| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Troto
Data înscrierii: 29/Iun/2004
Locație: Brasov
|
| Trimis: Joi Iul 28, 2005 1:31 am Titlul subiectului: algoritm pentru transport |
|
|
Salutare
Am si eu o mica problema cu gasirea unui algoritm pentru transport
Ceea ce vreau sa realizez este ceva asemanator de pe cfr.ro, adica un algoritm pentru transport
As vrea sa pot sa calculez rutele ddin punctul A in punctul B, eventual legaturile intre mai multe statii daca nu exista ruta directa si sa calculez aceasi ruta daca apare si optiunea de a trece printr-un pnunct C inainte de punctul B
Orice link sau propunere e binevenita. |
|
| Sus |
|
whooper
Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON
|
| Trimis: Joi Iul 28, 2005 2:35 am Titlul subiectului: |
|
|
http://www.ics.uci.edu/~eppstein/pubs/Epp-SJC-98.pdf
http://www.ntu.edu.sg/home5/pg03053527/Research/Algorithms%20For%20Diverse%20Routing.pdf
http://www.watersprings.org/pub/id/draft-kompella-te-pathcomp-00.txt :)) |
|
| Sus |
|
Troto
|
| Trimis: Joi Iul 28, 2005 12:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ceva mai la concret se poate ? :D |
|
| Sus |
|
johnny
Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Iul 28, 2005 1:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, teoria grafurilor:
kruskal, djikstra... algoritmica de liceu (clasa X-XI cred)
drumuri de cost minim (prin cost se poate intelege distanta dintre 2 noduri)...
use google... |
|
| Sus |
|
Troto
|
| Trimis: Joi Iul 28, 2005 1:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
N-am facut liceu de info, dar oricum stiu de algoritmii astia, dar nu prea se aplica la mine
Imi trebuie unii ff rapizi si o structurare
Ia gandeste-te ce ar fi ca cei de la cfr.ro sa foloseasca numai algorimtii astia. ma gandeam ceva cu o matrice de adiacenta.
Anybody ? |
|
| Sus |
|
johnny
|
| Trimis: Joi Iul 28, 2005 2:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat:
Imi trebuie unii ff rapizi ...
Poate inventezi tu noi algoritm pentru determinarea drumurilor de cost minim, mai eficienti...
acesti algoritmi iti vor genera rutele. Ca tu optimizezi procesul, cu un sistem de caching (adica generarea explicita a drumurilor/rutelor pentru fiecare nod) e alta treaba, dar tot te bazezi pe acesti algoritmi.
Daca nu poti sa bagi combinatiile posibile de rute s.a.m.d "ad manum" si atunci nu mai trebuie sa stii algoritmi.
Posteaza la oferte/cereri proiecte, ofera un pret si o sa vezi ca se gasesc solutii optime. Nu stiu cine o sa posteze structura bazei de date si sursele de la o solutie functionala... daca totusi se gaseste, am si eu nevoie de migrarea oscommerce pe un sistem de templating... |
|
| Sus |
|
yokozona
Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei
|
| Trimis: Joi Iul 28, 2005 2:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ca tot veni vorba de cfr.ro prima pagina aia pe flash, parerea mea ca e modelata dupa un template. Am si eu cateva sute de templaturi in flash si seamana izbitor cu unul dintre ele. |
|
| Sus |
|
johnny
|
| Trimis: Joi Iul 28, 2005 3:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma abtin sa comentez site-ul cfr.ro, sau infofer.ro (ca aici e mersul trenurilor...) si ca au super contract cu nush ce mare companie din UK, parca, care le-a facut programele, dar in cazul in care vine un student sa-si ia bilet cu reducere pt accelerat, stai jumate de ora pana cand termina de completat manual hartoagele... super program, dar adaptat pentru romania ajunge varza.
site-ul cfr.ro e de toata jena... dar asa se duc cam toti banii statului...
si cam aici se termina partea offtopic...
@Troto
ar fi bine sa iti alegi un model mai functional, poate o bursa de transporturi, daca exista vreuna care sa aiba teoria grafurilor implementata... |
|
| Sus |
|
Troto
|
| Trimis: Joi Iul 28, 2005 4:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
johnny a scris:
@Troto
ar fi bine sa iti alegi un model mai functional, poate o bursa de transporturi, daca exista vreuna care sa aiba teoria grafurilor implementata...
la ce te referi cand spui bursa de transporturi ? |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|