Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Campanii Plata-pe-Click
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
oiganSTUDIOS

Data înscrierii: 22/Oct/2004

Trimis: Joi Iun 16, 2005 9:29 am    Titlul subiectului:  

Este alegerea ta.. Intre timp am rezolvat problema si vroiam sa stiu daca e ok...
Sus  
phpweb

Data înscrierii: 29/Mar/2005

Trimis: Mie Iun 22, 2005 8:07 am    Titlul subiectului:  

Si mai e si un buguletz ! Vrei sa-l afli ?
Sus  
phpweb

Trimis: Mie Iun 22, 2005 8:18 am    Titlul subiectului:  

Ooops ! Chiar doua ! Le spunem sau le speculam :)
Sus  
oiganSTUDIOS

Trimis: Mie Iun 22, 2005 3:41 pm    Titlul subiectului:  

Cum am mai spus ... alegerea e a ta. Normal ca as dori sa le stiu ca sa le putem remedia, insa daca nu vrei sa spui asta e.
Sus  
phpweb

Trimis: Joi Iun 23, 2005 9:23 am    Titlul subiectului:  

Buguletz numarul UNU :

- codul murfi de publisher functioneaza si independent de site-ul care este inregistrat;
- sa exemplific : daca este vorba despre codul site-ului www.murfi.com, codul va functiona si daca este inserat in site-ul www.trafic.ro; click_urile date pe afisarile din www.trafic.ro sunt inregistrate si nu mi se pare normal (gandeste-te ca cineva ar putea folosi codul, drept un cod de parteneriat; imagineaza-ti ca acel cineva ar fi murfi.com si vezi ce-ar iesi);

Buguletzul numarul DOI :

- capitolul anti-frauda este aproape inexistent : am descoperit ca poti da click pe acelasi link la intervale scurte de timp si sunt contorizate desi este vorba despre acelasi IP (e posibil ca "de vina" sa fie browser-ul care nu accepta cookies);

Buguletzul numarul TREI :

- se testeaza :)
- ideea e ca ar putea fi inserat o parte din cod in campurile corespunzatoare de la o retea de banner exchange;
- daca merge iti poti imagina rezultatul;

BEST regards !
Sus  
oiganSTUDIOS

Trimis: Joi Iun 23, 2005 11:50 am    Titlul subiectului:  

Bug #1
Intr-adevar, codul generat pt un site se poate insera si pe alt site. Insa exista loguri si se fac verificari. Acele clickuri intra automat la frauda si contul respectiv se inchide fara drept de apel.

Bug #2
Se poate da click pe acelasi link (banner) si de 30 de ori / secunda daca vrei... Ideea e ca sistemul e facut sa accepte maxim 4 clickuri de la acelasi IP/aceeasi reclama/zi ... Odata ajuns la 4 clickuri se declanseaza iar "alarma" de frauda si utilizatorul (publisherul respectiv) se va trezi cu contul suspendat ... Nu folosim cookies, deci nu are nici o legatura browserul daca accepta sau nu cookies...

Bug #3
la fel ca si la Bug #1 ... Se poate face orice cu codul generat pt un site... Ideea e ca se "vede" ... Si iar te trezesti cu contul suspendat...

Ce am incercat aici nu este o "demontare" a observatilor tale, ci explicatii clare ale unor lucruri pe care le stiam deja.. Si nu le consideram bug-uri...

Ideea principala este sa NU se incerce fraudarea pentru ca, chiar daca azi "ai dat" 20 de clickuri si vezi ca s-au contorizat, poti fi sigur ca in curand te vei trezi cu contul suspendat si cu banii pierduti... Totul cu explicatii si dovezi, ca sa nu fim acuzati ca incercam sa ne "scoatem" cand vine vorba de plata publisherilor...

Si tin sa spun ca avem deja cateva cazuri.. de incercare de frauda. Ca de... asa e romanu' ... pana nu incearca el vreo "jmecherie", o scamatorie, parca nu e bine...

