Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

REGULAMENT
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Iul 14, 2005 4:11 pm    Titlul subiectului: REGULAMENT  

wow ... se pare ca am onoarea :

PHPROMANIA : REGULAMENT
==========================================================================
Capitolul 1: Reguli de comportament

1. Deoarece universul IT este perceput diferit de fiecare dintre noi, pe baza nivelului cunoștințelor teoretice și practice în domeniu, pe forum se va încerca găsirea numitorului comun în conversații. De aceea, vă solicităm păstrarea obiectivității, a seriozității și a simțului autocritic în orice împrejurare. Nu se vor tolera atacurile la persoană, limbajul licențios.

2. Intrarea pe forum înseamnă acceptarea condițiilor invitației. Respectați orientarea și nivelul discuțiilor impuse de gazde. Acest forum nu vă aparține, iar moderatorii și administratorii sunt gazdele. Comportați-vă civilizat pe forum, ca în orice vizită, conform principiului "ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!". La fel ca în orice caz de acces pe o proprietate privată, se aplică regula "prezența dumneavoastră aici nu este un drept, ci un privilegiu care poate fi revocat în orice moment și fără discuții suplimentare". Vom aplica toate măsurile necesare pentru a păstra discuțiile pe acest forum pe un ton prietenesc și informativ, astfel încât toți vizitatorii să câștige în educație și experiență.

3. Înainte de a crea un topic, documentați-vă!, iar comentariile faceți-le posterului vizat pe Private Message (PM), pentru a nu "rupe" curgerea subiectului. Posturile de genul "cool!", "beton!", "de acord!" etc., sunt inutile si vor fi șterse; la fel și posturile off-topic de genul "mi-am luat P4 de 2 GHz și e cel mai tare""mi-a fătat pisica" etc. De asemenea, dacă aveți subiecte noi și nu aveți timp să cercetați dacă există topicul potrivit, nu stricați celelalte topicuri postând "la nimereală", off-topic. Un click pe Cautare nu dureaza mult ....

4. Evitați orice conflict cu moderatorii și administratorii. Dacă moderatorii sau, mai rău, administratorii vă atrag atenția asupra unui lucru, nu o luați ca afront. Moderatorii și administratorii vor soluționa neînțelegerile și pot fi contactați oricând prin PM, dar ei vor avea ultimul cuvânt.

5. Sa nu se abuzeze de statusul "Important" al unui topic ....

6. Va rugam sa nu plasati codul php decat intre tag-urile [ php ] [ /php ] facute special pentru acest limbaj ...

7. Va rugam nu postati mesaje kilometrice ca suntem totusi oameni si avem si alte chestii de facut ...

8. Evitati subiectele gen : "Ajutor" sau "M-am blocat si nu mai stiu ce sa fac" sau "??????????????" ...

Capitolul 2: Penalizări!

De acum ar fi bine sa trecem la penalizari pentru dispute (care in primul rand nu respecta capitolul 1 al regulamentului) , anume ban pe cateva zile pentru membrii care posteaza acelasi topic de mai multe ori , pentru cei care jignesc alti membri ...

==========================================================================
Ok ... so ... mai adaugati , mai scoateti niste chestii ...
Ce nu va place ?
Ce e bine ?

HELP !!!! :P
Sus  
aolex

Data înscrierii: 17/Dec/2004

Trimis: Joi Iul 14, 2005 4:48 pm    Titlul subiectului:  

- nu postati de 2 ori acelasi topic doar pentru a atrage atentia .
mai mult enervati membrii care s-ar putea sa refuze sa va raspunda !
Sus  
johnny

Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Iul 14, 2005 5:24 pm    Titlul subiectului:  

Citat:
3. Înainte de a crea un topic, documentați-vă!, iar comentariile faceți-le posterului vizat pe Private Message (PM), pentru a nu "rupe" curgerea subiectului. Posturile de genul "cool!", "beton!", "de acord!" etc., sunt inutile si vor fi șterse; la fel și posturile off-topic de genul "mi-am luat P4 de 2 GHz și e cel mai tare""mi-a ffătat pisica" etc. De asemenea, dacă aveți subiecte noi și nu aveți timp să cercetați dacă există topicul potrivit, nu stricați celelalte topicuri postând "la nimereală", off-topic. Un click pe Cautare nu dureaza mult ....

Asta e tare: mi-a ffătat pisica.

Înainte de a crea un topic, documentați-vă!,

linkuri catre ro.php.net , google, devshed, phpfreaks, phpbuilder (sectiunile cu tutoriale... etc...)

Sunt utilizatori care in loc sa citeasca in manual ce face x(), posteaza posteaza pe forum.
De asemenea sa nu se abuzeze de statusul "Important" al unui topic...

Cod php in cadrul tagurilor [ php ] [ /php ]. Evitarea posturilor kilometrice...

si ma mai gandesc...
Sus  
w31rd0

Data înscrierii: 15/Mar/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Vin Iul 15, 2005 7:18 am    Titlul subiectului:  

Daca e noul regulament as dori sa se pastreze regula:

Evitati subiectele de genul Ajutor, Va rog..., Va implor!! etc

Sa se scoata posturile de catre vizitatori (stiu ca la un moment dat erau posibile)

Sa se caute forumul inainte de a posta ceva, pentru ca poate ca a mai fost postat inainte.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Iul 15, 2005 7:20 am    Titlul subiectului:  

cred ca ar trebui sa le scrieti si voi cu BOLD sa se vada mai bine :D

ok ... am adaugat si ce ati zis p-aici in regulament (versiunea beta) ...

:P

mersi frumos pentru pareri ... can i hear some more please ?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Pagina 1 din 1