|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Cata.
Data înscrierii: 11/Oct/2004
|
| Trimis: Vin Iul 29, 2005 8:54 pm Titlul subiectului: Topdesign.lx.ro - Revine |
|
|
http://www.topdesign.lx.ro
Am revenit si cu site-ul de design, desi cred ca a iesit prea simplu , vreau pareri si poate imi dati sugestii la design. Un lucru bun, este valid HTML :P , numai ca nu scrie , deoarece lx.ro are doua greseli la banner, dar codul scris de mine a fost validat. |
|
| Sus |
|
aurelian
Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Iul 29, 2005 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| go away |
|
| Sus |
|
Ground.Zero
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Iul 29, 2005 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
iar a luat-o asta razna pe toate forumurile :evil:
mai copil tembel intele... bai da' chiar n-are nimeni un tun la el in debara ?!
ok sa ne calmam... cata dragu mamii... un site valid w3 nu inseamna prima pagina din site si restul ...
topdesign.lx.ro/toate.php: 57 erori
topdesign.lx.ro/portofoliu : 39 erori
charset... ?! rings a bell ?!
a... fuck it... |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Vin Iul 29, 2005 11:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma ... la cat de beat sunt ...
am facut click pe link si de ras am reusit sa cad din pat ...
(titlul deja spune multe ...)
:P
stii ce imi place ?
nu mai are design ... :D
good job !!!
ati observat ca daca postati un link pe forumurile mari se gasesc "prosti" care sa intre si sa faca hit-uri + 1 vizitator unic ? :D |
|
| Sus |
|
oriceon
Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta
|
| Trimis: Sâm Iul 30, 2005 1:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Piri, si restul oamenilor.. Ia.. va rog frumos NU MAI JIGNITI.
Lasati oamenii sa-si incerce talentele sau "talentele" .. CE VRETI..
Nu cred ca cineva a inceput sa invete un lucru si i-a iesit super PERFECT asa.. din prima.
Noi incercam a fi o echipa, a ne ajuta unul pe celalalt, a ne da sfaturi, nu trebuie sa facem un circ ori sa postam aiurea mesaje gen cel de mai sus "go away" .. Copilarisme.
Sunt satul de celebrele replici de pe irc: rtf, read manual, search google, or "dam it.. you are romanian..".
Datzi o mana de ajutor pentru ca SI VOI ati primit-o cand ati avut nevoie..
Stiti vorba aia.. intr-un om cazut la pamant.. nu trebuie sa dai in el.. sa-l lovesti si mai tare, trebuie sa il AJUTI.
...
Citat: ok sa ne calmam... cata dragu mamii... un site valid w3 nu inseamna prima pagina din site si restul ...
Da, asta asa este.. nu testa si valida doar o pagina, ci trebuiesc TOATE.
BRAVO Cata, mie unul imi place. E simplutz... (chiar prea simplu.. precum ai spus si tu..) .. Pentru un site de prezentare servicii si oferte... este DESTUL de clean si ok. Se poate si mai bine.. si mai trebuie retusat..
Vezi, refa formularul de contact din http://www.topdesign.lx.ro/contactare.php ........ nu-i deloc OK.
Daca doresti nume.oriceon.com cu php & mysql without banners.. mail me: oriceon@yahoo.com . |
|
| Sus |
|
Cata.
Data înscrierii: 11/Oct/2004
|
| Trimis: Sâm Iul 30, 2005 11:40 am Titlul subiectului: |
|
|
| Asta e am gresit, nu am decat 1 an si ceva de cand m-am bagat in web design :( Recunosc nu ma pricep la design momentan si de aceea vreau sa invat. Ms mult oriceon, stiu ca e prea simplu, facusem ceva in photoshop si iesise prea aglomerat. Am fost sfatuit sa fac ceva simplu, dar asta a iesit prea simplu :P , mai incerc. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|