Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

XMLHttpRequest poll
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Dezvoltare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Vin Apr 08, 2005 9:58 am    Titlul subiectului: XMLHttpRequest poll  

Deoarece multi dintre noi vom folosi tot mai mult tehnologia XMLHttpRequest, propun introducerea unei noi categorii pe forum, dedicata acestui subiect.
IMO, cel mai potrivit loc pentru asta este sectiunea Web...

Spor la codat! 8)
Sus  
aurelian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Sâm Apr 09, 2005 9:57 am    Titlul subiectului:  

Well, am votat nu.
Structura din acest moment este ok, asa s-ar creea un nou forum care ar duce lipsa de posturi (vezi cazul php-gtk de acum un an).
PHP Avansat e ok ptr. posturi legate de xmlhttprequest.
Poate mai bine un thread stiky cu niste linkuri catre resurse si poate un mic exemplu ar fi de ajuns.
Parerea mea.
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Sâm Apr 09, 2005 10:24 am    Titlul subiectului:  

Ai dreptate, exista posibilitatea sa fie un forum cu prea putine posturi. Bineinteles, e posibil ca totusi sa nu fie asa.

Crezi ca merge in PHP Avansat? E vorba de un ghiveci de PHP/JavaScript/XML (nu neaparat XML) care depaseste sfera lui PHP Avansat. Poate doar Avansat ar merge :wink: .

To be continued...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Dezvoltare
Pagina 1 din 1