Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Pareri www.colorrage.com
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
oviska

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Undeva departe...

Trimis: Dum Iul 10, 2005 3:22 pm    Titlul subiectului:  

De acord cu tine arond, da m-am uitat la alte posturi si am crezut ca mai sunt si designeri ce dau pareri pe aici.

Am postat si pe designcontest.net site-ul si am primit feedback pozitiv si am zis ca nu ar strica sa aud si niste pareri romanesti :)
Sus  
aolex

Data înscrierii: 17/Dec/2004

Trimis: Dum Iul 10, 2005 3:27 pm    Titlul subiectului:  

adica tu ai scos doctype pentru ca se vedea ca un :oops: *hihi* . ei bine ,
pune mana , invata html si css , si revin-o . flashul ala dupa ce e ? nu e
nimic spectaculos care sa nu poata fi facut in html ...
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Dum Iul 10, 2005 4:00 pm    Titlul subiectului:  

oviska a scris: Intr-adevar, nu e facut valid valid HTML 4.0, pt ca m-i se par stupide faze ca:
....
Si sa fim seriosi, cate site-uri sunt valide, nici macar meseriashii de la www.2advanced.com nu am cod valid, so...

Uite, eu nu-s meserias (nu-s htmlist) insa in 15 min am refacut layout-ul tau a.i. sa fie valid (si fara tabele care mai mult incurcau la layout-ul asta).
http://emil.topweb.ro/colorrage/ (nu e identic cu ce ai tu pe site si s-ar putea sa nu mearga pe IE5, NN4,.... si poate fi mult imbunatatit insa am vrut doar sa arat cat de simplu poate sa fie si ca nu e doar vrajeala chestia asta cu "codul valid", SE POATE!).

Ia uita-te in sursa, care e mai simplu scris, mai usor de urmarit, asta al meu sau "imbarligatura" aia de html care e pe colorrage.com?
Sus  
oviska

Trimis: Dum Iul 10, 2005 4:47 pm    Titlul subiectului:  

in fine, am crezut ca m-am facut inteles si am terminat discutia despre subiectul asta... :roll:

@aolex te rog reprodu-mi flash-ul in html daca poti, si iti dau o lada de bere.
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Dum Iul 10, 2005 5:00 pm    Titlul subiectului:  

em@il, toata stima! :)
Sus  
oviska

Trimis: Dum Iul 10, 2005 5:14 pm    Titlul subiectului:  

Eu nu m-am grabi cu felicitarile
Daca baga mai putin text pagina nu mai este pe toata inaltimea browserului.
Sus  
carco

Trimis: Dum Iul 10, 2005 5:59 pm    Titlul subiectului:  

La ce-ti trebuie height:100%? Oricum vei avea permanent continut... Poti seta pe coloana cu news un min-height de exemplu (si-n IE height).

Intelegeam sa vrei un height:100% daca header-ul, news-ul si footer-ul (partners si poza cu copyright) ramaneau fixed si se facea scroll doar pe continut (situatie care se poate realiza destul de simplu).
Sus  
oviska

Trimis: Dum Iul 10, 2005 7:10 pm    Titlul subiectului:  

em@il imi trebuie news pt ca asa am gandit site-ul. Un client cand vine si iti cere un site intr-un anumit fel, ii spui ca nu-i bine cum zice el doar pentru ca tu nu poti face in asa fel?
Sus  
carco

Trimis: Dum Iul 10, 2005 7:16 pm    Titlul subiectului:  

Uff, pai si am zis eu sa renunti la news? Am zis ca poti pune un min-height de 3-400px pe coloana de news caz in care, chiar si fara content site-ul nu va arata "scurt".

Si da, clientului i se pot explica multe... chiar si "asa ceva nu se poate" (dar trebuie sa _stii_ sa-i explici)
Sus  
aolex

Trimis: Dum Iul 10, 2005 7:17 pm    Titlul subiectului:  

oviska a scris: in fine, am crezut ca m-am facut inteles si am terminat discutia despre subiectul asta... :roll:

@aolex te rog reprodu-mi flash-ul in html daca poti, si iti dau o lada de bere.

esti prost , scuze . nu am zis ca flashul poate fi reprodus in html , insa pentru
headerul tau , nu era nevoie de flash ... ma intelegi ? si cred ca daca imi bat
capul cu javascript si image ready , ti-l fac FIX asa , in html . mai ai multe de
invatat !
Sus  
oviska

Trimis: Dum Iul 10, 2005 7:34 pm    Titlul subiectului:  

em@il, m-am exprimat gresit, am vrut sa zic ca imi trebuie pt ca asa am gadit site-ul. Ideea e ca poza aia de jos sa se imbine cu sfarsitul browserului pt ca asa arata mai bine.
Si clientului eu nu vreau sa-i explic ca nu se poate, vreau sa-i livrez produsul exact cum si-l doreste.

