Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Schrott virtual
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mweb

Data înscrierii: 30/Mar/2005
Locație: RO

Trimis: Mie Iul 13, 2005 12:13 pm    Titlul subiectului: Schrott virtual  

Salutare,

am zis sa va cer parerea...sincer ma intereseaza, ce ar trebui schimbat, ce e bun... Apropo, e gratis, puteti chiar sa bagati anunturi :lol:

Astept paririle voastre
Sus  
johnny

Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Iul 13, 2005 12:18 pm    Titlul subiectului:  

ai uitat linku'?
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004

Trimis: Mie Iul 13, 2005 12:40 pm    Titlul subiectului:  

Probabil e asta http://www.autoschrott.ro/

Pare... complex. Nu m-am uitat inca asa adanc pe acolo sa vad functionalitatea. (ma enerveaza chestia aia cu 10 gratis, nu suport elementele care nu stau in banca lor)

Ca html ... firefox-ul meu numarase vreo 175 warninguri :)

Later:
Am incercat sa adaug un anunt, _nu_ am completat nici un camp si am apasat "Adauga acest anunt" si... ciuciu nu zice nimic, nici ca l-a preluat, nici ca nu am completat toate campurile... pur si simplu ma muta in alta pagina ce nu are nici o legatura cu ce vroiam eu.

Daca introduc date in toate campurile, ma redirectioneaza in alta pagina (pe care nu am cerut-o) si, dupa un timp, apare un... (javascript) alert (?!?!) ca anuntul a fost preluat cu "succeSS". Ar trebui sa schimbi aceasta abordare si sa afisezi clar intr-o pagina normal ce si cum (sunt erori, succes, ...)
Sus  
mweb

Trimis: Mie Iul 13, 2005 1:20 pm    Titlul subiectului: www.autoschrott.ro  

linkul e www.autoschrott.ro

nu stiu cum am putut uita amanuntul aceasta :wink:

apropo de mesaje: am primit imediat raspunsul de la server cu cele doua mesaje, unu gol, si celalalt cu "Testing, sorry"

inca nu am avut timp sa pun validari pe la formuri, din pacate stau mai prost cu timpul. Validarea cu W3C de multe ori nu este chiar corect, de ex. daca se folosesc imagini de 1x1 pix pentru linii, tabele.. etc...nu vad de ce sa aibe "alt" acestea
Sus  
arond

Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1

Trimis: Mie Iul 13, 2005 2:54 pm    Titlul subiectului: Re: www.autoschrott.ro  

mweb a scris: Validarea cu W3C de multe ori nu este chiar corect, de ex. daca se folosesc imagini de 1x1 pix pentru linii, tabele.. etc...nu vad de ce sa aibe "alt" acestea E simplu, nu mai folosi imagini de 1x1 pixeli si nu mai folosi tabele in scop de layout :)... si, pe langa faptul ca poti face paginile valide, ne castigi si noua respectul.

Altfel, e destul de bocciu... e neterminat si urat, fara suparare. Mai baga niste padding-uri ici-colo, fa oarecare ordine in layout (toata pagina pare sa fie compusa din multe patrate asezate haotic). Probabil ca ar trebui sa fie schimbat from grounds-up.

Numa' bune.
Sus  
cristian_dj4all

Data înscrierii: 15/Apr/2004
Locație: Cluj-Napoca

Trimis: Mie Iul 13, 2005 6:48 pm    Titlul subiectului:  

Din pacate la capitolul design primesti nota 6. Mi se pare tare slab, nu imi place deloc prima pagina, cea care trebuia sa fie cea mai atragatoare. Poate ca continutul si functionalitatea ii buna dar pentru mine fara un aspet .... nu treci clasa :)
Sus  
i0nutzb

Data înscrierii: 07/Iul/2004

Trimis: Joi Iul 14, 2005 9:40 am    Titlul subiectului:  

ce e ala un schrott?
presupun ca e un site de anunturi..
prima pagina.. arata groaznic.. sincer, nu știam pe ce site am picat..
mi-au atras atentia RECLAMA TA AICI RECLAMA TA AICI RECLAMA TA AICI RECLAMA TA AICI RECLAMA TA AICI
și 10% gratis... 1) fa-l sa dispară! și dacă il faci, asigură-te că și dispare... iar butonul de inchide... fă-l frate să fie vizibil...
elibereaza prima pagina... aerisește-o
Sus  
strategy

Data înscrierii: 19/Noi/2004
Locație: Oradea

Trimis: Joi Iul 14, 2005 4:55 pm    Titlul subiectului:  

cuvantu schrott vine din germana si in traduce libera inseamna vechitura .. asta ii denumirea in austria/germania/elvetia pentru piata de vechituri .. in engleza ar veni ceva de genu scrap iron care ii bucatica, resturi de mancare, deseuri, fier vechi, a arunca ..
Sus  
johnny

Data înscrierii: 31/Iul/2004

Trimis: Joi Iul 14, 2005 5:25 pm    Titlul subiectului:  

deci e un flee market?
Sus  
strategy

Data înscrierii: 19/Noi/2004
Locație: Oradea

Trimis: Vin Iul 15, 2005 12:31 am    Titlul subiectului:  

maybe .. or kind of .. or could be

poate ceva in gen mobileDOTde
Sus  
mweb

Trimis: Mar Aug 16, 2005 1:21 pm    Titlul subiectului: noua versiune  

Ce ziceti acum? Am mai "aerisit". Din pacate nu am cum sa aerisesc destul de mult, sint cam multe informatii pentru moment.
Ideea de baza este ca este un site de anunturi, deci omu vine, scrie ce rvea si pleaca...multumit. Nu i se cere sa se inregistreze, sa trimite mesaje de confirmare, etc.. Motorul din "spate" este destul de complex, cu o baza de date destul de sofisticata. Cu partea de design... se lucra si pe partea aceea...
daca tot sinteti acolo, scrieti si voi ce aveti de vinzare :wink:
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004

Trimis: Mar Aug 16, 2005 1:29 pm    Titlul subiectului:  

De ce nu incerci sa scoti boldul, cred ca s-ar aerisi. Bold, in general, folosesti pentru a accentua ceva, nu ca font-weight general.
Sus  
mweb

Trimis: Mar Aug 16, 2005 1:32 pm    Titlul subiectului:  

stii cum se zice, la cea mai simpla idee nu te gindesti niciodata :) buna ideee
Sus  
mweb

Trimis: Mar Aug 16, 2005 1:49 pm    Titlul subiectului:  

am scos bold-ul. E chiar cool fara Ai o bere :wink:
:)
Sus  
mweb

Trimis: Mie Aug 17, 2005 1:29 pm    Titlul subiectului: W3C valid  

in mod special pentru cei care au critizat ca nu este un cod valid: acuma este.
Valid Xhtml si Css. Sincer, nu a fost usor, dar a meritat :wink:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1