| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
oriceon
Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta
|
| Trimis: Vin Iul 08, 2005 9:47 am Titlul subiectului: Cei ce se ocupa de Opera au inebunit |
|
|
O stire aparuta pe softpedia m-a pus pe ganduri...
Am citit ieri o stire cum ca browserul opera va include un client pentru download din retelele BitTorrent si ca au lansat o versiune beta, care il are deja inclus.
Stau si ma intreb acum.. din cunostintele mele... reteaua torent = warez....
Cum de Opera incurajeaza astfel de retele si cum de au acoperire ?
Banuiesc ca nu au spus asa... "salut ma Ionele, ce punem maine in opera? | Pai ce sa punem ma Vasile... bagam un client pt torent" . . .
http://news.softpedia.com/news/BitTorrent-va-fi-clientul-automat-de-download-al-Opera-ro-4413.shtml
Astept parerile voastre.
:wink: |
|
| Sus |
|
NDC
Data înscrierii: 19/Feb/2005
|
| Trimis: Vin Iul 08, 2005 10:21 am Titlul subiectului: |
|
|
torent == sharing
torent != warez |
|
| Sus |
|
oriceon
|
| Trimis: Vin Iul 08, 2005 10:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai da mai :wink: stiu ca e retea de sharing.. dar.. LA CE.. la programe trial ?
Tot ce am luat de pe torents .. au fost numai HACKS..... si sper ca nu ma contrazici ca de pe torent nu iei numa warez ca... :twisted: |
|
| Sus |
|
i0nutzb
Data înscrierii: 07/Iul/2004
|
| Trimis: Vin Iul 08, 2005 10:46 am Titlul subiectului: |
|
|
tot ce ai luat de pe torents NU au fost numai hacks... ar fi absurd sa spui asta, mai ales ca se pare ca nu faci diferenta dintre warez, hacks sau cracks....
iar in caz ca nu stiai, chiar si microsoft vrea sa includa un sistem asemanator bittorrent-ului in urmatoarea versiune de windows, longhorn...
mergand pe aceeasi idee a ta, o gramada de firme sunt in ilegalitate pentru ca sunt in retea si au sharing (la documente, ce-i drept) si copiaza unii de la altii, etc.. :twisted:
si nu, file sharingul in general si torrentul in special nu sunt retele de warez.. sunt pur si simplu retele de file sharing peer2peer. ATAT! softice nu este ilegal, chiar daca poti sa spargi programe... la fel, sa am o masina nu este ilegal, chiar daca pot sa intru intr-un grup de oameni de parca ar fi popice... sper ca ai inteles ideea :) |
|
| Sus |
|
oriceon
|
| Trimis: Vin Iul 08, 2005 10:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Am inteles ideea ca e retea de file sharing... insa TOT , dar TOT ce am luat de pe torent au fost numai programe cu tot cu crack, sparte si etc... so nu`mi spune ca nu gasesti aproape NUMAI HACKS ca...
Iti amintesti de unde am luat prima oara PS CS 2 ?
De unde am luat noi templates... si MULTE dar MULTE ALTELE ?
Be serious ionutz... |
|
| Sus |
|
arond
Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1
|
| Trimis: Vin Iul 08, 2005 11:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce spui tu, oriceon, este ca n-ar trebui sa se mai fabrice cutite pentru ca Ion ii ia gatul lui Vasile, din motive de gelozie rustica :).
Get real and grow up.
Numa' bune. |
|
| Sus |
|
oriceon
|
| Trimis: Vin Iul 08, 2005 12:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Hehe, arond, am inteles.. fie :wink: :lol: |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Iul 08, 2005 9:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
[offtopic]
oriceon a scris: Am inteles ideea ca e retea de file sharing... insa TOT , dar TOT ce am luat de pe torent au fost numai programe cu tot cu crack, sparte si etc... so nu`mi spune ca nu gasesti aproape NUMAI HACKS ca...
Nu e chiar un motiv de lauda... Cum zicea si arond, grow up!
[/offtopic]
Si ca sa nu fiu total offtopic, uite si un torent ce nu intra in categoria cautata de tine:
http://www.slackware.com/torrents/slackware-10.1-install-d1.torrent
Torentii sunt o chestie foarte desteapta, nu poate fi decat un lucru foarte bun daca Opera va avea un client incoroporat.
P.S. Cred ca confuzi torentii cu DC++ si alte retele P2P, torentii au fost ganditi pentru a suplini lipsa de banda a celui ce ofera un anume fisier ("donezi" din banda ta pentru a ajuta la distribuirea fisierului pe care tocmai l-ai descarcat) |
|
| Sus |
|
oriceon
|
| Trimis: Sâm Iul 09, 2005 2:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| http://news.softpedia.com/news/Retelele-P2P-piratii-secolului-XXI-ro-4495.shtml |
|
| Sus |
|
arond
Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1
|
| Trimis: Sâm Iul 09, 2005 2:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
E perfect adevarat ca retelele P2P sunt folosite mult pentru lucruri dubioase, dar solutia nu sta in scoaterea in afara legii a lor. Dovada sta faptul ca tot circul cu Napster n-a facut decat sa grabeasca aparitia a n-shpe alte asemenea tehnologii, in felurite forme si culori.
Nu mai vorbesc de faptul ca, incluzand un client P2P in browser, Opera isi va face publicitate moca multa vreme.. probabil ca d-abia asteapta sa se ia careva de ei ca sa poata sa pozeze in victima a marilor corporatii, lucru foarte profitabil in ultima vreme :).
Numa' bune. |
|
| Sus |
|
PinkMilk
Data înscrierii: 19/Apr/2005
|
| Trimis: Joi Iul 14, 2005 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Principalul motiv pt. care a aparut BT este distribuirea de OSS-uri mari.
NDC si em@il au perfecta dreptate!
De ce sa "ucizi" un astfel de soft care constituie un progres in transferul detate pe net? Numai pt. ca niste kinderi fac altceva decat trebuie?
In plus... dai tu bani pe licente "curate" ca altii sa invete? Am nevoie de VS.NET... nu vreau sa fac nimic comercial... doar sa invat C#... sponsorizezi? |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Iul 15, 2005 7:00 am Titlul subiectului: |
|
|
[offtopic]
Ia si invata C#
http://www.icsharpcode.net/OpenSource/SD/
[/offtopic] |
|
| Sus |
|
PinkMilk
Data înscrierii: 19/Apr/2005
|
| Trimis: Vin Iul 15, 2005 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Offtopic: Nu vreau sa repet aceeasi greseala pe care am facut-o cu MINGW/DevC++ fata de MS-VS6...
Lasa jucariile astea in pace! Nu mai am chef sa-mi bat capu cu "de ce?" sau "din ce cauza?" cu aplicatii ce au mai multe bug-uri decat are IE.
Am cerut VS.NET nu altceva... em@il sponsorizezi? |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|