| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
oiganSTUDIOS
Data înscrierii: 22/Oct/2004
|
| Trimis: Lun Iun 27, 2005 12:22 am Titlul subiectului: |
|
|
E, hai , acuma nu te supara si tu , asa din prima... mai stai sa ma mai iau de tine .. :) glumeam...
Pai probabil m-am "basicat" pentru ca am si eu un astfel de sistem (de publicitate, nu de frauda) si ma gandesc la faptul ca si pe mine "ma fac baietii" .. :)
Pai de putut se poate... de ce sa nu se poata ?! Parerea mea, si probabil majoritatea ar fi de acord, este ca cel putin pe internet, orice este posibil.... dar orice ! Asa ca, cateva clickuri la un amarat de banner, chiar nu se pune problema... Si daca face cineva un sistem 100% sigur fac pariu ca in max 2 zile se gaseste ac de cojocu' lui...
Nu stiu, sfatu' meu este sa mergi pe partea corecta, caci te vor prinde... dar faci cum crezi ca e mai bine pt tine...
Ciao.. |
|
| Sus |
|
whooper
Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON
|
| Trimis: Lun Iun 27, 2005 12:55 am Titlul subiectului: |
|
|
oiganSTUDIOS a scris: whooper
Daca te superi poti face si acest lucru.. Doar ca, revin: Se fac verificari si se vede de unde, de ce, cand, pt ce, pt cine, incotro, etc.... Intelegi ? Noi nu avem cum sa te impiedicam pe tine sa faci ce vrei, in schimb putem sa verificam ... ceea ce se si intampla...
Ideea e ca-l fac si fara sa ma supar. Nu de mult, am avut de facut o aplicatie pentru cineva care dorea sa includa ceva reclame adsense/neogen prin pagini. Eu am luat niste cod existent, l-am modificat un pic sa corespunda designului si am lansat un script care imi masoara viteza de incarcare in mod repetat .. observand cum variaza ea functie de reclamele care apar in pagina. Si firmele de publicitate trebuie testate daca pot oferi X bannere pe minut inainte sa fie utilizate de diversi webmasteri. Iar eu nu-mi fac cont la toate, pentru a putea testa pagini 3rd party.
O idee ar fi sa gasesc undeva o varianta de test, cu care sa nu deranjez pe nimeni, dar daca n-am .. fac si eu ce pot. :) |
|
| Sus |
|
phpweb
Data înscrierii: 29/Mar/2005
|
| Trimis: Lun Iun 27, 2005 7:41 am Titlul subiectului: |
|
|
dragosx a scris: Nu stiu de unde reactia asta?
Eu nu vreau nici sa ma laud, nici sa fraudez.
Vreau doar sa arat ca "se poate". :roll:
Am facut un experiment pt a-mi demonstra mie insusi ca se poate si apoi sa le arat si altora cam cat de stabile sunt serviciile informatice romanesti.
Numa' bine si pace frate ! :mrgreen:
Se poate numai ca daca sunt prea multe click-uri de pe acelasi IP intr-un interval prea scurt de timp chiar daca reclamele sunt diferite, cei de la neogen nu te contorizeaza. O spun pentru cav m-a mancat si pe mine mana si am dat refresh si click pana am epuizat toate reclamele. Ei bine din peste 20 de click-uri nu mi-au luat in consideratie decat 2-3. Intrebarea este daca pe partea cealalta au punctat ? Ar fi rusinos sa incaseze bani dar sa nu te plateasca pe motivul acesta.
Am mai descoperit ca www.adbanner.ro poate fi pacalit foarte usor : poti sa-ti asiguri zeci de mii de afisari pe zi doar executand un simplu script. |
|
| Sus |
|
phpweb
|
| Trimis: Lun Iun 27, 2005 9:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Bug #5 : Inscrie-te pentru a doua oara cu aceasi adresa de e-mail. Indiferent ce alegi vei primi un e-mail prin care sa-ti confirmi contul. Surpriza apare abia atunci cand incerci sa intri intr-unul din cele doua conturi care difera numai prin ID. Nu o sa reusesti nici mort pentru ca ti se spune ca este e-mail sau parola gresite. Nimic mai FALS : realitatea este ca sunt 2 inregistrari similare in baza de date si cu scriptul testeaza tocmai acest lucru ca sa-ti permita accesul la cont si nu vei pupa niciodata acces la contul tau.
Ideal ar fi sa se verifice ceea ce se introduce cu ceea ce exista in baza de date (cel putin eu asa procedez cu toate ca ma consider un incepator in ale programarii web).
Dupa atatea buguletze poate merit o recompensa ! |
|
| Sus |
|
oiganSTUDIOS
|
| Trimis: Lun Iun 27, 2005 10:11 am Titlul subiectului: |
|
|
| Da, am primit un mail de la un utilizator cu aceeasi problema... Le indreptam... Da, meriti, te intereseaza reclama in sistem... ? :) |
|
| Sus |
|
phpweb
|
| Trimis: Lun Iun 27, 2005 10:20 am Titlul subiectului: |
|
|
oiganSTUDIOS a scris: Da, am primit un mail de la un utilizator cu aceeasi problema... Le indreptam... Da, meriti, te intereseaza reclama in sistem... ? :)
Pe cine nu ar interesa reclama ? Dar sincer imi blace ideea de beta-tester voluntar. Nu stii niciodata cand ai nevoie de ajutor si atunci vreau sa cred ca exista useri ai acestui forum care ma pot ajuta. |
|
| Sus |
|
oiganSTUDIOS
|
| Trimis: Lun Iun 27, 2005 11:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si stii care e problema ? adica nu e problema, ma bucur ca "te-am gasit" ... Problema e ca nu gasesti astfel de testeri, care sa nu cunoasca aplicatia si sa vada si din alt punct de vedere decat cel care a realizat-o, sau cel putin eu nu am gasit...
