Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Acest site a fost realizat de un programator de-al meu
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
macrosolution

Data înscrierii: 18/Ian/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Mai 30, 2005 9:07 pm    Titlul subiectului: Acest site a fost realizat de un programator de-al meu  

Acest site a fost realizat de un programator de-al meu, ce ziceti ? isi merita banii? Stiti ceva? o sa-l platesc in baza comentariilor voastre. Multumesc.

Web design site
Sus  
oriceon

Data înscrierii: 24/Dec/2004
Locație: Constanta

Trimis: Lun Mai 30, 2005 11:17 pm    Titlul subiectului:  

Pai ce fel de programator mai e si acela care accepta asa ceva.
Din moment ce te apuci sa faci un proiect, ai un pret stabilit.. de comun acord si nu influentabil in functie de ce zic unii sau altii.

Eu daca iti zic 1000 euro tu dai 1000 euro ? So nu sunt de acord cu chestii din astea si problema asta o lamuresti cu programatorul ;)

Have a nice night
Sus  
lostone

Data înscrierii: 03/Feb/2005
Locație: behind a firewall

Trimis: Mar Mai 31, 2005 6:05 am    Titlul subiectului:  

nice & clean.
si fiind un forum de programare, vezi aici.

strict dpdv grafic mie imi place, e kiar ok, fata de o groaza de alte situri copilaresti puse la review pe-aci. dar faza cu "il platesc in functie de comentariile voastre" e totusi, cam deplasata, really...
Sus  
uji21

Data înscrierii: 21/Mai/2004

Trimis: Mar Mai 31, 2005 7:17 am    Titlul subiectului:  

Sunt templateurile de pe http://www.monstertemplate.com/ ?
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004

Trimis: Mar Mai 31, 2005 8:54 am    Titlul subiectului:  

Programatorul si designerul ar trebui platiti indiferent de ce comenteaza lumea...
Eu realizez paginile de web exact asa cum vrea clientul, chiar daca mie nu imi place ceva sau daca nu arata bine...
In legatura cu siteul ma amuza ca orice costa 220 euro, indiferent ca e template sau un amarat de icon sau un logo... (asta nu e problema programatorului ci a clientului ca banuiesc ca el a vrut asa)
Sus  
jay

Data înscrierii: 24/Mai/2005

Trimis: Mar Mai 31, 2005 11:46 am    Titlul subiectului:  

sincer cred ca nu e corect sa platesti programatorul in functie de ce zic unii si altii... asta pentru ca mi se pare total aiurea sa judec eu (sau altii) ce a facut el la cerintele TALE. ca banuiesc ca tu i-ai spus ce si cum vrei... deci daca siteul nu este bun de nimic dar el a fost facut cum vrei tu programatorul are nota 10.

Oricum imi vine foarte greu sa cred ca te-ai inteles cu el sa il platesti dupa ce termina siteul fara sa fi stabilit o suma...

PS: templateurile sunt ale tale? daca cumpar de la tine un template cum imi garantezi ca nu vine x si imi spune ca e al lui si ca l-am furat? (chiar ma intereseaza asta)
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Mar Mai 31, 2005 12:37 pm    Titlul subiectului:  

Mai de graba as da pana la $70 de la templatemonster.com...
Sus  
punctweb

Data înscrierii: 24/Mar/2004

Trimis: Mar Mai 31, 2005 6:35 pm    Titlul subiectului: Re: Acest site a fost realizat de un programator de-al meu  

macrosolution a scris: Acest site a fost realizat de un programator de-al meu, ce ziceti ? (...)

Daca acest site a fost facut de un programator, atunci poate ca ar fi trebuit sa dam feedback la cum e scris codul si nu la cum arata layout-ul... Sau programatorul respectiv "si centreaza si da cu capul" ? 8O
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mar Mai 31, 2005 10:51 pm    Titlul subiectului:  

Citat: isi merita banii ?

nu stiu cati i-ai promis (si faza cu plata in functie de comentarii e deplasata rau cum zicea si alt membru mai sus) ...

Citat: atunci poate ca ar fi trebuit sa dam feedback la cum e scris codul

doar 21 de erori la validarea xhtml ... :)

anyway ... nu imi place pentru ca puteam sa-l fac si eu dpdv al programarii... :P
Sus  
johnny

Data înscrierii: 31/Iul/2004

Trimis: Mie Iun 01, 2005 12:03 am    Titlul subiectului:  

la ora 00:59 cica:
This Page Is Valid XHTML 1.0 Transitional!

Tip Of The Day:
Choose URIs wisely

avand in vedere ca are trafic.ro si statistici si nu mai stiu ce counter de statistici, probabil alea au cauzat erorile... Oricum codul html nu cred ca e competenta programatorului sa scrie cod valid xHTML, samd...
Citat:
anyway ... nu imi place pentru ca puteam sa-l fac si eu dpdv al programarii...

daca o luam asa: nici mie nu-mi place aproape nici un site de pe web ca puteam sa-l fac si eu... (cred ca am o opinie prea buna despre mine la ora asta...)
Sus  
whooper

Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON

Trimis: Mie Iun 01, 2005 4:47 am    Titlul subiectului:  

Mie imi place site-ul.

Pacat insa ca nu cumpar Template-uri. Mai ales cu poze. Mie imi placeau alea de la OSWD cu ceva vreme in urma. Intre timp am gasit si eu cateva DVD-uri cu chestii din astea free/pirat si tot nu caut in ele :)) poate d'aia fac site-uri pt intranet-uri ca acolo design-ul il am gata inainte sa incep lucrul. Deh, defect profesional.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1