Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Campanii Plata-pe-Click
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
oiganSTUDIOS

Data înscrierii: 22/Oct/2004

Trimis: Dum Iun 12, 2005 5:48 pm    Titlul subiectului: Campanii Plata-pe-Click  

Salutare tuturor,
de curand am lansat Murfi's Ads. Acesta este serviciul de promovare online prin Plata-Pe-Click de la murfi.com. Fara a avea pretentia ca este primul sau mai bun decat concurenta (de ex. neogen) dorim sa il prezentam aici.

Va puteti inscrie in doua moduri: PUBLISHERI sau ADVERTISERI.

Cei mai multi dintre voi stiti ce inseamna asta, iar pt cei care nu stiu o sa spun in cateva cuvinte:

PUBLISHERII afiseaza in spatiul lor publicitar disponibil un banner oferit de Murfi's Ads, banner ce afiseaza reclama in mod text a ADVERTISERILOR.

Deci, ca PUBLISHER faci bani din spatiul de reclama disponibil pe siteul tau, si ca ADVERTISER iti promovezi produsele, serviciile sau siteul tau.

Murfi's Ads este in stadiu BETA, si am aprecia orice parere sau idee care sa il faca mai bun.

Va multumesc si daca sunteti interesati va asteptam pe http://ads.murfi.com
Sus  
phpweb

Data înscrierii: 29/Mar/2005

Trimis: Lun Iun 13, 2005 10:05 am    Titlul subiectului:  

Si care ar fi diferenta intre neogen si murfi ? Eu daca am un site si doresc mai sa-l promovez platesc mai mult sau mai putin decat la neogen ? Pot fi transferate creditele de la cel care ofera spatiu la cel care inschiriaza spatiu daca este vorba despre acelasi site ?

Eu ma gandesc la un sistem mai tampit, dar n-am timp de el si nici resurse : plata per IP. Ce spuneti ?
Sus  
oiganSTUDIOS

Trimis: Lun Iun 13, 2005 12:10 pm    Titlul subiectului:  

1 - Diferentele... sunt cateva ... :) in primul rand neogen e neogen iar murfi e murfi. :)
Bannerul murfi este flash dinamic, iar bannerul neogen este javascript parca...

2 - Da, creditele castigate ca PUBLISHER pot fi folosite in contul de ADVERTISER

3 - Comparatia de pret intre ei si noi ... preturile sunt cam la fel, poate foarte mici diferente. Diferenta este la PUBLISHERI, in sensul ca la murfi se catiga mai bine.

4 - Plata/IP ... da ... asta ca sa impiedici frauda de clickuri ... Ei bine murfi se foloseste si de aceast lucru .. cred ca si la neogen e la fel ...

Cum am mai spus... sistemul este la inceput, admit si existenta unor buguri, totul e posibil... insa... merita o sansa zic eu..
Sus  
redcom

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: iasi

Trimis: Lun Iun 13, 2005 1:00 pm    Titlul subiectului:  

desigur daca si adresa ar functiona ar fi minunat sa ne dam cu parerea eventual un bug hunting.
Sus  
oiganSTUDIOS

Trimis: Lun Iun 13, 2005 3:33 pm    Titlul subiectului:  

Nu functiona ? e... o fi fost teava prea plina.. :) Mai incerca..
Sus  
redcom

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: iasi

Trimis: Lun Iun 13, 2005 3:47 pm    Titlul subiectului:  

din pacate pe ff la mine ( nu folosesc altceva), am dat click pe http://ads.murfi.com si mi se returneaza: http://ads.murfi.com could not be found.
Sus  
oiganSTUDIOS

Trimis: Lun Iun 13, 2005 6:39 pm    Titlul subiectului:  

Nu stiu ce sa zic, e ciudat ... si eu tot FF folosesc si nu este nici o problema... Chiar am verificat si nu a cazut serveru... E foarte ciudat...
Sus  
johnutz

Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură

Trimis: Lun Iun 13, 2005 7:11 pm    Titlul subiectului:  

De la mine acum vad Citat: Cannot connect to database, check if username, password and host are correct.
Dar in urma cu vreo ora mergea. Tot pe ff.
Sus  
oiganSTUDIOS

Trimis: Mar Iun 14, 2005 12:33 am    Titlul subiectului:  

Da, corect ... se pare ca azi au fost niste probleme la server... sper sa nu se mai repete :cry:
Sus  
phpweb

Trimis: Mar Iun 14, 2005 6:31 am    Titlul subiectului:  

M-am inregistrat si ca PUBLISHER si ca ADVISER si care credeti ca a fost surpriza ? Pe propriul site imi apare propria reclama :) Mai este inca de lucru baieti. Si am mai sesizat o chestiune : 0.5 euro centi este egal cu 1 euro impartit la 200 care inseamna cam 180 de lei ori la un click mie mi-a aparut 1.900 lei. Atentie !!!
Sus  
oiganSTUDIOS

Trimis: Mar Iun 14, 2005 2:17 pm    Titlul subiectului:  

Ok.. notat ... modificam ... Neeext ?!
Sus  
phpweb

Trimis: Mie Iun 15, 2005 10:45 am    Titlul subiectului:  

vorbe, numai vorbe : problema cu "imi fac mie insumi" reclama a ramas
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mie Iun 15, 2005 1:55 pm    Titlul subiectului:  

si nu-ti convine ? :roll:
Sus  
oiganSTUDIOS

Trimis: Mie Iun 15, 2005 7:56 pm    Titlul subiectului:  

Hei, am spus "modificam" nu "modificat" !!! Deci, rabdare ... o sa se rezolve...

Multzam pt intelegere
Sus  
phpweb

Trimis: Joi Iun 16, 2005 7:30 am    Titlul subiectului:  

intre timp am renuntat :) initiativa este laudabila dar cat timp este in faza BETA ma abtin :)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 1 din 4