Microsoft) Cool!!

Birkoff a scris: Oare cand se va trece la compatibilitatea cu standardele W3C, stiut fiind ca MS cam sare calul cand vine vorba de standarde si incearca sa le impuna pe ale lor??? MSN Search si cam tot site-ul MSN e valid XHTML 1.0 Strict si tableless. Daca si-au pus la punct un site, poate ca si browserul va urma acelasi drum? (visez, visez..)
Sus  
oriceon

Trimis: Dum Iul 31, 2005 2:12 pm    Titlul subiectului:  

Daca cineva doreste sa descarce Internet Explorer 7 Beta 1.. o poate face de AICI

Enjoy :wink:
Sus  
bond

Data înscrierii: 15/Dec/2004

Trimis: Dum Iul 31, 2005 3:41 pm    Titlul subiectului:  

oriceon a scris: Daca cineva doreste sa descarce Internet Explorer 7 Beta 1.. o poate face de AICI

Enjoy :wink: Mie nu imi merge linkul
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004

Trimis: Dum Iul 31, 2005 3:50 pm    Titlul subiectului:  

Pentru ca nu poti accesa direct acel link.
Du-te pe www.softpedia.com si in coloana cu "Latest windows software" ai link la IE7

Adica aici:
http://www.softpedia.com/get/Internet/Browsers/Internet-Explorer-7.shtml

Referitor la implementarea standardelor puteti citi aici
http://blogs.msdn.com/ie/archive/2005/07/29/445242.aspx

Citat:
I want to be clear that our intent is to build a platform that fully complies with the appropriate web standards, in particular CSS 2 ( 2.1, once it’s been Recommended)

Se pare ca au tinut cont de "vocea poporului" si au rezolvat multe probleme. Din pacate, chiar daca IE7 va fi perfect tot va trebui sa luam in calcul (cel putin 2-3 ani) si versiunile precedente (macar 6) :(

Despre IE 7 la el acasa puteti citi aici:
http://www.microsoft.com/windows/IE/ie7/default.mspx
Sus  
oriceon

Trimis: Dum Iul 31, 2005 5:57 pm    Titlul subiectului:  

Imi place noul look when f11 ... :wink: Voua?
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004

Trimis: Dum Iul 31, 2005 8:35 pm    Titlul subiectului:  

Eu inca nu l-am luat pentru ca nu l-am gasit oficial. Mi se pare destul de dubioasa prezenta pe softpedia si pe M$ nu. Ca sa nu mai vorbesc de metoda de distributie (arhiva .rar) ce nu e specifica M$.

Link-ul "extern" (de unde s-a facut mirror pe softpedia) este http://ftp.pconline.com.cn/pub/download/200507/ie7b1.rar
Destul de neprofesionista metoda celor de la softpedia, puteau specifica sursa nu sa treaca aplicatia la M$ ca si cum M$ le-ar fi oferit aplicatia.
Sus  
oriceon

Trimis: Dum Iul 31, 2005 11:06 pm    Titlul subiectului:  

Daca cei de la SF l-au bagat... nu cred ca este vreo problema...
Sus  
Pirahna

Trimis: Lun Aug 01, 2005 12:50 am    Titlul subiectului:  

ma ... eu nu pot sa-l instalez ... :P

si de fapt nu e install ... e upgrade !!! :?

si pentru ca versiunea mea de windoze e un pic mai evoluata (win2003 server) ... nu mere ...
(nici cu compatibility mode) :D
Sus  
yokozona

Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei

Trimis: Lun Aug 01, 2005 10:15 am    Titlul subiectului: Unde pana mea e butonu de Refresh din ToolBar?  

O fi o versiune beta, da browser fara buton de refresh eu nu am vazut. Bine poti da F5 da butonu unde e?
Daca dai customize nu il gasesc in lista.
Se mai imtampla dar chiar la Microsoft sau o fi vreo teapa download-ul asta de pe softpedia?
Sau poate se intampla ca si cu Andreea Esca "Se fu*u butonu !".
Ce imi place la el sunt taburile. dar pentru moment tot Firefox e mai bun.
Sus  
oriceon

Trimis: Mar Aug 02, 2005 9:37 am    Titlul subiectului:  

Cam asta e refresh-ul..
Sus  
yokozona

Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei

Trimis: Mar Aug 02, 2005 10:11 am    Titlul subiectului:  

Ok, there it is !
Vad ca e multifunctional tine loc si de refresh si de stop.

Scuze nu-l vazusem. Poate ar trebui sa il puna totusi la o lalta cu celelalte, si sa poata fi customizat. (adik daca il vrei bine, daca nu. nu)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Browsere Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3