Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Intrebare despre useri
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Tudy

Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania

Trimis: Sâm Iun 11, 2005 8:25 am    Titlul subiectului: Intrebare despre useri  

Am o intrebare :

Daca iti faci un cont pe forumul asta (user), poti folosi acelasi id si parola si la comunitatea phpromania.net ?
Deci, este acelasi ? Se creeaza automat si pentru forum si pentru restul site-ului ?

Nu de alta, dar daca sunt logat pe forum si trec direct la comunitate, sa zicem, nu mai sunt logat, iar cand vin inapoi pe forum ma logheaza automat.

Multumesc,
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Sâm Iun 11, 2005 12:47 pm    Titlul subiectului:  

as testa dar nu imi mai stiu parola ...
(cookie-urile astea ...)

logic ar trebui sa fie doar un tabel cu useri , si pentru forum si pentru restul ...
Sus  
oriceon

Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta

Trimis: Sâm Iun 11, 2005 1:39 pm    Titlul subiectului:  

Va contrazic si va spun ca sunt 2 lucruri diferite din pacate. Sper ca in viitorul foarte apropiat sa se schimbe aceasta politica.. si din moment ce te-ai inscris pe forum.. automat sa fii si pe site sau invers.

Va spun asta din proprie experienta.. m-am inregistrat cu acelasi username si pentru forum si pentru comunitate etc.. (pt comunitate trebuie sa astepti 24 ore maxim pentru validare de catre admini).

8)
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Iun 12, 2005 1:16 am    Titlul subiectului:  

aham ...

atunci sa scriem un e-mail administratorului sa "rezolve" aceasta mica problemutza ca sa fim toti fericiti ... :P

(cum erau scrisorile alea oficiale
"Draga domnule adminstrator .....")
Sus  
cristi

Data înscrierii: 26/Mai/2002
Locație: Timisoara

Trimis: Dum Iun 12, 2005 6:30 pm    Titlul subiectului:  

Acest lucru se doreste.
In noua versiunea a site-ului s-au mai modificat unele lucruri. Vedeti:
http://www.phpromania.net/index2.php?topic=inscriere
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Pagina 1 din 1