| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
yokozona
Data înscrierii: 12/Mai/2005
Locație: Turnul Chindiei
|
| Trimis: Joi Iun 02, 2005 11:52 am Titlul subiectului: Daca decriptezi MD5 cum il pui in pagina web ! |
|
|
| Cum rulezi scripul tau de decriptare in pagina unde vrei sa spargi o parola? |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Joi Iun 02, 2005 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Uf.... |
|
| Sus |
|
beeuser
Data înscrierii: 20/Mai/2004
|
| Trimis: Joi Iun 02, 2005 7:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
8O
Mai greu decriptezi md5.... |
|
| Sus |
|
eadrian
Data înscrierii: 08/Iun/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Iun 08, 2005 3:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
8O ...........
:roll: MD5 nu se poate decripta ..decit daca a vrun super computer NSA ...
si citeva zile bune de asteptat.. :roll:
:wink: .. |
|
| Sus |
|
NDC
Data înscrierii: 19/Feb/2005
|
| Trimis: Joi Iun 09, 2005 12:36 am Titlul subiectului: Re: Daca decriptezi MD5 cum il pui in pagina web ! |
|
|
yokozona a scris: Cum rulezi scripul tau de decriptare in pagina unde vrei sa spargi o parola?
Faci copy la script si paste in Frontpage. Faci upload, chemi vizitatorii si ii pui sa astepte. Pui un META REFRESH de 3 * 365 * 24 * 60 * 60 ca sa ii anunti dupa 3 ani pe aia mai rabdatori ca MD5 de fapt nu se decripteaza, pentru ca de fapt el nu cripteaza nik ci doar scoate o amprenta a continutului. |
|
| Sus |
|
johnny
Data înscrierii: 31/Iul/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Sâm Iun 11, 2005 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu daca ati mai consultat si restul forumului, dar au mai fost cel putin 3 threaduri legate de md5 in care in unele posturi se mentiona clar ca
MD5 NU ESTE UN ALGORITM DE CRIPTARE.
=> nu poate fi decriptat!
metodele pentru a gasi cuvantul original se refera la brute force (toate combinatiile posibile, sau pe baza de dictionar).
intr-un sistem de parole bazat pe md5, validarea unei parole se face prin compararea hashurilor.... (adica md5('parola_input')==$parola_db ).....
Un motor cu o baza de date cu hash-uri:
http://md5.rednoize.com/ |
|
| Sus |
|
NDC
Data înscrierii: 19/Feb/2005
|
| Trimis: Sâm Iun 11, 2005 5:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Asta am zis si eu, dar pe intelesul lui... nu merita sa incercam sa-i explicam cum sta treaba, ca nu are ce sa priceapa. |
|
| Sus |
|
oriceon
Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta
|
| Trimis: Joi Iun 23, 2005 11:42 pm Titlul subiectului: .. |
|
|
S-a mai discutat despre md5 decript
http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?p=14769 |
|
| Sus |
|
Zamolxe
Data înscrierii: 14/Ian/2003
Locație: Bucharest
|
| Trimis: Mie Iul 13, 2005 6:12 pm Titlul subiectului: re |
|
|
salut
se poate gasi o parola careia i s-a aplicat md5, dar depinde de mai multi factori. in ce charset se inscrie parola respectiva: [a-z] [A-Z] [0-9] [caractere ilegale], spatiu; si de lungime bineinteles
eu am incercat 2 metode prin mysql si prin fisiere txt. in ambele cazuri ai nevoie de cel putin 64 giga spatiu. parole de 5 caractere se pot sparge printr-o baza de date mysql in mai putin de 2 secunde (asta daca inainte de cautare faci o tabela cu cuvant si hash - printr-o clasa bruteforce). daca dai sa insereze in mysql combinatii de peste 6 caractere depasesti usor 1 miliard de inregistrari (depinde de calculator, si configuratii mysql,php).
in fisiere text e aceeasi chestiune, am incercat sa separ fisierele dupa prima litera a parolei: a.txt, aa.txt, ab.txt, .. 0.txt . spatiul de pe hdd ocupat este cam acelasi (ceva mai mic la la mysql), dar cautarea este cam grea.
tot ce depaseste 5 caractere, are nevoie de viteza de procesare mai mare. si aici intervin coliziunile pe care te poti baza sa ai timpi mult mai buni ca la un brute force obisnuit.
despre coliziuni mai tarziu :wink: |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|