@aolex: parera mea ii ca tu esti un pustan frustrat plin de cosuri, care incearca inca sa se integreze in lumea asta, si care nu are altceva de facut decat sa se dea in spectacol pe forumuri. Mai mighiduta ia uite-te cum ai scris tu ca flash-ul putea fi facut si in html. Daca nu stii vorbi atunci mai bine taci. Punct.

P.S. Eu decid daca trebuie flash nu tu, si oricum nu cred ca ai fi in stare sa-l reproduci nici in flash daca ar trebui
Sus  
lukagh

Data înscrierii: 02/Mai/2005
Locație: Gura Humorului

Trimis: Dum Iul 10, 2005 8:23 pm    Titlul subiectului:  

Eu sincer sa fiu daca vreau pareri despre un site realizat de mine, nu o sa public aici pe forum-ul asta, deoarece risc ca generez conflicte si certuri !!! 8O
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Iul 10, 2005 8:24 pm    Titlul subiectului:  

oho ... ok then ...

offtopic

si ce daca e un pustan plin de cosuri ?
sper ca nu crezi ca varsta are vreo importanta in domeniul IT ...
eu nu vad de ce as fi respectuos cu un individ care "se ia" de indivizi mai mici si probabil mai creativi decat el ...
si pentru ca aolex este o persoana pe care o respect ii iau apararea ...

pana nu dovedesti ca poti sa faci niste chestii mai marete ca el (in domeniul IT) nu ai nici un drept sa-l critici ...

mai bine stai sa il asculti ca te asigur ca se pricepe mai bine ca tine ...

this was funny :
"nu cred ca ai fi in stare sa-l reproduci nici in flash daca ar trebui"
well ... te anunt ca nu e nevoie sa-l reproduca in flash ...
doar nu o fii tampit sa stea sa refaca asa ceva doar ca sa-ti arate tie ...

ia arunca o privire pe aici

end offtopic

have fun ...

//edit :
Citat: Eu sincer sa fiu daca vreau pareri despre un site realizat de mine, nu o sa public aici pe forum-ul asta, deoarece risc ca generez conflicte si certuri !!!
uhm ... well daca te contrazici cu parerile unor persoane care se pricep mai bine ca tine ... atunci iese cu cearta ...
dar eu nu cred ca o sa iasa ...
so ... poti sa publici linistit ...
Sus  
aolex

Trimis: Dum Iul 10, 2005 8:31 pm    Titlul subiectului:  

Cod: flashul ala dupa ce e ? nu e
nimic spectaculos ca sa nu poata fi facut in html ...

oviska , iti recomand , inainte sa dai cu papagalul , sa citesti mai bine ce am
scris ... dupa cum vezi , am zis ca headerul tau se putea face si in html , nu
aveai nevoie de flash . daca este nevoie , ti-l fac si in flash , si in html sa vezi
ca se poate .
Sus  
carco

Trimis: Dum Iul 10, 2005 8:56 pm    Titlul subiectului:  

oviska a scris: em@il, m-am exprimat gresit, am vrut sa zic ca imi trebuie pt ca asa am gadit site-ul. Ideea e ca poza aia de jos sa se imbine cu sfarsitul browserului pt ca asa arata mai bine.
Si clientului eu nu vreau sa-i explic ca nu se poate, vreau sa-i livrez produsul exact cum si-l doreste.

Ok, cum doresti... (nu pricep insa cum o sa-i explici lipsa unui doctype)

Bun deci pana acum nici o criti"ca co"nstructiva , flash are ca ASA VREI, valid nu e ca ASA VREI, ... uite si ceva legat de programare (poate asta-ti foloseste): google on colorrage.com (si un screenshot in caz ca se repara pana apuci sa vezi)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 2 din 4