Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Downloader fisiere de la un URL specificat
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Software
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
dducu

Data înscrierii: 17/Noi/2004
Locație: Iasi

Trimis: Vin Iul 08, 2005 10:33 am    Titlul subiectului: Downloader fisiere de la un URL specificat  

Salut! Am auzit ca exista programe pentru downloadat fisiere de la un URL specificat, gen wget, dar care cica ar putea sa ia respectivile fisiere exact asa cum sunt ele. Ma refer la faptul ca fisierele cu cod PHP le downloadeaza asa, cu tot cu cod... Exista asa ceva? Daca da, cam ce anume?
Sus  
johnny

Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Iul 08, 2005 10:59 am    Titlul subiectului:  

Citat:
Ma refer la faptul ca fisierele cu cod PHP le downloadeaza asa, cu tot cu cod... Exista asa ceva? Daca da, cam ce anume?

ca sa vezi sursa php trebuie sa ai access la serverul pe care este stocata. asta inseamna ca ori ai access pe baza de user si parola, ori il spargi...

Aceste "programe" ar trebui sa sparga serverul pentru a lua sursele...

So ... LOL
Sus  
arond

Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1

Trimis: Vin Iul 08, 2005 11:45 am    Titlul subiectului:  

Hacker wannabe sau script kiddie ? A, cred ca amandoua :)..

Numa' bune.
Sus  
iop

Data înscrierii: 18/Feb/2006

Trimis: Sâm Feb 18, 2006 1:39 pm    Titlul subiectului:  

salutare,

am o intrebare oarecum apropiata de subiect.

cunoaste cineva downloadere pentru forumuri ?

vreau sa trag un forum pentru offline browsing, accesul se face in mod obisnuit (user/parola)

ce'am folosit pana acum ,httrack, se limita doar la partea nerestrictionata a forumului, adica nu tinea cont de user/parola metionate.

multumesc
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Software
Pagina 1 din 1