|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
devNATiON
Data înscrierii: 13/Iun/2005
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Lun Iul 11, 2005 1:37 am Titlul subiectului: |
|
|
oviska a scris:
@ em@il no comment la "GOOGLE nu vinde site-uri", numa' tu stii ce ai vrut sa zici
probabil a vrut sa zica de Google ca nu e 'Design Studio' :? ...ca si colorrage 8O
oviska a scris:
@ arond deja am aflat bug-ul acesta care va fi reparat, si ca sa aflii si tu o treaba: programarea la acest site o face cineva care o fost la mai multe olimpiada, o castigat mai multe concursuri nationale si internationale, etc...(is prea multe sa le insir) decat 99,9% din voi, si daca mai sunt scapari acelea sunt pt ca timpul destinat realizarii a fost extrem de limitat si site-ul e inca in dezvoltare.
arond ca sa poti face asemenea comentarii trebuie sa ai cu ce, ori tu cu site-ul tau de design (nu o sa iti comentez designul site-ului ca atunci chiar ca o sa ma urasti pe viata), inafara de o prima pagina cu 10 propozitii si niste mailto-uri la linkuri (no portfolio? hmmm...) nu prea esti in masura...
Daca tot a castigat atatea olimpiada de ce nu a corectat bugul asta, care e la mintea cocosului...unui coder premiant nu-i ia mai mult de 10 minute :mrgreen:
in plus in threadul asta se evalueaza siteul tau si nu al celor care-si dau cu parerea. eu as putea sa fiu sudor si sa spun ca siteul tau e banal. chiar slabut avand in vedere ca voi oferiti 'solutii web' :wink: sau tu te adresezi numai celor 'experimentati'? ceilalti nu au voie sa-si dea cu parerea?
si te-ai luat de arond ca nu are portofoliu...pai da ce tu ai? :roll:
exemplu?: http://www.andra89.home.ro/ asta-i siteul lu sora-ta :lol:
acuma ce-ar fi daca toata lumea ar face situri la rude, vecini, animale de casa sau la mai stiu eu ce si ar pune toate balariile la portofoliu? :)) care ar trebui sa contina numai lucrarile tale de seama...
tu te-ai intrebat ca poate unii sunt angajati al unor firme adevarate si nu inchipuite cum e colorrage :lol:
si in plus eu cred ca nici nu stii prea bine la ce se refera designu` asta. vrei dovada?
http://www.colorrage.com/index.php?module=details&id=8 si http://www.colorrage.com/index.php?module=details&id=9
1. Photoshopu` nu e o tehnologie 8O
2. Un logo se face vectorial si in nici un caz raster. Poate ar trebui sa-ti intrebi tovarasii tai adevarati si occidentali de pe designcontest.net cum sta treaba! Si mai studiaza principiile de concepere al unui logo...apropo...ala ce aveti voi la agentie nu se cheama logo...se cheama "doua litere si emboss in photoshop" :oops: ma intreb ce solutii ati putea voi oferi in sensu` asta :)
In plus 'designu`' de pe un site de la portfoliu vostru e spart in opera...te las sa-l gasesti tu :)
ca sa nu mai vorbesc despre ororile de pe http://www.colorrage.com/index.php?module=details&id=7
Inainte sa iei peste picior niste oameni care au ceva in comun cu webu` mai revizuiesteti atitudinea...si mai invata...mergi pe la scoala(foarte important!!!) intreaba profesionistii si nu copilasii de pe siturile de 'design' din afara doar pt simplu fapt ca ei te lauda...intreaba-te de ce te lauda...mediteaza un pic... 'tu asta fara cosuri si extrabalcanic'... :? si demonstreaza ca ai o varsta!
PS: chiar daca nu-s un membru activ pe forum, am invatat multe de aici si vizitez forumul de mult timp...mai ales stiu cine se pricepe pe aici si cine nu :) vezi ca mai e unu ca si tine...il cheama cata. 'ii place' manelele si are si el o ''agentie web''...cauta print sectiunea asta :) poate puneti de-o colaborare.
mult noroc in continuare... |
|
| Sus |
|
oviska
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Undeva departe...
|
| Trimis: Lun Iul 11, 2005 2:22 am Titlul subiectului: |
|
|
1. am specificat ca mai este de lucru la site si erori cum ar fi Photoshop sau Corel trecute la tehnologie vor fi corectate
2. am spus ca voi posta din nou site-ul cu modificarile
3. fii atent ca sunt destule logo-uri realizate in Corel, deci vectoriale, iar cele facute in photoshop, nu au fost destinate decat exclusiv paginilor web si au fost randate la rezolutii mari.
4. intamplator am colaborat cu companii de peste ocean si am ceva experienta la activ
5. nu stiu cine e cata, si nu stiu ce legatura are ca asculta manele, dar in orice caz nu stiu ce cauta in threadul asta
6. programatorul facea modificarea intr-un minut daca nu era duminica si nu era plecat din localitate pentru cateva zile
7. eu nu am inceput niciodata cu jignirile sau cu luatu peste picior cum ai facut tu de exemplu acum
8. daca stai un pic sa vezi cine sunt "coplilashii: astia si ai observa faptul ca stiu sa si critice, nu cred ca ai mai zice treaba asta
sper ca ti-am raspuns la toate nedumeririle
va voi anunta dupa ce am facut modificarile
multumesc |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Lun Iul 11, 2005 3:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Citat: il cheama cata. 'ii place' manelele si are si el o ''agentie web''.
apropo de cata.
ma ... nu a mai postat de mult baiatul ...
:)
dar se pare ca topic-ul asta a fost cam la fel de bun ca al lui
va rog frumos observati numarul de pagini :D
si scuze pentru offtopic dar nu m-am putut abtine sa nu comentez si eu :roll:
(si da ... e 4 dimineata si nu pot sa dorm (stau treaz 2 zile ... :( )) |
|
| Sus |
|
oviska
|
| Trimis: Lun Iul 11, 2005 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| prima modificare ar fi ca virgula codul este valid html 4.01 |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Iul 11, 2005 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si a fost greu? Atatea discutii pentru o chestie de 10 minute...
P.S. Parca eu nu as pune icon-urile alea cu valid, nu prea se integreaza in site (se inalta prea mult footer-ul), ai putea sa le pui ca link-uri HTML4.01 | CSS2 pe bara de navigare (din subsol) de exemplu. |
|
| Sus |
|
oviska
|
| Trimis: Lun Iul 11, 2005 12:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ai dreptate, probabil o sa pun niste link-uri, sau poate chiar renunt la ele daca nu le gasesc locul |
|
| Sus |
|
ionut.gazdaru
Data înscrierii: 31/Iul/2005
|
| Trimis: Dum Iul 31, 2005 11:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt probleme cu backgroundul de sub butoanele server si promotion in opera, si anume nu se vede decat un mare hau negru
in dreapta reclamelor google apare o banda alba, tot in opera.
la mouseover linkurile din coloana stanga devin ilizibile... si de ce trebuia sa faci tot textu cu underline cand e mic nu stiu.. si mai ai si [more]...
presupun ca daca nu iti pasa de w3c decat daca cere clientul macar incerci sa faci sa se vada ok in browserele mari ie, firefox, opera.. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|