|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
tepes
Data înscrierii: 03/Apr/2003
|
| Trimis: Sâm Apr 26, 2003 10:16 am Titlul subiectului: Paste fericit |
|
|
Sa aveti toti un paste calduros, alaturi de cei dragi, o zi frumoasa, bucurii si suflet bun.
Tepes |
|
| Sus |
|
corinbz
Data înscrierii: 08/Iul/2008
|
| Trimis: Mar Iul 08, 2008 12:36 am Titlul subiectului: |
|
|
| multumesc |
|
| Sus |
|
corinbz
Data înscrierii: 08/Iul/2008
|
| Trimis: Mar Iul 08, 2008 12:37 am Titlul subiectului: fds |
|
|
| :) :D |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Mar Iul 08, 2008 9:00 am Titlul subiectului: |
|
|
| Mi se pare mie sau tu faci postcount? Hmmm... nu mi se pare. Rog un moderator sa se sesizeze. |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Iul 08, 2008 10:33 am Titlul subiectului: |
|
|
LOL deja e pastele? cum ca adineauri era craciunu :lol: uite ce inseamna sa scrii coding toata ziua, mai aflu de pe internet ca s-a schimbat vremea sau ca a venit pastele :twisted:
revenind la topic, stim toti ca e pastele, avem mess pentru a ne felicita, nu vad rostul unui topic pentru asta, poate ca unii dintre noi sunt musulmani, sau de alta religie sau poate sunt atei pe care nu ii intereseaza daca e pastele crestin sau baptist sau musulman... Deci revenind, astfel de discutii nu isi au rostul aici ci pe mess |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Mar Iul 08, 2008 11:36 am Titlul subiectului: |
|
|
| Mdea, mai ales avand in vedere ca post-ul original este din aprilie 2003!!! (de-asta am atras atentia referitor la postcount. Plus ca in toate cele 7 mesaje postate de corinbz, nu a avut nimic de spus, doar 'multumesc', 'ce tare' si 'interesant'. Am un sentiment de deja-vu). |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Iul 08, 2008 11:50 am Titlul subiectului: |
|
|
mihaitha a scris: Mdea, mai ales avand in vedere ca post-ul original este din aprilie 2003!!! (de-asta am atras atentia referitor la postcount. Plus ca in toate cele 7 mesaje postate de corinbz, nu a avut nimic de spus, doar 'multumesc', 'ce tare' si 'interesant'. Am un sentiment de deja-vu).
Tinand tot in offtopic (ca sa mai fac si eu postcount :twisted: )
poate ca corinbz este o AI care inca nu e dezvoltata, momentan stie doar cateva cuvinte de baza, dar si cand o sa isi dezvolte baza de informatii atunci sa te ti, o sa dea pe afara de atatea cunostiinte si toti o sa vrem codul sursa de la acel AI :lol: :lol: :lol:
Serios acum, daca cineva are ceva de spus si este folositor comunitatii de aici nu vad de ce nu ar spune, dar atata timp cat ceea ce se scrie nu este de nici un folos nu va asteptati ca sa nu fiti luati peste picior de fiecare data... |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|