Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Pe ce browser mizati mai mult si de ce
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Browsere
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
black diamond

Data înscrierii: 23/Mai/2005

Trimis: Lun Ian 09, 2006 8:11 pm    Titlul subiectului:  

Netscape n-am folosit de foarte mult timp, nu am ce comenta acolo.

IE... toata lumea ii stie bugurile. Il tin pentru testare si, uneori, vizionare filme din paginile web pe care firefox nu le incarca bine.

Opera... "micul gigant". Primul cu mouse gestures care l-am folosit si care s-a lipit scai de mine. Il folosesc cand am nevoie de multe pagini [50+] deschise simultan.

Firefox... skin-abil, custom-izabil dar mare mancator de memorie. E frumos sa ai un tab deschis si 250 mb ram ocupati. Rusinica. Dar isi face treaba destul de bine. Incep webmasterii sa-l ocoleasca din cauza adblock-ului - pierd banii pe reclamele care nu apar... si asta e periculos.

Per total Firefox e util si dragut dar deseori lent [nu am 'decat' 2,4ghz si 512 mb ram si cred ca ar trebui sa fie suficient unui xp cu mai toate serviciile oprite si unui browser - dar se pare ca uneori nu e de acord cu mine], Opera cu extensii de firefox ar fi un vis frumos, iar IE e pe moarte pana apare urmatorul val.
Sus  
aurelian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Apr 19, 2006 9:11 am    Titlul subiectului:  

[quote="muratura"]nu are opera baneru ala in partea de sus :"buy opera today and make this baner go away"?
in concluzie,chiar daca nu esti obligat sa-l platesti, opera nu e gratuit[/quote]
iar o stire falsa, incepand cu versiunea 8 (parca) bannerul nu mai e acolo nici in varianta free.
Sus  
muratura

Data înscrierii: 27/Ian/2006
Locație: Suceava

Trimis: Vin Apr 21, 2006 6:06 pm    Titlul subiectului:  

versiunea de opera pe care am avut-o avea baneru' ala
Sus  
whooper

Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON

Trimis: Vin Apr 21, 2006 9:42 pm    Titlul subiectului:  

au avut ei (Opera) o perioada in care au dat licente free .. o aniversare parca ..
Sus  
CNoise

Data înscrierii: 18/Mai/2006

Trimis: Lun Iun 12, 2006 11:38 am    Titlul subiectului:  

firefox forever....

motive: suport sooperb pentru css (1 si 2) sa nu mai zic de png-uri etc etc etc.
: se incarca mult mai rapid si este mult mai putin expus erorilor de afisare.
: nu tre sa ma chinui cu 11000000 de hack-uri sa evit anumite bug-uri existente in intelegerea css-ului.

despre IE: 7 beta e o dezamagire: mult asteptatul suport pt pseudo-clase nu a aparut. singura problema rezolvata pe care am observat-o pana acum este comportamentul png-urilor transparente. in rest, astept finalul, dar sunt dezamagit. se misca tot la fel de greu ca si inainte, i-au bagat tab-uri dar arata nasol. cam asta ar fi de zis.
Sus  
AntonioDaniel

Data înscrierii: 28/Aug/2006

Trimis: Joi Sep 28, 2006 2:23 pm    Titlul subiectului:  

Eu folosesc IE 6 si in ultimul timp am inceput sa prind drag si de Firefox 1.0
Sus  
PunjabHaker

Data înscrierii: 10/Iul/2006

Trimis: Sâm Oct 14, 2006 11:28 pm    Titlul subiectului:  

firefox pt ca atunci cand vreau sa deschid mai multe pagini le deschid in tab`uri nu imi poluez window baru si mi se pare ca e mai rapid
Sus  
xtzy

Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost

Trimis: Sâm Oct 14, 2006 11:41 pm    Titlul subiectului:  

PunjabHaker a scris: firefox pt ca atunci cand vreau sa deschid mai multe pagini le deschid in tab`uri nu imi poluez window baru si mi se pare ca e mai rapid
Ce hecaăr esti tu :roll:
Ti se pare ca e mai rapid sau chiar e? Hotaraste-te!
Sus  
comandrei

Data înscrierii: 02/Noi/2006

Trimis: Sâm Noi 25, 2006 10:17 am    Titlul subiectului:  

Firefox rulz :lol:
Sus  
otzy_007

Data înscrierii: 27/Dec/2006
Locație: piatra neamt

Trimis: Vin Dec 29, 2006 12:35 pm    Titlul subiectului:  

Opera pana la moarte 8)
rapid, skinuri foarte mishto, widgets(bine nu se compara cu extensiile de ff, dar e la inceput :wink: )
Sus  
Habas8

Data înscrierii: 01/Ian/2007

Trimis: Lun Ian 01, 2007 7:40 am    Titlul subiectului:  

superb! :) :)
http://cumoncelinedion.info/beastiality/52800
Sus  
freeboy

Data înscrierii: 04/Feb/2007
Locație: Caracal

Trimis: Mar Iun 19, 2007 5:17 pm    Titlul subiectului:  

eu fososeam mozilla firefox pana am avut o problema majora cu el ,de atunci folosesc OPERA
Sus  
cigraphics

Data înscrierii: 08/Iul/2006
Locație: Pitesti

Trimis: Mar Iun 19, 2007 9:25 pm    Titlul subiectului:  

Mozilla e cel mai bun nu am mai avut probleme cu virusii de cand l-am instalat adik de un an si ceva
Sus  
cigraphics

Data înscrierii: 08/Iul/2006
Locație: Pitesti

Trimis: Mar Iun 19, 2007 9:33 pm    Titlul subiectului:  

Mozilla e cel mai bun nu am mai avut probleme cu virusii de cand l-am instalat adik de un an si ceva
Sus  
MaTr3o

Data înscrierii: 04/Iul/2007

Trimis: Joi Iul 05, 2007 12:34 am    Titlul subiectului:  

Firefox, cel mai bun, cel mai usor, cel mai sigur...... mai mult nu imi doresc de la un browser
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Browsere Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următoare
Pagina 6 din 8