|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
johnny
Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Iul 29, 2005 5:36 pm Titlul subiectului: De ce sunteti pe forumul phpromania? informatii despre useri |
|
|
Salut,
Sunt Florinel si sunt membru al forumului phpromania.
(Seamana cu o prezentare de AA meeting, stiu.)
Sunt inregistrat pe acest forum de pe 31 iulie 2004, si de atunci, cu mici pauze, sunt un vizitator consecvent.
Postez pe acest forum pentru a-i ajuta pe cei care posteaza probleme, sau pentru a-mi exprima opinia... O fac, in principal, pentru ca ies din rutina si monotonia jobului.
Programez php de mai bine de 3 ani...
Cum am dat de phpromania:
intrasem prima data pe www.phpromania.ro pentru ca fusese spart (defaced) de niste brazilieni si cineva mi-a trimis linku' si m-a intrebat: site-ul asta a fost spart? oricum era evident... si atunci am dorit sa vad ce site-uri pentru comunitatea php mai sunt in Romania. si asa am descoperit www.phpromania.net . That's how I got here.
Acum urmeaza intrebarile:
Cum ati descoperit phpromania.net?
De cand sunteti pe forum?
De ce postati?
Care este numarul cardului de credit, data de expirare si codul de validare? (just kiddin') |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Dum Iul 31, 2005 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
ca in toate thread-urile in care nu se ia nimeni la cearta ...
bate vantul ...
de ce ?
e un topic linistit la care vad ca nimeni nu se baga sa posteze (as usual) ...
ok ... sa iti urmez exemplul draga johnny ...
Sunt Piry si sunt membru al forumului si comunitatii phpromania (care aparent au tabele diferite de useri).
Sunt inregistrat de mult pentru ca imi place ideea si vreau si eu sa fac parte din programatorii php din romania ...
Postez pe acest forum pentru ca in rutina zilnica intra si bookmark-ul acestui forum (mai nou si al comunitatii) , adica de 2 ori pe zi mai vad ce e nou pe aici (exceptie insomniile in care pur si simplu refresh refresh "BA !!! nu mai postati ? (de unul singur la 4 dimineata)) ....
Si se pare ca sunt top poster ...
In php ma joc de aproximativ 5 ani (ciudat sa incepi asa ceva la 11 ani (doamne cat m-am chinuit sa inteleg ce e cu vectorii astia ... aiurea sa inveti de unul singur) dar serios m-am apucat de vreun an jumate) ...
In html ma jucam cu un an inainte sa dau peste php ... :)
Cum am dat eu de phpromania ... let me think ...
dial-up -> yahoo search -> php script download help tutorial
ceva genul asta ...
oki ... so ce am realizat pe phpromania pana acum ?
probabil asta e cel mai important nu ?
well ... sunt top poster (spam will live on while i exist) , am ajutat si eu cativa la viata mea , pe restul ii incurc (ori betie , ori cola in exces , ori insomnii (oboseala)) si deobicei comentez doar ca sa ma aflu in treaba (macar sunt sincer !!!) ...
si chiar daca era o gluma ...
Nu am carte de credit ... :D
/me back to my insomnia (mai fac niste poze :P) |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Dum Iul 31, 2005 12:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare
Sunt membru in comunitatea PHP Romania din 16.06.2004 si am venit aici pentru ca am invatat multe de la ceilalti si la randul meu pot sa ajut pe altii cu ceea ce stiu eu.
Ma ocup de HTML din '99 iar din noiembrie 2003 am descoperit ca PHP imi poate usura mult munca la paginile web si asa am inceput sa invat php.
Referitor la intrebarile tale johnny le voi lua pe rand:
Cum ati descoperit phpromania.net?
Cautand pe google tutoriale si scripturi php am dat de http://www.phpromania.as.ro/ care a fost la inceput apoi vizitand acest site am inceput sa cunosc oamenii din spatele acestui site si am inceput sa vb cu ei (in special Cristi caruia ii multumesc pe aceasta cale)
De cand sunteti pe forum?
Pai de prin 2004, am inceput cu intrebari la care nu stiam raspunsul apoi pe masura ce am invatat am inceput sa raspund la randul meu celor care nu stiu si vor o mana de ajutor...
De ce postati?
In primul rand ca sa ajut pe altii dezinteresat. Cred in libertatea informatiei si aici este un loc unde ma pot exprima in acord cu principiile mele de viata...
Care este numarul cardului de credit, data de expirare si codul de validare?
Hmmm, wfvlkj-05344950-07-12-2009 si codul 010101012 :lol: |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|