Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

fungift.ro - castigator Internetics 2005 e-commerce
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
johnny

Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Iul 06, 2005 1:39 pm    Titlul subiectului: fungift.ro - castigator Internetics 2005 e-commerce  

Ok, s-a terminat internetics de ceva timp, si intrand azi pe site-ul internetics am vazut castigatorii... La e-commerce:
fungift.ro

Pe internetics a fost prima oara cand am vazut site-ul asta.

Curios, intru si eu pe site, doua click-uri si ajung la concluzii:

x-cart fara urma de indoiala... Nu am vazut contributii proprii (probabil partea cu introdusul produselor si integrarea platii electronice....).
Design-ul este curat, (inca mai caut printre tempate-urile de x-cart, poate-poate il gasesc, dar s-ar putea sa ma insel si sa fie un design original....)

Ma asteptam de la castigatorul internetics la aceasta sectiune sa fie ceva mai cunoscut si o solutie care sa se faca remarcata prin "ceva"....

Culmea, anul asta nu am nici o legatura cu vreun site participant asa ca eu cred ca sunt ~obiectiv....

Voi ce parere aveti?
Sus  
bld

Data înscrierii: 01/Sep/2004
Locație: Alaska

Trimis: Mie Iul 06, 2005 7:20 pm    Titlul subiectului:  

1.Fara doctype
2.Layout pe tabele
3.Titlu care nu se potriveste in totalitate cu produsele la care se face referire
Cu asta am spus tot ce am avut de zis
Sus  
oriceon

Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta

Trimis: Joi Iul 07, 2005 9:39 am    Titlul subiectului:  

Ca design arata super clean....

Cat despre tabele... lasatzi ca nu`i chiar asa o drama sa mai folosesti inca tabele :wink:
Sus  
bld

Data înscrierii: 01/Sep/2004
Locație: Alaska

Trimis: Joi Iul 07, 2005 10:58 am    Titlul subiectului:  

Pofitm?
Nu...nu ai deloc...atunci cand le folosesti la ce trebuie!!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1