Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Forum in Flash !?????????????????
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
yokozona

Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei

Trimis: Vin Iun 24, 2005 7:47 am    Titlul subiectului: Forum in Flash !?????????????????  

Salut.
Am vazut pe www.dana.ro un site complet flash, un forum creat numai in flash (nu stiu ce baze de date are in spate dar banuiesc ca mysql).
Are cineva idee unde pot gasi un demo sau o versiune completa (as fi dispus sa o cumpar).
Pa.
Sus  
AfterB

Data înscrierii: 28/Ian/2005
Locație: Canada, Montreal

Trimis: Sâm Iun 25, 2005 1:28 am    Titlul subiectului: ciao  

uite eu iti zic o chestie:
- daca vrei ca siteul tau sa fie cunoscut si promovat pe motoarele de cautare NU FOLOSI FLASH, si eu eram innebunit dupa flashuri pana cand a trebuit sa fac un site ce trebuia si promovat si am vazut ca google mi-a indexat doar prima pagina, indexul, si restul ce era mai important nu.
- motoarele de cautare folosesc boti, crawleri pentru a indexa continutul siteurilor, acesti boti sunt fragmente de cod, ei NU POT VEDEA PRIN FLASH, pentru acesti crawleri care iti pun siteul pe motoarele de cautare este imposibil sa se deplaseze prin continutul siteului daca acesta este flash, nu exista hyperlinkuri intr-un flash, numai linkuri scrise tot in flash pe care botii nu pot naviga.
- asa ca eu te sfatuiesc sa uiti de toate flashurile, poti sa le folosesti ca introuri , logouri si ad-uri dar nu le folosi ca BUTOANE, explicatia ti-am dat-o
NU VREAU SA STRIC PIATA celor care traiesc din flashuri (pentru ca si eu sint unul dintre ei :wink: ) dar acesta este adevarul. Daca doresti un astfel de site (numai de prezentare nu de programare) contacteaza-ma:
bogdan_coapsi@gmx.net sau http://www.pingnet.org
Sus  
UzZzY

Data înscrierii: 11/Iun/2004
Locație: Undeva, departe

Trimis: Mie Iun 29, 2005 1:39 am    Titlul subiectului:  

Super misto facut, vad ca nu sunt singurii care au beneficiat de forum : http://www.firedive.com/portfolio ,imi place ca merge repede, in comparatie cu alte flashuri, dar cred ca au platit baietii de s-au cocosat :lol:
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mie Iun 29, 2005 2:07 am    Titlul subiectului:  

am cautat si eu un forum in flash doar ca idee ...
am gasit ...

e pe www.flashkit.com unul ...

superb ca idee ...
nice ca functionalitate ...
wrong la capitolul promovare ...

dar e o alta experienta ...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1