Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

ma poate ajuta cineva
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Messenger
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
sponge001

Data înscrierii: 06/Mar/2005

Trimis: Vin Mai 27, 2005 10:15 pm    Titlul subiectului: ma poate ajuta cineva  

incerc sa scriu un script (chat) care ar folosi serviciul de mesaje instante dar nu

ma duce capul cum sar face chestia asta bine am mers pe linkul de mai sus dar nu am gasit mare lucru

daca cineva a mai avut problema data sper sa ma puteti ajuta sau macar in ce sar putea de facut chestia asta

(java nu ma prea multumeste dar java script nu stiu daca poate face asa ceva ) am ceva d idee de popup sau popunder dar

cum se face si cu ce idee nu am

multumesc pentru timpul acordat
Sus  
sponge001

Data înscrierii: 06/Mar/2005

Trimis: Dum Mai 29, 2005 11:01 am    Titlul subiectului: mesaj instant ???  

nimeni nu ma poate ajuta ?
Sus  
chiforbogdan

Data înscrierii: 04/Iun/2007

Trimis: Lun Iun 04, 2007 8:39 pm    Titlul subiectului:  

iti recomand ajax,singura chestie nasoala ii ca in mozilla nu va merge garantat 100%,dar in explorer da...
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Iun 04, 2007 9:43 pm    Titlul subiectului:  

Sarind peste faptul ca ai raspuns la un mesaj din [b]2005[/b[!!!, poti sa furnizezi niste surse care sa sustina chestia cu "in mozilla nu va merge"? Cum ai ajuns la concluzia asta?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Messenger
Pagina 1 din 1