Dar... noi sa fim sanatosi! Numai bine..
Sus  
phpweb

Trimis: Joi Iun 23, 2005 1:06 pm    Titlul subiectului:  

Bug #4 :

- dupa perioada de evaluare de 7 zile, cautarea dupa un anumit cuvant cheie, afiseaza link-ul sponsorizat chiar daca a trecut perioada de gratie;
- sa nu-mi spuneti ca si despre asta stiati ca ma oftic :(
Sus  
phpweb

Trimis: Joi Iun 23, 2005 1:07 pm    Titlul subiectului:  

cred ca bug#1 poate fi corectat daca se verifica unde se afiseaza codul; neogen parca au asa ceva;
Sus  
whooper

Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON

Trimis: Joi Iun 23, 2005 5:10 pm    Titlul subiectului:  

ok, deci daca ma supar pe cineva, ii vizitez site-ul, extrag codul cu pricina si-l apelez la mine intr-un HTML local. Ala saracu nu mai vede nici nu mai respira.
Sus  
phpweb

Trimis: Vin Iun 24, 2005 5:15 am    Titlul subiectului:  

whooper a scris: ok, deci daca ma supar pe cineva, ii vizitez site-ul, extrag codul cu pricina si-l apelez la mine intr-un HTML local. Ala saracu nu mai vede nici nu mai respira.

Credeam ca numai eu sunt "idiot" (om cu idei) dar descopar ca altii sunt mai idioti ca mine. Pai in acest caz administratorii acestei retele de publicitate ar trebui sa ia masuri caci mie personal nu mi-ar conveni sa fiu pus pe tusha in felul acesta.
Sus  
oiganSTUDIOS

Trimis: Vin Iun 24, 2005 9:17 am    Titlul subiectului:  

Bug #4. Nu, nu stiam ... :) O sa il indreptam... Multzam...

whooper
Daca te superi poti face si acest lucru.. Doar ca, revin: Se fac verificari si se vede de unde, de ce, cand, pt ce, pt cine, incotro, etc.... Intelegi ? Noi nu avem cum sa te impiedicam pe tine sa faci ce vrei, in schimb putem sa verificam ... ceea ce se si intampla...

phpweb Stai linistist, ca nu se pune pe tusha asa ... "ca ala piatza"... :) Vedem si noi niste loguri si putem judeca daca a fost "tzeapa", sau daca cineva te "lucreaza"... 8O
Sus  
phpweb

Trimis: Vin Iun 24, 2005 10:51 am    Titlul subiectului:  

este o chestiune care nu-mi place : site-uri aleatoare inseamna numai litera A ?
Sus  
dragosx

Data înscrierii: 24/Iun/2005
Locație: pitesti

Trimis: Vin Iun 24, 2005 10:27 pm    Titlul subiectului:  

Salut lume!

De curand mi-am pus si eu pe sit reclama de la neogen asociati.
Ideea este ca rata de click este de stul de mica si m-am gandit sa creez un sistem care sa ma voteze automat.

Am facut o pagina care se auto refresheaza la 30 de secunde si imi deschide in mod random anumite reclame din sistemul neogen in contul meu....ce spuneti?...... :lol: asa ca la fiecare 30 de secunde imi intra in cont cate 2 centi :wink:
Daca sunteti interesati, postati-va pe forumul acesta mesajele :D
Sus  
oiganSTUDIOS

Trimis: Sâm Iun 25, 2005 3:18 pm    Titlul subiectului:  

Bravo "dragosx" , mama ce ai facut tu !!! Misto... Stai linistit ca te prind baietii...

phpweb Vezi ? Uite.. nu e romanu' roman pana nu face el o "jmecherie" ... Exagerez acum, dar d'asta merge tara prost...
Referitor la observatia ta, EGZISTA O IECSPLICATIE: Avand in vedere ca noua versiune a motorului nu are mai mult de 1 luna, si ca noua versiune foloseste un crawler, se executa indexarea automata a linkurilor... Ideea e ca se face in ordine alfabetica... Si pana acum, s-au indexat de abia siteurile cu "a" :) Probabil ar trebui pus sa spidereasca random... cel putin acum, pana parcurge toate linkurile, nu ?
Sus  
dragosx

Data înscrierii: 24/Iun/2005
Locație: pitesti

Trimis: Dum Iun 26, 2005 2:25 pm    Titlul subiectului:  

Nu stiu de unde reactia asta?
Eu nu vreau nici sa ma laud, nici sa fraudez.
Vreau doar sa arat ca "se poate". :roll:
Am facut un experiment pt a-mi demonstra mie insusi ca se poate si apoi sa le arat si altora cam cat de stabile sunt serviciile informatice romanesti.
Numa' bine si pace frate ! :mrgreen:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 2 din 4