| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
yokozona
Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei
|
| Trimis: Vin Iun 24, 2005 7:43 am Titlul subiectului: Forum in Flash !????????????????? |
|
|
Am vazut pe situl dana.ro un site cu totul in Flash un forum dragutel ceat numai in flash.
Stie cineva de unde pot lua un demo sau chiar sa cumpar o versiune comleta.
Astept raspuns.
Pa. |
|
| Sus |
|
websku
Data înscrierii: 10/Oct/2004
Locație: Rm Valcea
|
| Trimis: Lun Iul 11, 2005 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Iti fac orice vrei in flash si cu baze de date si fara. contracost bineinteles. Contacteaza-ma pr PRV |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mar Iul 12, 2005 1:23 am Titlul subiectului: |
|
|
uhm ... eu am vazut forumuri total in flash ...
flashkit.com
actionscript.org
cauta pe google ca gasesti ...
no offence websku dar eu nu ti-as da bani pe asa ceva
(e insecure rau ...) |
|
| Sus |
|
yokozona
Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei
|
| Trimis: Mar Iul 12, 2005 8:14 am Titlul subiectului: Am cautat pe net si prea am gasit mare lucru |
|
|
Situ ala de la dana.ro imi place ca se incarca super repede, merge beton, e optimizat bine.
Iar websku si eu am tangente cu flash-ul, si nu cred ca as da bani pe ceva ce pot face chiar eu. |
|
| Sus |
|
websku
Data înscrierii: 10/Oct/2004
Locație: Rm Valcea
|
| Trimis: Mar Iul 12, 2005 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| tu ai zis ca si contracost...nu am zis eu primul |
|
| Sus |
|
PinkMilk
Data înscrierii: 19/Apr/2005
|
| Trimis: Joi Iul 14, 2005 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Un forum in flash poate fi ma secure decat unul in HTML... deoarece As.ul deva a ajuns in faza de a fi un limbaj OOP. Si cu lansarea Flash-ului 8 va dev. si mai rapid decat JS iar marea majoritate a datelor pot fi preparate local... chiar si cripatet cu Rijndael sau ceva asemanator!
Idea e simpla. In biblioteca ai spre ex un mc cu cateva atribute: titlu, descriere, nr.subiecte, nr.raspunsuri, data ultimului rasp si titlul ultimului subiect. Asta e un MC ce constituie o categrie de subiecte cum este aceata "PHP & Flash"... tot ce trebuie sa faci este sa descrci datele printr-un php si sa atasezi MC-ul din biblioteca la cadrul principal. Iar atasarea asta o poti face de cate ori ai nevoie... pt. cate categ. ai.
Acum, PHP-ul poate sa-ti livreze datele separat cu sendVars (nu stiu exact formatarea lor) sau cu obiectul XML (e de obicei cu asta lucrez) in care ai toate datele ordonate:
Cod:
<forum>
<nod titlu="Dana" desc="Despre Dana" Sub="19" Rasp="54" ... si restul />
<nod titlu="Trupa" ... />
...
</forum>
si folosind clasa XML scoti datele si le atribui MC-ului atasat.
Ca idee... sper ca ai inteles cat de cat cum se procedeaza.
Iti dau cateva sfaturi:
1.Foloseste Help-ul din Flash. La categoria Action Script Reference ai listate toate functiile/clasele/intructiunile pe care le foloseste Flash.
2.Incearca sa nu faci un singur swf ca la dana.ro... pt. ca un user pe dial-up nu va avea acceasi placere sa acceseze site-ul respectiv de mai multe ori. Nu toti avem cablu sau WiFi si in plus traim in RO! Poti sa-l imparti pe swf-uri a.i. FORUM-ul sa fie un sub-swf pe care sa-l incarci la cerere. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|