Asa ca, daca pot sa te ajut si eu cu ceva (reclama, teste) nu ezita sa imi ceri.. o voi face cu placere...
Am rezolvat si Bug#4 ... Urmeaza 5... :)
si apropos, multumesc ! (in sfarsit mi-am dat seama ca nu ti-am multumit inca) BR RC :wink:
Gata, s-a facut si cinciu' ... Sa nu imi spui ca ai mai gasit vreo unu'... 8O |
|
| Sus |
|
phpweb
|
| Trimis: Mar Iun 28, 2005 7:57 am Titlul subiectului: |
|
|
| Am vorbit cu cei de la NEOGEN (si lor le-am gasit tot felul de buguletze) si mi-au confirmat o banuiala mai veche : numarul de click-uri de pe acelasi IP, chiar daca este vorba despre bannere diferite, este de maxim 3. Asa ca cei care vor sa fenteze sistemul cu refresh sau alte chestiuni se chinuie degeaba. Oricum din punctul meu de vedere nu mi se pare corect ca atat timp cat dau click pe 20 de banere diferite chiar daca in interval de cateva minute sa nu mi se puncteze. Cat priveste daca aceste click-uri se puncteaza la partea de client nimeni nu sufla o vorba. este interesat de aflat. |
|
| Sus |
|
phpweb
|
| Trimis: Mar Iun 28, 2005 8:01 am Titlul subiectului: |
|
|
oiganSTUDIOS a scris: Si stii care e problema ? adica nu e problema, ma bucur ca "te-am gasit" ... Problema e ca nu gasesti astfel de testeri, care sa nu cunoasca aplicatia si sa vada si din alt punct de vedere decat cel care a realizat-o, sau cel putin eu nu am gasit...
Asa ca, daca pot sa te ajut si eu cu ceva (reclama, teste) nu ezita sa imi ceri.. o voi face cu placere...
Am rezolvat si Bug#4 ... Urmeaza 5... :)
si apropos, multumesc ! (in sfarsit mi-am dat seama ca nu ti-am multumit inca) BR RC :wink:
Gata, s-a facut si cinciu' ... Sa nu imi spui ca ai mai gasit vreo unu'... 8O
M-ai ajuta daca ti-as face concurenta ? Cum am mai spus-o eu am niste idei despre un sistem de tip "plata pe rezultate" dar nu am resursele necesare pentru a o duce la indeplinire. Si cand zic resurse ma refer la banda si la traficul inclus indiferent ca e un server de gazduire gratuit sau platit (pentru acesta din urma nu-mi permit costurile unui start-up).
Oricum ar fi interesant de discutat despre un sistem de promovare cat mai eficient si care sa multumeasca pe cat mai multi. |
|
| Sus |
|
phpweb
|
| Trimis: Mar Iun 28, 2005 8:03 am Titlul subiectului: |
|
|
| Imi pare rau sa o spun dar BUG #5 inca exista :( |
|
| Sus |
|
phpweb
|
| Trimis: Mar Iun 28, 2005 8:09 am Titlul subiectului: |
|
|
phpweb a scris: Imi pare rau sa o spun dar BUG #5 inca exista :(
Scuze ! Intr-adevar s-a remediat ! M-am pripit cu concluziile inainte de a face toate verificarile. |
|
| Sus |
|
phpweb
|
| Trimis: Mar Iun 28, 2005 8:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| Si totusi cred ca mai este o hiba legata de bug #4: la cautarea dupa cuvinte cheie nu mai apare ca link sponsorizat. Daca e setat ca asta sa se intample numai dupa efectuarea platii atunci nu mai este o problema. Dar in acest caz ce se intampla cu cele 100 click-uri oferite ca bonus ? |
|
| Sus |
|
oiganSTUDIOS
|
| Trimis: Mar Iun 28, 2005 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai cele 100 de clickuri se dau bonus pt o campanie demarata... deci ca sa o demarezi, tre sa platesti.. si dupa ce faci plata pt x clickuri mai primesti inca 100 in + ...
Si, da, te ajut... in primul rand am putea sa fim parteneri, nu concurenti.. Sau daca nu e loc de parteneriat , te pot ajuta cum m-ai ajutat si tu pe mine.. tester.. Personal as fi mai interesat de colaborare... mai gandeste-te... eventual vb pe privat.. ciao |
|
| Sus |
|
phpweb
|
| Trimis: Lun Iul 04, 2005 8:36 am Titlul subiectului: |
|
|
| Vezi ca ai o problema cu afisarea reclamelor : nu se mai afiseaza nimic ! |
|
| Sus |