Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Variabile
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Kid

Data înscrierii: 16/Iul/2003

Trimis: Mie Iul 16, 2003 11:17 am    Titlul subiectului: Variabile  

Salut!
Ash avea shi io o intrebare...
Am facut un programel care sa-mi faca o cautare intr-o tabela. E vorba de o cautare de carti dupa titlu, de exemplu...
Cautarea merge, afisarea rezultatelor merge shi ea.
Problema este atunci cand utilizatorul site-ului meu vrea sa cumpere un numar de bucati din cartile afisate.
E vorba despre un site de cumparari online de carti....in fine....
Ca sa-mi transmita info despre cartea pe care utiliz vrea s-o cumpere am folosit variabile.
Problema este ca la afisarea cautarii cartilor nu am folosit un formular, ci pur shi simplu le-am afisat.
Am bagat in formular numai un camp care sa-i permita sa adauge nr.buc comandate. :( Problema e ca in scriptul php de adaugare a comenzii nu-mi recunoashte variabilele!...cum sa le aduc?.... :(
La urma urmei ma gandeam sa aduc info despre cartile cautate in formular...da' cum sa fac sa nu poata utilizatorul sa-mi modifice mie datele in campuri?? - ceva de genul ENABLED=FALSE(VBasic)...
Sper ca am fost relativ clar....
Sus  
ovi2ut

Data înscrierii: 13/Sep/2002
Locație: Middle of Nowhere

Trimis: Mie Iul 16, 2003 12:36 pm    Titlul subiectului:  

Nu stiu daca am inteles exact care este problema, dar daca vrei ca anumite campuri dintr-un formular sa nu poata fi modificate poti sa pui in tag-uri
Cod: onfocus="this.blur()

Sper ca te ajuta ...
Sus  
Kid

Data înscrierii: 16/Iul/2003

Trimis: Mie Iul 16, 2003 12:46 pm    Titlul subiectului:  

Multzam fain...sper shi io sa mearga...
ideea era...cum sa transmit nishte variabile fara ca ele sa provina dintr-un form...
Sus  
Constantin

Data înscrierii: 20/Sep/2002

Trimis: Mie Iul 16, 2003 1:40 pm    Titlul subiectului:  

Nu m-as baza pe Javascript (onblur) pentru asta, poate fi dezactivat usor.

Poti transmite variabilele cu ajutorul sesiunilor.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1