| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Lun Iul 04, 2005 7:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pana la urma care va fi domeniul ? |
|
| Sus |
|
dragon tech
Data înscrierii: 31/Mai/2005
Locație: Cluj-Napoca
|
| Trimis: Lun Iul 04, 2005 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pirahna a scris: pana la urma care va fi domeniul ?
pana la urma a ramas webconf.ro |
|
| Sus |
|
amazing_andr3
Data înscrierii: 04/Mar/2005
Locație: Pitesti
|
| Trimis: Mar Iul 12, 2005 7:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, ma bag si eu. Daca pot sa ajut cu ceva... cu cea mai mare placere. Cine e sef?
Cu locatia, zic ca nu se poate in alta parte decat in Bucuresti. Daca vine cineva din strainatate, ce face, ia autobuzul dupaia? Plus ca majoritatea participantilor sunt din bucuresti. |
|
| Sus |
|
dragon tech
Data înscrierii: 31/Mai/2005
Locație: Cluj-Napoca
|
| Trimis: Mar Iul 12, 2005 8:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu mare placere primim ajutorul. nu e nimeni sef, deocamdata am inceput eu si ExcalIbvr sa ne ocupam de anumite aspecte, site, posibile locatii, ... asa ca te rugam sa ne contactezi pe PM pe oricare din noi pentru mai multe detalii si colaborare.
cu locatia discutia este inca deschisa, deocamdata doar in cluj avem conditii de organizare, dar asteptam propuneri incontinuare. cat despre deplasare din fericire sunt aeroporturi internationale si in alte orase nu doar in Bucuresti :D , iar deocamdata cei mai multi care s-au aratat interesati sa participe sunt din provincie |
|
| Sus |
|
oriceon
Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta
|
| Trimis: Mie Iul 13, 2005 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari pentru agitatia pe care o provocati si pentru ca va dati interesul :wink:
Eu sunt dispus sa vin oriunde.. pentru mine nu conteaza locatia....
Astept cu nerabdare ca din acest topic.. sa iasa chiar o conferintza :wink:
Succes si astept/asteptam.... |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Mie Iul 13, 2005 8:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
amazing_andr3, sa fim seriosi... ai iesit vreodata din Bucuresti? :P Nu de-alta, dar capitala nu e singurul oras mare din tara. Stiu ca majoritatea membrilor de pe forum sunt din Bucuresti, dar trebuie tinut cont ca exista membri din aproape toate judetele tarii, de aceea se impune o locatie cat mai centrala.
dragon tech poate rezolva totul la Cluj, totusi, am votat Brasovul sau imprejurimi. As vrea sa fie un hotel/vila sau ceva, unde sa stam la aer curat vreo 2-3 zile.
In final, subscriu la ce-a scris oriceon: pentru conferinta asta as merge oriunde, indiferent de locatie. Deci, daca vor exista propuneri concrete de Bucuresti, va fi Bucuresti. |
|
| Sus |
|
danger
Data înscrierii: 01/Noi/2003
Locație: Tg Mures
|
| Trimis: Joi Iul 14, 2005 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Excelenta idee,
din cate am inteles locatia nu este stabilita, dar oricare ar fi ea, eu voi participa cu siguranta ! Astept noutati si daca pot ajuta cu ceva pot fi contactat pe YM danger2oo2.
Numai bine,
Bogdan. |
|
| Sus |
|
sponge001
Data înscrierii: 06/Mar/2005
|
| Trimis: Vin Iul 15, 2005 3:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna la toti
O sami pun si eu o parere pe aici
Sunt originar din Republica Moldova si este foarte interesanta ideea unei conferinte, faza e ca la noi si nu numai dar in mai multe tari din CSI sa facut de curind o astfel de intrunire a programatorilor PHP (normal in fiecare tara aparte). Nu vreau sa ma exprim ca a fost un esec total dar asta a fost la capitolul organizare '0'.
Concluzia ar fi daca va decideti so faceti organizati pina la cele mai mici detalii indiferent de locatie si alte chestii oricum cei interesati o sa vina.
Sper ca aici pe forum voi gasi informatia necesara evenimentului dat si sper sa gasesc toate raspunsurile la intrebari ca sa ma pot decide de a veni in Romania.
Toate cele bune. |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
|
| Trimis: Vin Iul 15, 2005 4:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumim pentru informatii. Da, avem de gand sa ne ingrijim de cele mai mici detalii, de aceea nu ne vom grabi cu organizarea conferintei. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mar Iul 26, 2005 4:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
s-a asternut linistea ...
:D |
|
| Sus |
|
johnutz
Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură
|
| Trimis: Joi Iul 28, 2005 1:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Pirahna a scris: s-a asternut linistea ...
:D
Si nu dati vina pe mine, ca eu v-am zis parerea mea :!: |
|
| Sus |
|
redcom
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: iasi
|
| Trimis: Sâm Aug 06, 2005 12:40 am Titlul subiectului: o idee |
|
|
o parere....
dar ce ar fi daca am face-o online?
adica ... videoconferinta
nu o sa mai fie probleme cu locul desfasurarii.
se poate face un orar cu ore bine stabilite, subiecte etc
si dupa ce s-a terminat sesiunea de comunicari un chat este disponibil eventual niste coduri intrabari si raspunsuri pina la urmatoarea sesiune.
asa s-ar putea lungi pe o perioada mai mare, ar ramane live-ul undeva pentru download... etc
just a sleeping .... |
|
| Sus |
|
strategy
Data înscrierii: 19/Noi/2004
|
| Trimis: Sâm Aug 06, 2005 10:00 am Titlul subiectului: |
|
|
suna plictisitor..
altcumva ii cand ii live .. videoconferinte putem face zilnic daca ne tine |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Aug 08, 2005 7:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea este ca trebuie implicate si cateva firme, banii necesari pentru o asemenea conferinta nu sunt putini, cine are relatii poate sa ajute, nu stiu cati dintre voi au fost la conferintele tinute de Intel si MS, dar costa o groaza de bani pentru a putea organiza asa ceva in cele mai mici detalii. Probabil ca daca s-ar aduna 2-3 firme mai mari si ar organiza pe langa php si alte conferinte de profil ar venii si mai multa lume (cine a fost la WTC in Buc, stie ca de obicei conferintele de genul asta se fac impreuna cu partenerii, fiecare are o anumita agenda si un anumit timp sa isi expuna agenda, in restul timpului stabilinduse noi oportunitati de afaceri si intalniri)
Deci ideea este sa cautam firme interesate sa suporte aceste costuri, contra diverse beneficii... |
|
| Sus |
|
strategy
Data înscrierii: 19/Noi/2004
|
| Trimis: Mie Sep 14, 2005 12:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ceva noutati? .. ne mai tineti la curent? |
|