|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Emil
Data înscrierii: 16/Noi/2003
Locație: echo $REMOTE_ADDR
|
| Trimis: Vin Mai 27, 2005 1:13 pm Titlul subiectului: Ikobo ... GRrrr |
|
|
Nu stiam unde sa-mi vars oooof-ul, nu stiu daca altii folosesc ikobo insa eu il folosesc de vreo 3 ani pt payments.
N-am avut probleme majore cu ei - dar in ultima vreme, la inceput de weekend, pe pagina lor apare tot mai des "SERVICE UNAVAILABLE. We are currently experiencing technical difficulties..blabla".
Aseara trebuia sa-mi iau salariul pe saptamana asta .. guess what "SERVICE UNAVAILABLE"...pff... :x
Se pare ca baietii au facut redesign la site (acum e childish, icons clasice...de la IconBase..atat de putin original)....dar e admisibil sa tii site-ul down in perioada de upgrade ?
Varsati-va si voi oooof-ul daca sunteti patiti, poate ma motiveaza sa renunt la ei. Buni rai, pana acum m-au scutit sa platesc taxe enorme celor de la western sau moneygram... |
|
| Sus |
|
beeuser
Data înscrierii: 20/Mai/2004
|
| Trimis: Vin Mai 27, 2005 5:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Moneybookers? Atat ca iti vine in banca. Fee-urile mai mici ca ikobo.
Iti vine acasa declaratie de la bnr, sa-i declari. Eu tot cadou am declarat.
Cica numai la sume peste 10k usd / luna te verifica.
NU-i asa de quick ca si ikobo, limita e mare.
Eu personal n-am avut probleme cu ikobo....pana acuma.. |
|
| Sus |
|
Emil
Data înscrierii: 16/Noi/2003
Locație: echo $REMOTE_ADDR
|
| Trimis: Vin Mai 27, 2005 5:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma enerveaza ca pica exact in momentul in care am eu nevoie de transferuri - spre sfarsitul saptamanii.
O singura data am avut probleme - am incercat sa cumpar un PHPArchitect de pe web si n-am calculat bine cat iasa cu fee cu tot (mai aveam doar cativa bucks online) si mi-au blocat contul ...pana am trimis acte de validare.
Acum trebuie sa-mi maresc limita sa fie peste 1000$ insa stupize.. bancomatele noastre au si ele o limita .. LIMITE LIMITE... :evil:
Cred ca ma intorc spre batranul western union.
N-am studiat MB decat in treacat... poti sa-mi dai detalii mai multe despre cum functioneaza ? Thanks. E |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|