Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

intrebare despre PHPEdit
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Software
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
oriceon

Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta

Trimis: Vin Iul 08, 2005 11:13 am    Titlul subiectului: intrebare despre PHPEdit  

Salut, a lucrat careva cu PHPEdit si stie cumva cum pot schimba acel text default .. cand creez new php file ?. ..

Apare..

/**
*
*
* @version $Id$
* @copyright 2005
*/

Si vreau sa il schimb.. sa-i pun alt text dar sa se auto insereze la new/php

Wait some answer..
Sus  
cristian_dj4all

Data înscrierii: 15/Apr/2004
Locație: Cluj-Napoca

Trimis: Vin Iul 08, 2005 12:36 pm    Titlul subiectului: Re: intrebare despre PHPEdit  

Da, si eu lucrez cu PhpEdit si am aceasi nelamurire.
Sus  
oriceon

Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta

Trimis: Vin Iul 08, 2005 4:02 pm    Titlul subiectului:  

Da, :D deci tot eu am sa va raspund intrebarii mele :?

Intrati in: C:\Program Files\WaterProof\PHPEdit\1.2\Languages\PHP si editati fisierul php.xml . . .

Aveti acolo un tag ..

an style="color: #000000"><?php <template name="New PHP Document" description="Use this template when you want to create a new empty php document"><?php 

ei, din el il puteti modifica asa:

an style="color: #000000"><?php <template name="New PHP Document" description="Use this template when you want to create a new empty php document"><?php    /**************************************************************  *   * @script name - Untitled.php  * @version - v1.0  * @copyright &#169; oriceon %?GetYear()% for http://www.sitename.com  * @contact - oriceon <oriceon@yahoo.com>  *                     <oriceon@hotmail.com>      * @detail - Put here what you want  *   **************************************************************/ ?>  </template> 

Salvati, inchideti si redeschideti PHPEdit si.. apoi apasati new/php.
Sus  
cristian_dj4all

Data înscrierii: 15/Apr/2004
Locație: Cluj-Napoca

Trimis: Vin Iul 08, 2005 4:34 pm    Titlul subiectului:  

cool, thanks
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Software
Pagina 1 din 1