Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

pagina personala....
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Devil4U

Data înscrierii: 15/Iun/2005

Trimis: Joi Iul 28, 2005 12:42 am    Titlul subiectului: pagina personala....  

cred ca versiunea asta e a 10 sau a 11-a :) + ca in 1.5 ani de cand am pagina personala.. am schimbat vreo 4 hosturi.. go.ro, dap.ro, 3x.ro si acum lx.ro :) adresa este http://www.amici4u.lx.ro

vreau sa stiu si eu parerea voastra.. sunt multi dintre voi care sunteti tatici.. eu unu recunosc ca sunt cam novice.. am incercat sa il fac cat mai dinamic.. faza naspa.. designul e facut pe IE.. am vazut ca pe Opera nu se vede asa de bine.. nu stiu pe alte browsere cum se vede.. ce ziceti? e ceva de el? ms
Sus  
yokozona

Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei

Trimis: Joi Iul 28, 2005 9:25 am    Titlul subiectului:  

Daca dupa 1.5 ani asta e tot ce poti sa dai din tine, inseamna ca mai ai de lucru.

Pagina de scripturi nu o gaseste. Daca nu e gata macar pune o pagina de missing, sau una de "Under Constructo".
Si nu e sinura

La design fonturile mi se par prost alese (cam mari).

Mai lucreaza.

Parerea mea ca daca dupa 1.5 ani nu reusesc sa fac un site cu ideile mele, macar caut ceva templaturi si tot arata mai bine.

Spun asta pentru ca la tine situ e facut pentru a atrage utilizatori mai mult cu partea de design.

Mai zbate-te !
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Iul 28, 2005 9:32 am    Titlul subiectului:  

membrii in meniul principal. Un singur i cred ca-i ajunge.
Sus  
Devil4U

Data înscrierii: 15/Iun/2005

Trimis: Joi Iul 28, 2005 9:33 am    Titlul subiectului: :)))  

ms pt sfaturi.. ma faci sa rad.. serios.. era mai bine daca luam un template nuh? ei bine mie imi palce sa fiu mai original.. fontul mare.. nush dc ti se pare tzie.. pers care intra pe el nu intra pt design.. intra pt poze, download si tutoriale.... in fene mai am de munca la el.. pana acum numa copy/paste/modify/save stiam.. templateuri.. si am zis sa fac singur tot.. in fene cu ajutorul catorva scripturi php.. pt contorizare, album poze si unde mai e nevoie.. ms oricum ca ai aruncat o privire pe el.. intrebarea mea e.. pe ce browser lai vazut? cum se vede? eu lam vazut daor pe IE(unde se vede f bine) si pe Opera (unde ..cam alsa de dorit :)) )

ms oricum pt sfaturi
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004

Trimis: Joi Iul 28, 2005 9:37 am    Titlul subiectului: Re: :)))  

Devil4U a scris: pe ce browser lai vazut? cum se vede? eu lam vazut daor pe IE(unde se vede f bine) si pe Opera (unde ..cam alsa de dorit :)) )

firefox => se vede ca o balega de cal in mijlocul asfaltului
Sus  
Ground.Zero

Data înscrierii: 01/Mar/2005

Trimis: Joi Iul 28, 2005 9:43 am    Titlul subiectului: Re: :)))  

Devil4U a scris: eu lam vazut daor pe IE(unde se vede f bine) si pe Opera (unde ..cam alsa de dorit :))

no shit ! 8O mai nou IE-ul se incadreaza in definitia unui browser ?! pune citatul de mai sus la -1 si vei avea o afirmatie cat de cat adevarata ;)
Sus  
punctweb

Data înscrierii: 24/Mar/2004

Trimis: Joi Iul 28, 2005 11:22 am    Titlul subiectului:  

evita sa mai folosesti Microsoft FrontPage....

la cod mai de lucrat o gramada... http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A//www.amici4u.lx.ro/home.php
Sus  
Pro-Design

Data înscrierii: 15/Iul/2005
Locație: I`m here

Trimis: Vin Iul 29, 2005 12:30 pm    Titlul subiectului:  

Poate vrei sa spui ca asta e prima versiune, si ca o sa o faci pe a doua care o sa fie ceva mai buna, pentru ca asta nu m-a impresionat deloc.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Iul 29, 2005 3:20 pm    Titlul subiectului:  

site-ul nu e asa de rau ...
e doar incomplet ...

si incearca sa integrezi galeria si pagina cu statistici si ce mai ai tu pe acolo in "design-ul" site-ului ...
Sus  
stealth

Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Joi Aug 04, 2005 3:29 pm    Titlul subiectului:  

nici mie nu mi se pare aiurea site-ul doar ca mai ai pana il termini.
desigur nu mi-am dat seama la ce foloseste site-ul si nici tu nu ai specificat ce anume doresti sa evaluam din el.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1