Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Eliminare \n
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ovi2ut

Data înscrierii: 13/Sep/2002
Locație: Middle of Nowhere

Trimis: Vin Iun 27, 2003 2:43 pm    Titlul subiectului: Eliminare \n  

Am nevoie sa afisez prin intermediul JavaScript un text introdus in baza de date dintr-un textarea.

Problema este ca, daca se trece la linie noua in interiorul textului, in momentul in care se incarca pagina imi da eroare ca nu s-a incheiat stringul.

Deci, ce fac eu este sa generez, prin php, cod de javascript care sa permita afisarea unor informatii. Dar, daca cineva apasa ENTER in textarea, apare eroare de javascript.

Ce am eu nevoie este de o functie care sa elimine sfarsitul de linie din text.

Am incercat cu $str = str_replace("\n"," ",$str); da nu merge.

Are cineva vreo idee ?
Sus  
Constantin

Data înscrierii: 20/Sep/2002

Trimis: Vin Iun 27, 2003 3:06 pm    Titlul subiectului:  

nl2br() merge?

In functia ta cred ca trebuie \\n
Sus  
ovi2ut

Trimis: Lun Iun 30, 2003 8:17 am    Titlul subiectului:  

Incercasem si cu nl2br(), dar nu de asa ceva am nevoie, adica imi baga <br> care nici asta nu e pe placul JavaScript, si imi da eroare.

Cu functia de mai sus merge, dar nu stiu de ce ultima linie nu stie sa o converteasca - deci daca am cinci linii noi, patru le face da la ultima nu mai merge ...
Sus  
biban

Data înscrierii: 13/Apr/2003
Locație: Giurgiu

Trimis: Lun Iun 30, 2003 4:58 pm    Titlul subiectului:  

javascript nu e chiar punctul meu forte shi poate nu am inteles prea bine problema ta, dar ai incercat cu comenzile php addslashes() si stripslases()?
sau explode() ca sa imparti sirul in mai multe subsiruri shi sa le prelucrezi individual?
Sus  
ovi2ut

Trimis: Mar Iul 01, 2003 8:22 am    Titlul subiectului:  

Cu functiile de mai sus nu cred ca prea am ce face(adica sigur nu am).

Cred si eu ca singura solutie este impartirea sirului iar mai apoi concatenarea...
Sus  
iepurec

Data înscrierii: 30/Iun/2003
Locație: Timisoara

Trimis: Mar Iul 01, 2003 11:42 am    Titlul subiectului: Sugestie  

Ai incercat EXPLODE(), IMPLODE(). Poate merge... Imparti sirul in mai multe subsiruri folosind ca separator \n intr-un vector si apoi il faci la loc. Bafta!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Pagina 1 din 1