|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
boo
Data înscrierii: 24/Mar/2004
Locație: Ploiesti
|
| Trimis: Mar Iun 28, 2005 8:26 pm Titlul subiectului: Mesaj de la revedere |
|
|
http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=2822
Intr-o comunitate in care esti judecat dupa faptul ca ai niste conceptii diferite despre anumite browsere si esti facut prost si idiot de ceilalti doar pentru simplu motiv ca iti sustii ideea si nu gandesti ca ei nu cred ca este locul meu.
Imi pare rau ca am dezamagit pe cineva cu acel post, imi pare rau ca unii dintre voi imi erati simpatici, dar asta este, nu este locul meu acolo unde nu sunt dorit.
La revedere PHP Romania.
PS. Rog unul dintre admini pe cat posibil sa faca sa imi stearga userul. |
|
| Sus |
|
oriceon
Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta
|
| Trimis: Mie Iun 29, 2005 1:12 am Titlul subiectului: |
|
|
boo, sa fim seriosi.. tu ce ai facut? ai inceput sa injuri ca la usa cortului.. so ce pretentzii mai ai?
Ce-i cu topicul asta.... nu iti convine nu mai raspunzi/intrii pe site si gata... ce atata circ parca ai fi un copil care`si ia lucrurile si pleaca. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mie Iun 29, 2005 1:12 am Titlul subiectului: |
|
|
nu ... daca iti sterge cineva userul toate post-urile tale nu vor mai fi afisate adica ar fi haos ...
sincer in locul tau eu nu luam aceasta decizie ...
si ce daca m-au facut "copil" , "imatur" , mi-au zis ca am prea multa imaginatie si etc etc ?
nu am pus la suflet chestia asta , am ignorat (chiar m-a pufnit rasul ...) si life goes on ...
daca tie chiar iti place comunitatea asta eu iti propun sa ramai ...
really now ...
e decizia ta ... eu mi-am zis parerea ...
parerea mea fiind : stay here ca e cald si bine chiar daca mai sunt mici exceptii ...
si acum va rog frumos , sariti , legati-va de post-ul meu ... |
|
| Sus |
|
aolex
Data înscrierii: 17/Dec/2004
|
| Trimis: Mie Iun 29, 2005 7:58 am Titlul subiectului: Re: Mesaj de la revedere |
|
|
boo a scris: http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=2822
Intr-o comunitate in care esti judecat dupa faptul ca ai niste conceptii diferite despre anumite browsere si esti facut prost si idiot de ceilalti doar pentru simplu motiv ca iti sustii ideea si nu gandesti ca ei nu cred ca este locul meu.
Imi pare rau ca am dezamagit pe cineva cu acel post, imi pare rau ca unii dintre voi imi erati simpatici, dar asta este, nu este locul meu acolo unde nu sunt dorit.
La revedere PHP Romania.
PS. Rog unul dintre admini pe cat posibil sa faca sa imi stearga userul.
nu te-a facut nimeni idiot ...
la revedere ! |
|
| Sus |
|
w31rd0
Data înscrierii: 15/Mar/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mie Iun 29, 2005 8:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu vizitez forumul mai rar decat restul, am citit toata discutia legata de browsere, in viteza, nu am stat sa despic firul in patru, si impresia cu care am ramas este ca fanii/utilizatorii FF, au avut o atitudine fanatica, cutite infipte in cap, etc.
Sunt multe de discutat pe subiectul deschis acolo, insa din pacate si membrii acestei comunitati au aratat ca sunt romani.
boo: Sensul acestui thread este inutil, daca "esti mai bun" decat cei cu care ai discutat acolo, si simteai asta nu ai mai fi deschis acest subiect.
La fel... daca ai spus "La revedere" nu ai mai citi postul meu, daca totusi il citesti gandeste-te de ce o faci (de ce ai mai revenit), si mai gandeste-te ca faci "spectacol" aiurea :lol:
Maturizati-va!
p.s. "PAREREA MEA!!!!" |
|
| Sus |
|
oriceon
Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta
|
| Trimis: Mie Iun 29, 2005 9:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Citat: membrii acestei comunitati au aratat ca sunt romani.
Adica suntem prosti.. sa inteleg, right? |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mie Iun 29, 2005 9:13 am Titlul subiectului: |
|
|
| dar vad ca voi chiar va simtiti ... :P |
|
| Sus |
|
w31rd0
Data înscrierii: 15/Mar/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mie Iun 29, 2005 9:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Este vorba de faptul ca cineva are un miros "specific", zi de zi in autobuz sau tramvai, sau se exprima cum se exprima etc.
Nu se poate oare pastra un limbaj decent (nu elevat, pentru ca suntem tineri) pe un forum?
Sunt mandru pentru ca sunt roman din multe motive (HTMLAREA de ex), dar am cel putin tot atatea pentru ca sa nu fiu.
Nu am facut pe nimeni prost, daca cineva se simte asta este.
Se considera ca programarea, IT-ul sunt slujbe diferite fata da batutul cuielor pe un santier, si daca vrem sa schimbam ceva aici cred ca noi ar trebui sa incepem, si thread-ul cu browsere mi-a lasat impresia: "mai bine nu postez si ii las pe ei sa isi scoata ochii".
Si sincer si acest mesaj de "La revedere" mi-a lasat aceeasi impresie, dupa cum am spus "este degeaba".
Nu este vorba de a ma da rotund, de a ma simti mai bun decat altii (chiar nu imi sta in fire), dar indiferent ca intru pe hub-ul local de DC++, ca vreau sa testez CONNEX CHAT, cand s-a lansat, peste tot erau romani care se injurau sau degenerau o discutie. Nu suntem singurul popor care face asa, sunt convins, dar pt mine tot nu e ok. Critic romanii pentru ca aici traiesc, poate ca asa suntem noi ca popor, ca si temperament, dar parca totusi nu este asa.
Retoric: Poate sa imi explice si mie cineva fenomenul manele?, sigur nu tine de temperament.
edit: a nu se intelege toti membrii acestei comunitati, este greseala mea de exprimare |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|