Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Vreau si eu cateva raspunsuri. Va rog !
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mana

Data înscrierii: 09/Iun/2005

Trimis: Vin Iul 01, 2005 8:09 am    Titlul subiectului: Vreau si eu cateva raspunsuri. Va rog !  

Sunt un webdesigner fara cunostinte de php sau alt limbaj dinamoc, cunosc doar Html, CSS, Javascript si ceva flash.
Ce ma intereseaza si asa dori sa aflu de la cineva mai avansat ar fi:

1. Intr-o baza de date MySql care este numarul maxim de inregistraari care se pot stoca. Asta ma intereseaza URGENT.

2. Pot folosi Apache ca server iar MySql Server pt suportul bazelor de date in scopuri comerciale ? Adica pot instala aceste programe la diferite firme pentru a putea rula scripturile mele PHP ?.

Ei deocamdata cam atat am avut de zis.

Pa. astep raspunsuri.
Sus  
johnny

Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Iul 01, 2005 8:26 am    Titlul subiectului:  

raspunsul pentru intrebarea 1:
conform mysql, se cunosc utilizatori care au servere cu 60,000 de tablele si cam 5,000,000,000 randuri. Ei (mysql) folosesc baze de date cu tablele care au cam 50 milioane inregistrari.

In practica am tabele de tip MyIsam cu 4-5 milioane de inregistrari (mai mult incepe sa se miste greu, mai crapa, asa ca se arhiveaza). Pe un engine InnoDB cred ca s-ar comporta mai stabil.

Se pot pune maxim 64 de indecsi pe un tabel, 32 inainte de MySQL 4.1.2 (fiecare index poate contine intre 1 si 16 coloane).

Deci cred ca acopera o gama larga de necesitati...

2. "Pot folosi Apache ca server iar MySql Server pt suportul bazelor de date in scopuri comerciale"
Da. Ambele sunt free. Apache e sub Apache License, iar mysql e sub GPL

"Adica pot instala aceste programe la diferite firme pentru a putea rula scripturile mele PHP ?."

Asta depinde de skillurile tale... :)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1