Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Site ziar local !
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
phpweb

Data înscrierii: 29/Mar/2005

Trimis: Vin Iul 08, 2005 10:11 am    Titlul subiectului: Site ziar local !  

Ce parere aveti despre noul site al ziarului Transilvania Expres ?http://www.transilvaniaexpres.ro
Sus  
oviska

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Undeva departe...

Trimis: Dum Iul 10, 2005 12:41 am    Titlul subiectului:  

Parerea mea ii ca designul ar fi trebuit gandit altfel, ii prea banal si repetitiv; practic ii un dreptunghi alb cu colturi rotunjite, de diferite dimensiuni care se repeta.

Bafta
Sus  
phpweb

Trimis: Lun Iul 11, 2005 7:17 am    Titlul subiectului:  

daca ai fi vazut vechiul site ai fi vazut diferenta :)
Sus  
devNATiON

Data înscrierii: 13/Iun/2005
Locație: Timisoara

Trimis: Lun Iul 11, 2005 10:37 am    Titlul subiectului:  

PeOpera layoutul se vede un pic distorsionat decat pe IE. :)
image
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Iul 11, 2005 10:58 am    Titlul subiectului:  

Trecand peste faptul ca este scris in "html de ocazie" (pentu ca am vazut ca nu se mai poarta doctype-ul) ce as mai face eu:

-As integra sondajul in pagina (primul bloc in coloana din dreapta de exemplu) pentru ca intr-un pop-up nu prea o sa-l vada multi (pana si IE blocheaza mai nou pop-up-urile). Fiind permanent vizibil sunt mult mai multe sanse sa ca omul sa dea click si sa voteze. Plus ca ar da senzatia de ceva mai "complex".

-As scoate mai mult in evidenta link-urile (nu prea te prinzi care-i link, care-i text boldat) si as evita sa folosesc underline-ul pentru titluri

-As pune tag-urile alt (pe img-uri) si title (img,a) (nu neaparat pt. SEO, dar si ca aspect, arata mai "pro" un link ce afiseaza un tooltip cand stai cu mouse-ul pe el)

- In header (imaginea acea mare) sunt niste www-uri, le-as face link-uri

- La select-ul (selecteaza editia) as pune si un JavaScript pe onchange astfel incat sa se schimbe pagina automat (sa nu fie neaparat nevoie sa apesi "Vezi Editia")

-M-as uita "putin" peste modulul de cautare
(ia scrie la cautare <script>alert("NU SE FACE echo $_POST");</script>)
Sus  
phpweb

Trimis: Mie Iul 13, 2005 1:43 pm    Titlul subiectului:  

Am corectat partea de cautare !
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1