Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Forum in Flash !?????????????????
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
yokozona

Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei

Trimis: Vin Iun 24, 2005 7:43 am    Titlul subiectului: Forum in Flash !?????????????????  

Am vazut pe situl dana.ro un site cu totul in Flash un forum dragutel ceat numai in flash.
Stie cineva de unde pot lua un demo sau chiar sa cumpar o versiune comleta.
Astept raspuns.
Pa.
Sus  
websku

Data înscrierii: 10/Oct/2004
Locație: Rm Valcea

Trimis: Lun Iul 11, 2005 11:20 pm    Titlul subiectului:  

Iti fac orice vrei in flash si cu baze de date si fara. contracost bineinteles. Contacteaza-ma pr PRV
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mar Iul 12, 2005 1:23 am    Titlul subiectului:  

uhm ... eu am vazut forumuri total in flash ...

flashkit.com
actionscript.org

cauta pe google ca gasesti ...

no offence websku dar eu nu ti-as da bani pe asa ceva
(e insecure rau ...)
Sus  
yokozona

Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei

Trimis: Mar Iul 12, 2005 8:14 am    Titlul subiectului: Am cautat pe net si prea am gasit mare lucru  

Situ ala de la dana.ro imi place ca se incarca super repede, merge beton, e optimizat bine.

Iar websku si eu am tangente cu flash-ul, si nu cred ca as da bani pe ceva ce pot face chiar eu.
Sus  
websku

Data înscrierii: 10/Oct/2004
Locație: Rm Valcea

Trimis: Mar Iul 12, 2005 9:58 pm    Titlul subiectului:  

tu ai zis ca si contracost...nu am zis eu primul
Sus  
PinkMilk

Data înscrierii: 19/Apr/2005

Trimis: Joi Iul 14, 2005 10:44 pm    Titlul subiectului:  

Un forum in flash poate fi ma secure decat unul in HTML... deoarece As.ul deva a ajuns in faza de a fi un limbaj OOP. Si cu lansarea Flash-ului 8 va dev. si mai rapid decat JS iar marea majoritate a datelor pot fi preparate local... chiar si cripatet cu Rijndael sau ceva asemanator!

Idea e simpla. In biblioteca ai spre ex un mc cu cateva atribute: titlu, descriere, nr.subiecte, nr.raspunsuri, data ultimului rasp si titlul ultimului subiect. Asta e un MC ce constituie o categrie de subiecte cum este aceata "PHP & Flash"... tot ce trebuie sa faci este sa descrci datele printr-un php si sa atasezi MC-ul din biblioteca la cadrul principal. Iar atasarea asta o poti face de cate ori ai nevoie... pt. cate categ. ai.

Acum, PHP-ul poate sa-ti livreze datele separat cu sendVars (nu stiu exact formatarea lor) sau cu obiectul XML (e de obicei cu asta lucrez) in care ai toate datele ordonate:
Cod:
<forum>
<nod titlu="Dana" desc="Despre Dana" Sub="19" Rasp="54" ... si restul />
<nod titlu="Trupa" ... />
...
</forum>

si folosind clasa XML scoti datele si le atribui MC-ului atasat.

Ca idee... sper ca ai inteles cat de cat cum se procedeaza.

Iti dau cateva sfaturi:
1.Foloseste Help-ul din Flash. La categoria Action Script Reference ai listate toate functiile/clasele/intructiunile pe care le foloseste Flash.
2.Incearca sa nu faci un singur swf ca la dana.ro... pt. ca un user pe dial-up nu va avea acceasi placere sa acceseze site-ul respectiv de mai multe ori. Nu toti avem cablu sau WiFi si in plus traim in RO! Poti sa-l imparti pe swf-uri a.i. FORUM-ul sa fie un sub-swf pe care sa-l incarci la cerere.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Pagina 1 din 1